aleyküm selam talip amca Allah'a emanet olSelamunaleyküm,Adım talip,yaş 49,Evli-Üç kızım-Bir oğlum var.En büyük kızım Hafız oldu bu yıl,ikinci kızım o da Elhamdülillah (Yarım) Hafız,Üç numara 8. ufaklık da 2. sınıftalar.B.Evler/İST.Şu an Çalışmıyorum-Emekliyim
Dedeliğe az kaldığı doğru muymuş? Selam ve dua ile...
aleykümselam kayra abi Allah hayırlı işler bol kazançlar versin Allah'a emanet olunSelamunaleykum,Admin Ersanve 27 yasindayim.yalovaliyim ve hollandada ikamet ediyorum. Evliyim ve buyuk bir supermarket sirketinde bilgisayar teknisyeni olarak calisiyorum
Allaha emanet olun
ALEYKÜM SELAM SELAM VE DUA İLESelamunaleyküm arkadaşlar ben aslen Batmanlıyım...Konya(seydişehir doğumluyum)Antalyada ikamet ediyorum...halkla ilişkiler mezunuyum ...1981 doğumluyum...selam ve duayla;
selamün aleyküm kardeşim..ben Aliye.. izmirde ikamet ediyorum.. bilgisayar mühendisliği mezunuyum.. bu yıl mezun oldum.20 yaşındayım..şu an eski bölümüm tıbba devam etmek gayesindeyim.. nasip bakalım inşallah..bunun dışında haftaiçi her gün kuran, tecvit ve okul dersleri veriyorum. sohbetlere ve konferanslara katılıyorum zaman oldukça.siteye de nette işim oldukça girmeye çalışıyorum..
selam ve dua ile.Allah'a emanet olunuz.
Cümleten Selamun Aleyküm Ben Izninzle Birşey Söylemek Istiyorum Burda Birbiimizi Tanimiyor Yaş Gurubumuzu Bilmedigimizden Hitap Ederkende Zorluk çekiyoruz Bu Yüzden Eğer Bir Sakincasi Yoksa Site Kardeşlerimi Biraz Tanimak Istiyorum Teşekkür Ederim
aleyküm selam Allh bağışlasın kızınızı bende tanışdıgıma memnun oldum Allah!a emanet oluns.a.ben 31yaşındayım.evliyim.4 yaşında bir kızım var.uşaklıyım.ev hanımıyım.bu sitede olmaktan çok mutluyum.tanıştığımıza memnun oldum.A.E.O.
aaleyküm selam bizde sizi tanıgımıza memnun olduk selam ve dua ileSelamun Aleykum
Ben mihriban 30 yasindayim aslen kahramanmarasliyim ama yutdisinda yasiyorum evliyim ve hala okula gidiyorum,bu sitede yeni sayilirim,bu siteyle ve sizlerle tanistigima çok memnunum,Alllah a emanet olun,selametle...
aleyküm selam İnşaallah emnete tek yürek olup sahip çıkacagızSelamun ALeyküm Kardeslerim,
Öncelikle tutsak diyelim, Yüregi Mazlum Halk icin tutsak olan..
gercek adim Murat 22 yasindayim yurt disinda yasiyorum ve Türkiyeyi cok özledim..
ALLAHA emanet Emanete Sahip Cikalim..
selam ve dua ile..
Allah razı olsun Allaha emanet olunben 30 yaşındayım eti gıda da hammadde bölümünde 8 yıldır çalışıyorum tanıştığımıza memnun oldum a e ol.:evet