Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

faniyolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Selamun Aleyküm

Selamun Aleyküm ve Rahmetullahü ve Berekatühü ! :H

Ben de siteyi bir kaç saat evel tesadüfen buldum - Nasihatler* bölümündeki rüya yorumları konusuydu , fakat konu şu an kilitli sanırım :evet

Ben Müslima rumuzundaki arkadaşımızın rüyası - sayesinde burayı buldum ve inşallah kendisiyle de burda sohpet ederim :)

Çok mutlu ve selametle kalın :G, Allaha emanet olun !

koko

Kayıtlı Kullanıcı
burda bulunmaktan kıvanç duyuyorum

gülmeyengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim dürüst seviyeli arkadaşlarla muhabbet için....burdayım

savak

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

mrb arkadaşlar site gayet saygılı sadece merak amaçlı girdim aslında dine inanmıyorum ama allahın olabileceğini düşünüyorum yada düşünmek istiyorum o araştırmada yoluma çıkan sitelerden biri biraz konaklarım yazılarınızı okurum bulamazsam bişey yola devam foruma yazı yazmayı düşünmüyorum herkezin ramazan ayı hayırlı olsun forumda bir saygı havası var tek hoşuma giden bu oldu yazılarınızı okuyacam şimdiden teşekkürler...

katre-kafi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. benim bu siteye kaydolmamın nedeni allah için bilmediklerimi öğrenmek bildiklerimi paylaşmak bilmediğimi bilmeyenden kaçmak içindir dünya muhabbetlerinde gözümüz yok çok şükür bizler hak aşıklarıyız hak için söylenilen sözlerin yanındayız vesselam...

nurazra

Kayıtlı Kullanıcı
selam kardeşler

selam kardeşler

Dünya bir misafir hanedir, insan ise onda az duracaktır.
ve vazifesi çok bir misafirdir...ALLAH'ü teala bu vazifemisi layıkıyla ifa eden kullarından eylesin inşallah..ramazan bayramınızı şimdiden kutluyor tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını cenabı-ı HAK'dan niyaz ediyorum ...:H

nurazra

Kayıtlı Kullanıcı
savak için

savak için

savak arkadaşım dini konularda yardım almak isterseniz sizi Ahmet Şahin hocamıza yönlendirmek isterim.kabul buyurursanız.ben bu ağabeyimizin msj. okuyorum ve yeterli geldiği kanısındayım inşallah sizlerde istifade edersiniz...:H
unutmadan nikinizin anlamını merak ettim.mümkünsetabi..

savak

Kayıtlı Kullanıcı
sağol

sağol

savak arkadaşım dini konularda yardım almak isterseniz sizi Ahmet Şahin hocamıza yönlendirmek isterim.kabul buyurursanız.ben bu ağabeyimizin msj. okuyorum ve yeterli geldiği kanısındayım inşallah sizlerde istifade edersiniz...:H
unutmadan nikinizin anlamını merak ettim.mümkünsetabi..

ilgin için teşekkür ederim bakalım inceliyecem işte magazinselleştirmeycem olayı bu konular çok hassas öyle bari tanışma kısmına bişeyler yazayım dedim önerini dikkate alırım nickimin özel bi anlamı yok iki ismin kısaltılmalrının birleşimi neyse tekrar teşekkürler(hayat çok garip)

sofii poyraz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Ve Resulunu Daha Iii Tanimak Ve Onun Yolunda Nasil Daha Ii Bi Kul Olurum Düşüncesi Ve Muhabbetullaha Sarilmak ...

Kemal53

Kayıtlı Kullanıcı
selam

selam

selamun aleyküm
daha önce hic bir foruma katilmadim üye olmadim ama burda bir mecburiyet duydum ve bende yazildim insallah biraz bilgi ve huzur sahibi olurum diye katilmak istedim... bu mübarek kadir gecesinde hepinizin dualarinizi kabul olmasi dileyile size iyi geceler diliyorum allaha emanet olun insallah burda güzel sohbetlere de katilirim ve yazdigim gibi biraz bilgi sahibi olurum gelecek zamanlarda

hayirli geceler dilerim saygilar KEMAL

ayrica bu sayfayi yapan ve yönetenlerden de allah razi olsun :B

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Site üye Olmaktaki Amaç

Site üye Olmaktaki Amaç

Allahin Rahmeti Bereketi Hidayeti Tüm Islam Kardeşlerimin üzerine Olsun Inşallah Bu Siteye üye Olmak Için Bayağa Uğraş Verdim Doğrusu Sonunda şükürler Olsun üye Oldum Amacim Iş Hayati Koşuşturmalar Dünya Işlerine Dalip Asil Gayemizi Yaradiliş Gayemizi Unutuyoruz Bir De Bakiyoruz Ki Dünya Işleri ön Planda Yalniz Olmuyor Birilerinin Hatirlatmasi Lazim Uyarmasi Lazim Kendime Getirmesi Lazim Yani Maneviyatin ön Planda Olmasi Lazim Işte Bunun Için Buradayim Yalniz Birakmayin Beni Inşallah Allah Bu Ve Bunun Gibi Siteleri Hazirlayandan Ve Bizleri Bir Amaç Için Burada Buluşturan Lardan Razi Olsun Hizmetiniz Daim Olsun Inşallah Ben Daha çok Okumayi Tercih Edecem Sanirim Faydalanacam Inşallah Rabbim Herkesin Yar Ve Yardimcisi Olsun Selam Ve Dua Ile Nagihan

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
üyeyim çünkü böyle güzel bilgilere açım Allah razı olsun ki burdaki arkadaşlarımız da bildiklerini esirgemiyor ve bizlerle paylaşıyorlar.

mehtap69

Kayıtlı Kullanıcı
daha çok şey öğrenmek...!!!

daha çok şey öğrenmek...!!!

selam, ben yeni aranıza katıldım. tesadüfen mesajlar bölümüne girmiştim baktım çok güzel konular var, ben de hemen üye oldum....:Gbilgilerime daha çok bilgi katmak istiyorum...hayat cok kısa bu zamanı iyi değerlendirmek istiyorum...hepinizin bayramı mubarek olsun allah'a emanet olun...:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?
kardeşim bizim amacımız dini bilgieler öğrenmek sanırım bütün din kardelşleriminki öyle burda hak var halk değil

tezcan1974

Kayıtlı Kullanıcı
?

?

tek amacımız safları sık tutmak şeytani varlık lardan uzak durmak bu günümüzü dünden daha hayırlı kılmak

şevval_nur

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler kardeşlerim bende yeni üye oldum.Bu sitede daha önce yokluğunu çektiğim şeyleri buldum.Değinilen konular çok güzel.ALLAH(C.C) hepinizden razı olsun.

nila_y

Kayıtlı Kullanıcı
Amacımız eksik olduğumuzu düşündüğümüz dini bilgileri birbirimizden yardım alarak eksiklerimizi tamamlamak diye düşünüyorum...
Siteninde buna yardımcı olduğu kanaatindeyim..Selam ve dua ile...

mehmet_berk

Kayıtlı Kullanıcı
huzur saadet ve siz islami fihristlerden islamiyete dair en doğru bilgiyi alabilmek ve en doğru şekilde bana sorulan soruları doğru şekilde cevaplayıp en güzel olana nail olabilmek.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt