Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

mesel61

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ahlaka ulaşmak için attığımız tohumları bu sitenin imkanları ile de yaşertmeye çalışmak. Tabi halıkın izni ile. Selamlar..

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı
huzur buldugum,temiz bi site olduguna inandigim,ve dinimizle ilgili bilmediklerimi orenmek maksatiyla giriyorum ben.emegi gecen her kesin eline saglik

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?

Selamun Aleyküm,
Yazdıklarına katılmakla birlikte eklemek istediğim bir şeyler var, şöyle ki; kimimiz ne istediğimizi, bu sitenin nasıl bir amaca hizmet verdiğinin farkındayız. Kimimiz ise maalesef farklı arayışlar içinde. Yalnız; aslolan yaşla kurunun ayırdına varabilmektir. Günümüzde islamiyet ve ona dair mevzuları paylaşabileceğimiz platformlar, inancı bağnazlık boyutuna taşımadan konuşup yaşayabileceğimiz alanlar bulabilmek pek o kadar da kolay olmayabiliyor. Şimdi ben konuşmak, paylaşmak, öğrenmek kendimi geliştirmek ve bu gelişimi aks etmek istiyorum. Siteyi çözebilirsem inşaallah. Bir de, elbette ki forum mantığını biliyorum fakat bununla beraber keşke sıcak konuşabilme fırsatı verilse bize site bünyesinde diye düşünmeden de edemiyorum. Hayırlı akşamlar.

cumatanik73

Kayıtlı Kullanıcı
bu gibi siteler huzurludur..ve herşeyden önce paylaşmak güzel bişeydir diyorum..Teşekkürler...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
bende islami sitelere girmeyi çok severim islami bilgiler edinmek içn bazende burdaki müslüman kardeşlerimizle sohbet etmesi daha hoş olur diye düşündüm gerçi :) diger islami sitelerde umduğum gibi :) allaha emanet olsun bende tesadüfen buldum bu siteyi

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
üye oldum cünkü islamiyeti daha iyi tanimam icin! bugüne kadar anne baba yani aile büyüklerinden ve kitablar okuyarak ilerledim yetmedi galiba. Aklima su soru cok takildi hani soru vardir ya MÜSLIMANMISIN? ELHAMDÜLILLAH MÜSLIMANIM! Ama bu ne demek nekadar Müslimanim onun cevabini ariyorum burda!

ELHAMDÜLİLAHİ RABBİLALEMİN.. B)B)

ugurerkan

Kayıtlı Kullanıcı
bilgi amaçlı üye oldum ben gayet güzel bilgiler edindim edinmeye de çalışacam.
bu siteyi (forumu)kurandan allah(cc)razı olsun.
harika bir site olmuş ben de site sahibiyim ama bu kadarını yapabileceğimi sanmıyorum. herkese hayatlarında yanlış bir şey yapmamaları temennisi ile hayırlı ramazanlar ve ramazan bayramları hayırlara vesile olmasını allah(cc)!tan dilerim....

zabıta

Kayıtlı Kullanıcı
bu sitede dini bilgilerimizi geliştirmek ve bilgilerimizi bu ortamda paylaşmak için bu sitede muharebeleşiyoruz.

monece

Kayıtlı Kullanıcı
üye olarak amacım

üye olarak amacım

ben uzun zamandır üyeyim ama daha önce hiç foruma katılmadım ben bu sitede kendimi buluyorum rahatlıyorum ve birçok bilmediğim konuyu öğreniyorum emekler için herkese teşekkür

C

CMS27

Amacim Kenidime Yeni Arkadaslar Yeni Dostlar Bulma Kendime Yeni Bilgiler Depolama Siteden Faydalanma

ranaseda

Kayıtlı Kullanıcı
amacım

amacım

sitede ulaşmak istediğim bazı yerlere ulaşamadım bundan dolayı girdim,siteye üye olduğum için çok mutluyum benim gibi düşünen insanlarla aynı ortamda buluşmak güzel olucak sanırım.

acizimm

Kayıtlı Kullanıcı
nedendir ah bi bilsem

nedendir ah bi bilsem

s.a. arkadaşlar ben bankacıyım
gün içinde vicdanımla o kadar hesaplaşıyorum ki
geçen gün bu sayfayıs buldum
ruhumda bi ferahlık hissettim ve katılmak istedim
Hepinizi Selamların en güzeli olan Allah'ın Selamıyla selamlıyorum.,...;)

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
bende bu siteyi tesadüfen buldum Allah nasip etti hamdolsun birçok bilgi edindim:evet

coy

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
öncelikle bu güzel sitenin hazırlanmasında emeği geçenleden Allah razı olsun. dinimin güzelliklerini okuyup öğrenebileceğim site arıyordum ve bu siteyi buldum. daha yeni bir üye olmama rağmen sitede çok konulardan istifade ettim. İnşallah etmeye devam edicem. daha çok kişinin istifade etmesi duasıyla Allah'a emanet olun

yunus emre koca

Kayıtlı Kullanıcı
ben su an askerim.fırsat bulupta kitap okuyamıyorum.bu siteden çok istifade ediyorum.emeği geçenlerden allah razı olsun.burda bende dahil bilgiye ihtiyacı olan çok kişi var.elinden tutulacak çok kişi var.vs.vs.

arff61

Kayıtlı Kullanıcı
duyguların paylaşımı

duyguların paylaşımı

Ben uzun zamandır internette gereksiz sayfaların peşinde ilginc arkadaşlıklar arıyorken bu güzel siteyi buldum :Gve sizlerle burada tanışmak istiyorun en azından insanlara doğru ve faydalı muhappetler etmeyi umuyorum

şükrü aktaş

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAH. siteye girmemdeki sebep eksik olduğum konularda bilgi alışverişi

şükrü aktaş

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşler. Unutmayalim Kalp Kirmak çok Kolaydir Amma Tamiri çok Zordur. Bu Yüzden Lütfen Bin Düşünüp Bir Söyleyelim. Herkes Bu Güzel Siteden Hissesini Alir. Inşallah Hayirlara Vesile Olur. Allah'a Emanet Oln...

ayse_nur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm, bu siteyi başka bir konuyu araken tesadüfen buldum. içeriğini çok beğendim ve hemen üye oldum.henüz yeniyim ama faydalı bililer öğreneceğime eminim.her fırsatta ziyaret ediyorum. her ziyaretimde de içim huzurla doluyor. sitede emeği olanlardan allah razı olsun. allh'a emanet olun. sağlıcakla kalın.
hayırlı ramazanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt