Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Üyelerin Siteye Girmelerindeki Asıl Amaç Ne ?

Üyelerin Siteye Girmelerindeki Asıl Amaç Ne ?

*1-Bilgimi artırmak, öğrenmek ve öğrendiklerimi tatbik etmek

*2-Muhteviyatı zengin bu kalın KİTAP'tan istifade edebilmek

*3-Bilginin en doğrusuna ulaşmak ve sunmak

*5-İman ve İtikat gerçeklerini hakkıyla paylaşabilmek

*6-Zamanımı en iyi şekilde değerlendirebilmek

*7-Kardeşlik şuurunun,sanal ort.'da olsa gelişimine katkı yapmak

*8-Sadece yazılarımızla görünüyor olabilsekte sonuçta hepimiz insanız,yeri geldiğinde duygu ve sıkıntıyı paylaşabilmek

*9-Siteye misafir olarak ta bir çok insanın gelip gitmesi göz önüne
alındığında acizane ''Tebliğ'' görevini de yapabilmek

*10-İnsanları bu vesileyle iyiliğe davet,kötülükten sakındırmak.

ESSELAMUN ALEYKÜM;

Yukarıda ana başlıklarla siteye neden üye olmak-girmek istediğim hususunu yeterince açıklamış olsam da,alta yazacağım bir dörtlükle de çok şeyi ifade etmiş olabileceğimi düşünüyorum.

BENİM GAYEM BURDA NE HOCA'LIKTIR

NE MANGALA ÜFLEYİP KÜL SAVURMAK

EMANET EHLİNE ZOR USTALIKTIR

ALİM'İN İLMİNDEN BİR HARF DUYURMAK
(ORJ.)

Allah(CC)'ın Rahmeti,Mağfireti,Hidayeti üzerimize olsun inşallah.

Selam,saygı ve dua ile Allah'a Emanet Olunuz. (talipamca) :evet

sumeyra

Kayıtlı Kullanıcı
siteye tesdüfen girdim konular ilgimi çekti islami konularda bilmediklerimi ögrenmek için üye oldum.........

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
siteye tesdüfen girdim konular ilgimi çekti islami konularda bilmediklerimi ögrenmek için üye oldum.........
İSLAMİYET.GEN.TR AİLESİNE HOŞGELDİNİZ..İNŞALLAH FAYDALANABİLENLERDEN OLURSUNUZ..ÜYELİĞİNİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH..bide tesadüf değil de tevafuk diyelim inşallah..
selam ve dualarımla..

sumeyra

Kayıtlı Kullanıcı
İSLAMİYET.GEN.TR AİLESİNE HOŞGELDİNİZ..İNŞALLAH FAYDALANABİLENLERDEN OLURSUNUZ..ÜYELİĞİNİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH..bide tesadüf değil de tevafuk diyelim inşallah..
selam ve dualarımla..

hoşbuldukk :) peki sizin dediğiniz gibi tevafuk diyelim....

Kaan Erdem

Yönetici
maşaALLAH ABİ..ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN..yüreğine eline sağlık...çok güzel çok hoşuma gitti...

(ORJ.)

Selam,saygı ve dua ile Allah'a Emanet Olunuz. (talipamca)

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
DİNİ KONULARA YÖNLİK,AHLAKI YÜKSEK DÜRÜST VE SAMIMI BİR SİTE ARARKEN BURAYI BULDUM VE HEMEN ÜYE OLDUM.ŞİMDİDE ÇOĞU VAKTIMI BURADA GEÇİRMEK BİLGİLENMEK FEYİZLENMEK İSTIYORUM.FAYDALI OLAN ÜSTÜN BİLGİLERİYLE IŞIK TUTAN DUYGUSAL KONULARIYLA AĞLATAN İBRETLİK OLAYLARLA DÜŞÜNDÜREN,DİNİMİ,RABBİMİ HATIRLATAN SÖZLERE PARMAK VURAN ARKADAŞLARIM....HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
KAAN ABİ SEN BURANIN EN ÖNMLİ ÜYESİSİN.BEN SİZİN SAYENİZDE ÇOĞU EKSİĞİMİ KAPAMAYA ÇALIŞIYORUM.SELAMETLE...

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc razı olsun kardeşim..çok sağ ol..sevindim buna..rabbim yolunuzda daim etsin sabit kılsın...ALLAH cc emanet olun selam ve dua ile kalın selametle...kardeşim.....:G

KAAN ABİ SEN BURANIN EN ÖNMLİ ÜYESİSİN.BEN SİZİN SAYENİZDE ÇOĞU EKSİĞİMİ KAPAMAYA ÇALIŞIYORUM.SELAMETLE...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleyküm...

çok Uzun Bir Süredir üyesi Bulunduğum Bu Değerli Sitede,üye Kardeşlerimizin

çok Değerli Fikirlerinin Oluştuğu Yazilarindan Istifade Ettiğimi Rahatlikla

Söyleyebilirim.rabbim Cümlesinden Razi Olsun....ellerinize Vede Güzel

Gönüllerinize Sağliklar Diliyorum....dua Ile Kalin.............

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam erdal abi siz nerelerdesiniz..şahsımca yokluğunuz belli oluyor..arayı çok açmayın...selam ve dua ile kalın abi..ALLAH cc emanet olunuz...selametle...

Selamin Aleyküm...

çok Uzun Bir Süredir üyesi Bulunduğum Bu Değerli Sitede,üye Kardeşlerimizin

çok Değerli Fikirlerinin Oluştuğu Yazilarindan Istifade Ettiğimi Rahatlikla

Söyleyebilirim.rabbim Cümlesinden Razi Olsun....ellerinize Vede Güzel

Gönüllerinize Sağliklar Diliyorum....dua Ile Kalin.............

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
bu site beni kör kuyudan çıkardı.çok mutluyum.bilmediklerimi öğreniyorum.dertlerimi paylaşıyorum.dinimle meşkul oluyorum.iyiki varsınız

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
maşaALLAH ABİ..ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN..yüreğine eline sağlık...çok güzel çok hoşuma gitti...

(ORJ.)

Selam,saygı ve dua ile Allah'a Emanet Olunuz. (talipamca)

Haketmediğime inandığım övgünüz sizin kalbi hissiyatınızın güzelliğidir kardeşim.

Aşağıdaki Hadis-i Şerifi ilhamımızın inşallah nereden geldiğinin bir göstergesi olarak sizlerle paylaşmak istedim;

Ebu Musa el-Eşari(ra)'dan Hz.Peygamber(SAV) :

''Salih bir kimseyle oturmak ile kötü bir kimseyle oturmak;misk

taşıyan ile körük üfleyene benzer.Misk taşıyan ya sana misk'ten bir

parça verir, ya da sen ondan bir parça satın alırsın, ya da ondan

güzel kokular duyarsın. Körük üfleyen ise bu üfürme ile ya senin

elbiseni yakar, ya da ondan pis kokular duyarsın.'' buyurmuştur.

Bu Sitemiz İnşaALLAH MİSK TAŞIYAN'a
benzer,güzel kokusunu enazından etrafa duyurur.

Vebal duygusu yakamızı hiç bırakmasın, sorumluluk duygusuyla sunumlara, verilen mesajlara azami dikkati gösterelim inşaallah.

Gayretli çalışmalarınız vesilesiyle bizler de, sizin kadar muvaffak olamasak ta, en doğru ve güzeli takdim edebilmenin arayışı içindeki gayretimizi, sizin bizleri teşvik eden mesajlarınızdan almaktayız.

Rabbim cümlemizi;
''En hayırlınız,Allah'ın kitabını (Kur'anı) ençok okuyan,İlahi emir ve yasaklara uyarak Allah'a en çok itaat eden,HAKK'a en çok çağıran,Batıl'lardan en çok sakındıran ve bir de Akrabalık vazifelerini en çok yapandır.''
Hadis-i Şerifinin işaret ettiği doğrultuda amel eden kullarının zümresine ilhak eylemesini O'ndan niyaz ediyorum.

Selam ve dua ile Allah'a emanet olunuz.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Allah tan baska siginacak kimsem yoktur.Bu siteye dostluk,kardeslik adina geldim.Bana zor durumdayken elini uzataan ve beni dinimize bir adim daha yaklastiran karsiliksiz yadimlariyla Risalei Nur,Fatima,Elif Hanifi ,Secret ve nigdeli din kardesim oldu.Onlar bana sunu hatirlatti:sadece kendimi ve kizimi zor durumdan kurtarmak icin 4444 salat-i tefriciye okumama yardim ettiler ve ben de bu insanlar bana yardim ediyorlar ey Rabbim dedim.Bu insanlarin sorunlari yok mu?Benim icin kizim icin Allah a el acacak dedim.Ben de bundan sonra insanlarin sorunlari icin daha cok dua edecegim dedim.Allah hepimizin yaninda olsun.Bu dunya da iyi insanlar oldukca dunya korunacaktir.

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
Garip Kalan Imanimi Kuvvetlendirdi Benim Gibi Düşünen Kardeşlerimi Okudukça Daha Bir Hevesle Ibadet Ediyorum Inanin.... Hemen Hemen Hergün Elimden Geldikçe Salavat Ve Kelime-i Tevhid Almaya Gayret Ediyorum Sevab Kazanmama Vesile Olanlardan Allah Razi Olsun Inşallah.....

Kartanesii

Kayıtlı Kullanıcı
benim bu siteye üye olmamdaki asıl amac hanefi ile şafii mezhebi arasındaki farkları öğrenmek inş aradığımı bu sitede bulurum . güzel bir siteye benziyor hoş vakit geçirmek dileğiyle merhabalar...

küçükfatih

Kayıtlı Kullanıcı
Beni aranı kabul ederseniz çoook memnun olurum saygı sevglerle
Develeri Kalbime Bağlamam
Biri İmam-ı Azam'a gelerek: "Yâ İmam, ben namazlarımı huşu içerisinde kılamıyorum.
Namazda iken develerimi otlatıyor, onlarla ilgileniyorum. Oysa siz benden daha zenginsiniz.
Peki siz ibadet zevkine nasıl erişiyor, ibadetlerinizi huşu içerisinde nasıl yapıyorsunuz?" diye sormuş.
İmam-ı Azam Ebu Hanife Hazretleri şöyle cevap vermişler:
"Ben develerimi kalbime bağlamam ki; ahıra bağlarım..."

serap-serap

Kayıtlı Kullanıcı
merhabalarr
ben bu siteyi yeni keşfettimmm nasıl oldu bu siteyi keşfettmem de ben günahlarımdan arınmak istiyorum tövbe istigfar nasıl yapılı r onu bile bilmiyorum google de aradım bu siteyi buldum ve inşalah bu site sayesinde cok şey ögrenicem allah benim ve herkesin yardımcısı olsunn inşallahh kendime gelir dogru yol bulurum bu site sayesinde

.{mantar}.

Kayıtlı Kullanıcı
dini bilgiler öğrenmek insanı gerçekten çok mutluu ediyor bu site gerçekten çok güsell

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt