-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel inşaallah başarılı olursunuza.aleyküm
adım nur 19.5 yaşındayım
konyalı olup istanbulda yaşıyorum
amerikan üniv.işletme hazırlıklıktayım
ne güzel inşaallah başarılı olursunuza.aleyküm
adım nur 19.5 yaşındayım
konyalı olup istanbulda yaşıyorum
amerikan üniv.işletme hazırlıklıktayım
Allah yardımcınız olsun hem çalışıp hem cocuklarla ilgilenmek zor olsa gerek Allah'a emnet olunMerhaba ben Ebru 32 yaşındayım . 2 çocuk annesiyim. İstanbul da yaşıyorum. Çalışıyorum. Bu siteyi de işyerinde iken takip edebiliyorum. Zaman buldukça. Selamlar....
inşallah teşekkür ederimne güzel inşaallah başarılı olursunuz
aleyküm sealm Allah kolaylık versin ablacımselam tuba bende adapazarında ikamet ediyorum 22 yasındayım özel bi kreşte hocalık yapıyom..
sevgili hakan abim evliliginin nasıl oldugunu sormuyoruz inşaallah çok iyidir diyoruzben hakancem,31 yaşındayım..doğma büyüme istanbulluyum..kamu yön.mezunuyum.özel bir şirkette g.md.yapıyorum.( gıda üzerine )
evliyim,mutluluğumu lütfen sormayın)))))))))
bence hepiniz harikasınız..
aleyküm selam Allah razı olsun bir arada olmaktan bizlerde mutluyuzselamun Aleyküm Istanbulda Yaşiyorum 30 Yaşindayim Sizlerle Beraber Bulun Maktan Mutluyum Ablacim Allaha Emanet Olun Işallah
aleyküm selam güzel dilegin için Allah razı olsun güler yüzlü old görmeden anladınızselam tugba benferhat izmir seferihisarda ikamet etmekteyim tanıdıma memlun oldum tekrar mesajlaşmak dilegiğle allh o yüzündeki tebessümü eksik etmesin
selamun aleyküm sevgili hünkar öğretmenim memnun oldum tanıdıgımaHerkese MERHABA,
Ben de Konya'dan Hünkar. 27 Yaşında bir öğretmenim.
aleykümsealm ablacım Allah bagışlasın kardeşimizi bizde sana türkiyeden selam yolluyoruz Allah'a emnet ols.a. Ben 37 yasindayim,12 yasinda bir kizim var,evliyim.Londra da yasiyorum.Buraya geleli 1,5 yil oldu.Turkiye de devlet memuruydum,istifa edip geldimBurada issizim.
Tum arkadaslarimi cok seviyorum.Allah a emanet olun.
aleyküm selam evet sitemiz gerçekten özenle hazırlanmışselamün ben ismail sözen sivasliyim bu sitede en güzelde multimedya araçlarein olmasi dikkatimi çekti teşekür ediorumm sitede emegi olanlara