-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ekremee tanıştıgımıza memnun oldum kardeşim
bende allah razı olsunaleyküm selam ekremee tanıştıgımıza memnun oldum kardeşim
selamün aleyküm Tuba kardeşim.ismim Neval,İstanbul'dan katılıyorum,30 yaşındayım,çeşitli sebeplerden dolayı ailem beni okutmadı orta okulu dışardan okudum şuanda da liseyi dışardan bitirmeye çalışıyorum.muhasebe işinde çalışıyorum.Bu siteye 2006 da üye oldum bulmam tesadüf oldu.Hayatımdaki en önemli tesadüftü sitemiz ve saygı değer kardeşlerim vesilesiyle hakikat yoluna daha çabuk ulaştığıma inanıyorum.arayış içinde hakikat yolunu bulmaya çalışıyorum,sitemizin en büyük desteği gerçek kaynaklar ve sağlam amaç üzerine kurulmuş olması.Bilhassa Aliye kardeşime sormak isterim istanbul'da kuranu kerim dersi ,sohbet ve konferans veren yerleri biliyorsa adreslerini bir şekilde almak isterim.Yüce ALLAH (c.c.) yar ve yardımcınız olsun...
aleyküm selam nevaal ablacım kendini tanıttıgın için teşekkür ediyorum tanıdıgıma memnun oldum Allah'a emnet olselamün aleyküm Tuba kardeşim.ismim Neval,İstanbul'dan katılıyorum,30 yaşındayım,çeşitli sebeplerden dolayı ailem beni okutmadı orta okulu dışardan okudum şuanda da liseyi dışardan bitirmeye çalışıyorum.muhasebe işinde çalışıyorum.Bu siteye 2006 da üye oldum bulmam tesadüf oldu.Hayatımdaki en önemli tesadüftü sitemiz ve saygı değer kardeşlerim vesilesiyle hakikat yoluna daha çabuk ulaştığıma inanıyorum.arayış içinde hakikat yolunu bulmaya çalışıyorum,sitemizin en büyük desteği gerçek kaynaklar ve sağlam amaç üzerine kurulmuş olması.Bilhassa Aliye kardeşime sormak isterim istanbul'da kuranu kerim dersi ,sohbet ve konferans veren yerleri biliyorsa adreslerini bir şekilde almak isterim.Yüce ALLAH (c.c.) yar ve yardımcınız olsun...
Allah zihin açıklıgı vesin Rabbime emanet olbende kayseriliyim 18 yaşına yeni girdim.şuanda teknikerim 2 yıllık inşaat bölümünde okuyorum...RABBİM hepimizin yardımcı olsun
selam ve dua ile...
Cümleten Selamun Aleyküm Ben Izninzle Birşey Söylemek Istiyorum Burda Birbiimizi Tanimiyor Yaş Gurubumuzu Bilmedigimizden Hitap Ederkende Zorluk çekiyoruz Bu Yüzden Eğer Bir Sakincasi Yoksa Site Kardeşlerimi Biraz Tanimak Istiyorum Teşekkür Ederim[/quote S.A BEN G.ANTEPDEN TRIKO IMALATI ILE ILGILENIYORUM TRIKO DESENCILIK VE ORGU ISLERINE BAKIYORUM