Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

sa nasıl girdiğimi hatırlamıyorum:DRüya tabirleri için olabilir...

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

huzur yuvami buldum, emegi geçenlere Allah Razi olsun... B)

secemnurr

Kayıtlı Kullanıcı

sa. ya ben çok meraklıyımdır kafama takılan cokkk soru oluyor ve böyle dini sitelere üye oluyorumm ama BU SİTE HARİKAA DOLU DOLUUU ALLAH RAZI OLSUNNB)

golcuklu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Ben google da MAHMUT EFENDİ HAZRETLERİ GRUBUNA ait site ararken bu site karşıma çıktı. Müslümanların BİLİNÇLİve BİRLİK BERABERLİK içinde olmasının zülum ve aldatma içinde olan İSLAM dünyasının tek kurtuluşu olduğuna inanıyorum.

Eyinak

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.bu siteyi bende tesadüfen buldum,bilgisizliğimden dolayı kendimi suçlayıp duruyordum,çok fazla eksiğimiz var ilim konusunda,elimin altında internet gibi bir hazine var,fakat bu siteyi çok geç buldum,daha önce araştırmam gerekiyordu,Allah nasip etti çok şükür karşıma çıkardı,ya hiç bulamasa idim gereksiz şeylerle zamanımı öldürse idim.Bu nedenle Allah'ıma binlerce şükürler olsun,çok faydalı bilgiler,Allah bu siteyi hazırlayanlardan razı olsun,dualrımız sizinle daima,Allah'a emanet olun İnşallah.

MSKT64

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKÜM YENİ ÜYEYİM SİTE NEZAMAN KURULDU ARAŞTIRMADIM FAKAT YILLARDIR RASTLAMADIĞIM VE ARAYIPTA BULAMADIĞIM BİR SİTE. BİRAZ İNCELEDİKTEN SONRA HEMEN ÜYE OLDUM KURUCU VE SAMİMİ OLAN TÜM KULLANICILARDAN ALLAH RAZI OLSUN

osmanbyb

Kayıtlı Kullanıcı
RE: tanışma

RE: tanışma

Selamün aleyküm Arakadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.
Sizlerin arasınada bulunmaktan sonsuz mutluluk duymaktayım.
bu siteyle uzun zamandır ilgileniyor. Sizlerden gelen güzel yazıraları
okuyor ve site içinde ulaşabildigim yerlerden yarlanmaya çalışıyordum.
Şimdi bende sizlerle beraberim. Hepiniz Allaha emanet olun
Selamün alayküm

HuzurisLamDa

Kayıtlı Kullanıcı

SélamunAleykum..siteyi açanlardan allah razı olsun..burada bulunmamın amacı: Dini konularda merak ettiklerimi,lazım olanları bulmak,yeni şeyler öğrenmek..Gerçekten de çok faydalı oluyor bu site benim gibi gençlere...Allaha emanet olun..

PINARSU

Kayıtlı Kullanıcı

BU SİTEYE TESADÜFEN GİRDİM.REGAİP KANDİLİNDE NSİP OLDU BU SİTEYLE TANISMAK.EMEGI GECEN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN

yusra09

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMÜ ALEYKÜM KARDEŞİM BENDE YENİ ÜYE LDUM İNŞ GERÇEKTEN YAZDIKLARINA SON DERECE KATILIYORUM..MEVLAM VESİLE OLAN TÜM KARDEŞLERDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE...

edicasay

Kayıtlı Kullanıcı

S.A arkadaşlar...
Soruya cevap sanırım bu sitenin inancımızı anlamaya olan katkısı...İnşallah bundan gerektiği gibi yararlanırız...ve sitenin varlığı amacına ulaşmış olur.....ALLAH'IN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN...

husnu_sevda

Kayıtlı Kullanıcı

dogru yer ve dogru zamanda bulunmak için müthiş bir site bence...:D

hayseme

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm valla benim amacım şuan içinde bulunduğum dünyamı biraz daha genişletmek,bu her yönden mizahi olabilir,fıkra olabilir,hadis üstüne olabilir,yani bu siteye giren biri mutlaka gönlüne göre birşeyler bulur,yeterki istesin.hadis_i şerifte bildirilen üzere innemel a,melü binniyet;ameller niyetlere göredir.hiç kimse kimseyi şu ve bu diye yargılayamaz.selam ve dua ile:)B)

rosered

Kayıtlı Kullanıcı

AS.BU SİTENİN BİZE FAYDALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE BU YÜZDEN BURDAYIM,ARKADAŞLARIMIZIN YORUMLARINI,BAZI KONULARA BAKIŞ AÇILARINI TAKİP EDİYORUM.BAZI İNSANLARI ALLAH RAZI OLSUN ÇOK BEĞENİRKEN BAZILARINIDA HATALI BULUYORUM.KİMSENİN SEN ŞUŞU GÜNAHI YAPTIN DİYE KİMSEYİ ELEŞTİRMEYE HAKKI YOKK ÇÜNKÜ BU KUL OLARAK BİZİM HAKKIMIZ DEİL.KİMİN NASIL ÖLDÜĞÜNÜ RABBİM BİLİRR.İNŞ AFFEDİLEN KULLARDAN OLURUZ.SA.

ozu

Kayıtlı Kullanıcı

tesadufen bu sıteye gırdım ve hıc dusunmeden uye oldum.cunku gordumkı gercekten bır muslumana faydalı olabılecek bır sıte. ogrenmenın sınırı yok ve burda ogrenecek cok sey var.....
allah razı olsun.........

@mehtap

Kayıtlı Kullanıcı

SERT KARDEŞİM GÜLÜMSEMEYE VAKİT AYIRALIM :D:D:D

Ben de bir tanıdık vasıtasıyla tanıdım bu siteyi.Gayet başarılı,gayet başarılı...

güzeller içinde bir güzel de bu site.

arafta

Kayıtlı Kullanıcı

vallahi takdiresayan bı sıte.. hersey var gıbı... yenı bır uye olarak gıderek artan bır memnunıyet ıcerısınde oldugmu solıyebılırım... selametle...

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı

bende çok beğendim bana yardım olur diye üye oldum ya forum gezdikce beğendim:)B)A E O

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı

ben de bi musluman olarak dinimize cok merakliyim ve ogrenmeye calisiyorum.google-den islami bi site ariyodum kardima bu site cikti ve hep dini bi ortamda olmak internetin bazi pisliklerine bulasmamak icin hemen uye oldum.sitege emegi gecen her kese sonsuz tesekullerimi sunuyorumB)

nisanuremir

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Tanışma

RE: Tanışma

Esselamu aleyküm
ben de bu siteye yeni üye olanlardanım. Rabbim çok şükür hidayet nasip etti, bilmediğim konuları araştırmak için nette dolaşırken bu siteyi gördüm Allah cümlenizden razı olsun!
Kafama takılan her türlü konu hakkında bilgi alabiliyorum.
İşden arta kalan her boş zamanımda faydalı bişeylerle uğraştığımı bilmek beni mutlu ediyor.
bu siteye emeği geçen herkesten Allah(c.c.) razı olsun.
Allahın selamı, rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt