Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

pembeceylan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

ben siteye bilmediğim merak ettiğim şeyleri daha kolay ve çabuk öğrenmek için girdim

ultraslan_ebru

Kayıtlı Kullanıcı

ben süre dinlemek için açtım bari üye ooliym dedim

BeYza33

Kayıtlı Kullanıcı

başka bir forumda üyeliğim var..o foruma ramazan ayı hakkında konular eklemek için google yazdım..ve anasayfanızda çok güzel bilgiler olduğunu gördüm..bir kaç konu ekledim..(tabiki nerden,kimden tarafından yazıldığını belirterek) bu sayede foruma üye oldum..bilgi paylaşıldıkça güzeldir..buradaki bu güzel bilgileri paylaşan arkadaşlar ellerinize yüreğinize sağlık...gerçekten güzel bir forum...

savior

Kayıtlı Kullanıcı

Açlığımı, eksikliğimi gidermek için araştırıyordum ve karşılaştığım en iyi düzenlenmiş siteydi üye oldum. Ellerinize sağlık. Allah razı olsun B)

asiim

Kayıtlı Kullanıcı
RE: içten gelen duygular

RE: içten gelen duygular

Selamunaleyküm tüm mümin ve mümine kardeşler RABBİMİZ hepiniz huzurunu birliğini dirliğini daim etsin ALLAH cc. cümlenizi korusun kalbimizi imanla daim etsin ışığımız kur'an efendimiz s.a.v. olsun burada bulunan ve bu siteye emeği geçen bütün herkesten ALLAH cc. razı olsun . ben bu siteye yeni geldim insan okudukca büyük bir mutluluk ve haz duydum içten ve candan hazırlıyan herkesten RABBİMİZ razı olsun şimdiden hakkınızı helal edin din kardeşlerim .

Bingobango

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamün aleyküm

RE: selamün aleyküm

vallaha böyle bi sitenin olmasini hep arzulamis kendi kendime "keske söyle bi site olsada orda herkezle konusamadigim konulari konusabilsem"diyordum
Herkezle konusamadigim konular degince günümüz insani veya benim cevremde olan insanlar nedense "DINI KONU" deyince biraz ürkek biraz uzak kaliyor veya kalmayi tercih ediyor tuhaf ama öyle veya seni dinleyip sonra sana cevap veremediklerinde "ya bosver be bacim dünya yi senmi degistireceksin " veya" amannnn ögrenip hocami olacaksin?" diyorlar.
Hani bi ata sözü vardir "calisan demir paslanir" diye iste bazi insanlarin beynide güzel konular konusmaya konusmaya güzel konular hakkinda tartismaya beyinlerinin köreldigine inaniyordum, taki elhamdürillah bu siteye raslayana kadar.....
sayfada bi cok insanin yazilarini okudum kendi yazdiklarini ve kendi kendime kiskandim böyle güzel düsünceleri olusuna (masallah allah sayilarini artirsin)
aslinda ben bu siteyi bulmadan baska bir amacla internette baglanmisti ve tesadüfen bu site cikti karsima belki icimden gizlice ettip duanin karsiligi olarak...
Bu siteyide buldugum iyi oldu 4 aylik bir cocugum var ve burda ögrendigimi arastirip dogruluguna inandiktan sonrada kizima ögretmek istiyorum gerci cok kücük fakat agac yasken egilir.....
allah yar ve yardimciniz olsun...

Bingobango

Kayıtlı Kullanıcı

"calisan demir PASLANMAZ" olacakti ...özür

haticekir

Kayıtlı Kullanıcı

zaman kötü şeytan bol nefis iş başında iken insanın imanını güçlendirecek sürekli destek olucak dinini hatta bildiklerini bile insana hatırlatıcak bişeyler lazım diye düşünürken buldum bu siteyi va Allahın izniyle faydalanıyorum bu bilgilerden Allah niyetlerimizi bozmasın..emegi gecenlerden Allah razı olsun..........

must_beyt

Kayıtlı Kullanıcı
selm

selm

müsliman alemine hayırlı ve mübarek olur inşallah allahın selamıyla hoş vakit geçirmeye devam .

emine

Kayıtlı Kullanıcı
S.A

S.A

Bu Siteye Tesadüfen Rastladim.içerikleri çok Hoşuma Gitti.kafamda Oluşan Birçok Soruya Burda Yanit Bulabileceğimi Düşünüyorum Ve Bilmediğim Konularda Bilgilenmek Istiyorum:)
ALLAH(cc) bizlere tüm vakitlerimizi güzel değerlendirmeyi nasip etsin.AMİN

AriAN27

Kayıtlı Kullanıcı
aramıza hoş geldin diyecegim ama bende sizden az önce içeri girdim bende yeni üye oldum selametle

mertsbl

Kayıtlı Kullanıcı
artık bende üyeyim

artık bende üyeyim

Ben kuran öğrenmek için giriyorum ve sadece bununla kalmıyorum çok güzel akıcı şeyler var islam dini ile ilgili emek verenlerden Allah razı olsun
ayrıca bütün arkadaşlarıma tavsife ediyorum bundan hayırlı işmi olur :):):)

NAZLICAN

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşalar ben yeni yani bugün üye oldum tasedüfen rasladım sizlere hatim dinlemeye calışırken bu adrese ulaştım ve begendim dinimizi dinlemek hele kabenin hocalarının okumuş olduğu kuranı kerime hayran kaldım su an siteniz hakkında pek bilgim yok ama öğrenirim inşallah allahın izniyle allaha emanet olun hayırlı iftarlar

n42wcld4.jpg

muzzy

Kayıtlı Kullanıcı
bende buradayım bundan sonra. islamiyet için öğreneğim herşeyin benim yararıma oldugunu bildigim için buradayım .

rabia karakus

Kayıtlı Kullanıcı
Allah beni bu gece böyle güzel bi site ile karşılaştırdı.çok şükür...

nesij

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Arkadaşlar Ben Bugün Girdim Sitenize Yeni şeyler öğrenmek çok Güzell Işallah Burda Da Onlari öğrencemm Yüce Allahimin Izniylee

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
herek bu siteden gerekse bir çok islami kaynaklardan öğrenecek çok şeyimiz var.niyetlerimiz ve isteklerimiz bizi burda buluşturdu.ben de iki gün oldu üye olalı.her fırsatta bakıyorum.sırf bu site için oturuyorum bilg.aayrıca tavsiyem.saygıdeğer hocamız nihat hatipoğlunu da tv den takip etmeye çalışın.ondan çok şey öğrendik.ve de kısmetse öğreneceğiz.hayırlı ramazanlar

mavigul6

Kayıtlı Kullanıcı
Amacım İslamı en iyi şekilde öğrenmek.Online Hatim programı için üye oldum ve her gün uğruyorum.

Zahide Merve

Kayıtlı Kullanıcı
Bu siteyle tanışmam ve üye olmam msnime resim aramak için grafiklere girmem ile başladı.buradaki herkesten Allah razı olsun bildiklerimizi pakiştiriyor bilmediklerimizi öğreniyoruz tek bir amaç için

GüüL

Kayıtlı Kullanıcı
GüüL

GüüL

doğrusunu söylemek gerkirse ben forum sitesi nedir yeni öğrendim. Daha doğrusu bir arkadaşım sayesinde öğrendim ama başka bir forum sitesine giriş yaparak. Bende ban uygun bir siteye gireyim bari dedim ve google' yazınca ilk burası çıktı ve buradayım. Selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt