Selamunaleyküm,Adım talip,yaş 49,Evli-Üç kızım-Bir oğlum var.En büyük kızım Hafız oldu bu yıl,ikinci kızım o da Elhamdülillah (Yarım) Hafız,Üç numara 8. ufaklık da 2. sınıftalar.B.Evler/İST.Şu an Çalışmıyorum-Emekliyim
Dedeliğe az kaldığı doğru muymuş? Selam ve dua ile...
aleykümselam Allah razı olsun ablacım Allah'a emanet olsendeselamun aleyküm tuba kardeşim ben meryem 23 yaşındayım rizeliyim rizede yaşıyrm musasebeciyim
Allah'a emanet ol
aleyküm selam Allah zihin açıklıgı versin azmin ne kadar güzel selametle..s.a bende ebru 19yaşındayım işletme okuyorm bu sene açıktan boş durmamak için,ing dersleri alıyorum ve öss'ye hazırlanıyorum.Bu sene inat edip kendim çalışıp Kur'an okumayı öğrendim.Bu siteyi başka bir konuda araştırma yaparken buldum ama tesadüf demiyorum buna çünkü bu sitenin karşıma çıkması her zaman ki gibi Rabbimin açtığı yeni bir kapıydı ve ben kovulmadığım müddetçe bu kapıyı kapatmayı düşünmüyorum.
Tanıştığıma memnun oldum
Rabbime emanet olun...
aleykümselam ne mutlu ablcım sana Allah kalbine göre versinBen Esma_1987 20 Yaşindayim Kahramanmaraşliyim
Allah'in Izniyle Kur'an Kursu öğreticisiyim
K.maraş/afşinde Oturuyorum Ama
K.maraş/elbistanliyim
YENİ ÜYE OLDUM ARKADAŞIM SAYESİNDE
ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
selamun aleyküm inşaallah kazanırsın kardeşim selam ve dua ile saglıcakla kalArkadaşlar bende husocan ( hüseyin ) 18 yaşındayım ve üniversiteye hazırlık okuyorum
medeniyetlerin beşiği MARDİN ' den...
aleyküm selam ablam herşeyin hayırlısı Rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömürler nasip eylesin Allah'a emanet olS.A.TUBA KARDEŞİM İSTANBUL'DA YAŞIYORUM.BİRÇOK SEBEBTEN DOLAYI OKUYAMADIM OKUMAYI ÇOK İSTEDİĞİMDEN ÇOK UĞRAŞARAK İMAM HATİBİ DIŞARDAN SINAVLARA GİREREK BİTİRDİM DEVAMINI GETİREMEDİM ŞU AN EVLİ E İKİ ERKEK ÇOCUK ANNESİYİM ONLARI GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE OKUTMAK HAYIRLI VE FAYDALI İNSAN OLARAK YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ İNŞ...A.E.O...:H:H
aleykümselam teşekkür ablacım ederim kendini tanıttığın için Allah!a emanet olselamun aleyküm..
ben istanbuldan yasemin
24 yaşındayım,
bir tesettür firmasında danışmanlık yapıyorum....
ve aleyküm selamS.A..Ben Elif 23 yaşındayım aslen rizeliyim ama ıstanbulda yasıyorum.Eczacı teskniyenıyım.Uzun zamandır sıteye üyeyım ve burdan çok şey ögrendım ve senınde çok şey ögrenecıgıne inanıyorum yanı dogru bır yere gelmışsın kardeş.Hayırlı olur inşallah üyeligin.RABBİME EMANETSİN.
aleyküm selam evet soyadım güner sizinde miTuba Birde Soyadinmi Güner Benim Soyadim Güner Olduğu Için Sordum
Rabbim gönlüne göre versininş giderske o güzel yerlere haberdar ederiz. ama ben en çok kamu personeli olmak isterim ( polis veya erbaş gibi ) çokşey istemiyorum