Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

zeycan

Kayıtlı Kullanıcı
herkese selam olsun, bende yeni üyeyim insanların vakitlerini boş yere degilde böyle yararlı yerlerde harcaması ne güzel.bilgimize bilgi katacagımızı düşünüyorum.Allah razı olsun

cici_kıss

Kayıtlı Kullanıcı
daha çok şey öğrenmek ilim hakkında bilmediğim okadar çok şey varki:( diğer yararsız sitelerde boşa zaman harcamaktansa burada zaman harcamak benm için daha faydalı olduğuna inanyorum...

YUSLE

Kayıtlı Kullanıcı
selam

selam

zeycan hoşgeldin

Salik

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH(C.C.)'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
siteye dün gece kayıt oldum.Daha evvel pek çok chat oyun vs.sitelere üyelik almıştım.Ancak bu sitelerin hiçbir faydasını görmediğim gibi onca zamanmıda o sitelerde harap ettiğimi anladım.
Fakat bu siteye 2.kez girmeme rağmen çok faydalı bilgiler edineceğimi şimdiden anlamış bulunuyorum.
Amacım islami konularda bilmediğim eksik bildiğim şeyleri burdan tamamlamak ve düzeltmek.
Şimdiden bu sitede emeği gecen herkesten ALLAH(C.C.)razı olsun

sitare76

Kayıtlı Kullanıcı
öylesi boğuluyorum ki..çokça zamandır.bu ruhumun sıkıntısından,beni ancak inancım kurtaracaktı.yıllardır deniyorum.olması gereken ben,bir türlü olmuyor.gerçek müminlere hayranlıkla bakıyorum.keşke den öteye gidemiyorum.aslında son zamanlar daha da ilerledim ama yine yetmiyor.müslümanım ama tam mü min miyim??? bilmiyorum.neden buradayım?? bilmem.en azından olmayı istediğim kişilikler burada diye olabilir.Belki zamanla öğrene öğrene çok şey değişir.Paylaşımlarınızı istiyorum belki de..şimdiden tşk.En emin olana emanet olun..S.A.

zeyno54

Kayıtlı Kullanıcı
Sakaraydan Selamlar

Sakaraydan Selamlar

Seteye Yeni üyeyim Umarim Aradiğim Huzuru Burda Bulurum şimdine çok Tşk.:g

esra85

Kayıtlı Kullanıcı
benim buaray üye olmamdaki sebep hatim sürmek ve kafama takılan herne olursa araştırıp bulmak

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı
Uzun zamandır siteden yararlanıyordum.Sonunda üye oldum.Üye olmamdaki nedene gelince,nefsimi değil,ruhumu doyurmakbilmek için burdayım...

mihranım

Kayıtlı Kullanıcı
henüz bir amacım yok sadece siteyi tanımak istiyorum

dadaş ahmet

Kayıtlı Kullanıcı
din kardeşlerimi tanıyorum.dini inancımım bilgilerini bu siteden alıyorum.

sabirli

Kayıtlı Kullanıcı
S.a arkadaşlar

S.a arkadaşlar

s.a arkaşlar ben bu siteye kuranı kerimi ögrenmek için üye oldum inşallah ögrenirim. ögrenemem diye cok korkuyorum lütfen dua edin arkadaşlar.:A:A:A

elieyi

Kayıtlı Kullanıcı
dini konularda görüşalışverşinde bulunmak

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
YILLARDIR BAZI ORTAMLARDA İNANÇLI OLDUĞUMUZ İÇİN İKİNCİ SINIF İNSAN MUAMELESİ GÖRDÜK AŞAĞILANDIK NEDEN KAPALI OLDUĞUMUZ İÇİN DELİ BİLE DENİLDİ.BU SİTEDE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN DOSTLARIN YAZILARINI OKUDUKÇA KUVVET BULUYORUM.ALLAH YOKLUĞUNUZU GÖSTERMESİN.

AdiL KraL_29

Kayıtlı Kullanıcı
amacım sadece paylaşım.net ortamında kımseye guvenmedıgım,ve de kolay kolay guvenemeyeceğim ıcın baska bır dusuncem olmaz.hanı derler ya;sutten dili yanan...

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
ben bu siteye kafama takılan şeyleri sormak için ve bilgilerden yararlanmak için üye oldum...

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Ben sadece Konu başlıklarını takip edin diyorum.Ve Rabb'im bizleri ıslah etsin.Umulur ki sitenin adına yakışır konularla ve başlıklarla günümüze devam ederiz.Duayla kalınız.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt