selamun aleyküm kardeşim, ismim oğuz 32 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, istiyoruz ama henüz birşey yok bakalım, tanıştığımıza memnun oldum, sahi bu arada eskişehirliyim, sevgilerimi uçuruyorum sana doğru
ALEYKÜM SELAM ABLACIM BENDE RÜYA TABİRLERİNE BAKARKEN DİKKATİMİ ÇEKTİ ÜYE OLDUM DAHA RÜYA TBİRLERİNE GİRMEZ OLDUM ALLAHU TEALA ÜMMETİ MUHAMMED'DEN RAZI OLSUN İNSAALLAHSelamün Aleyküm Ismim Zehra 27 Yaşindayim 5 Yaşinda (gizem) Kizim,3 Yaşinda (ahmet Emin) Oğlum Var.bir Kamu Kuruluşunda Memurum.siteyi Tesadüfen Rüya Tabirlerine Bakarken Açtim O Günden Buyana Internette Başka Sitelere Giremiyorum,ayrilamiyorum Allah Bu Siteye Emeği Geçenlerden Razi Olsun
ALEYKÜM SEALM SEVGİLİ OĞUZ ABİCİM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞAALLAH HAYIRLI ZAMANDA RABBİM SİZE HAYIRLI EVLAT VERİR SELAMETLE KALIN İNŞAALLAHselamun aleyküm kardeşim, ismim oğuz 32 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, istiyoruz ama henüz birşey yok bakalım, tanıştığımıza memnun oldum, sahi bu arada eskişehirliyim, sevgilerimi uçuruyorum sana doğru
ALEYKÜM SELAM ALLAH KOLAYLIK VESİN BENDE 11 SAAT ÇALIŞIYORUM :ASelamun Aleyküm
Istanbuldan Derya 23 Yaşinda Ve Muhasebeciyim Günün 8 Saatini çalişarak 6 Saatinide Kiz Yurdunun Prganizasyonunu Yaparak Geçiriyorum Bunun Için Fazla Siteye Katilamiyorum ...
çok Güzel Hazirlanmiş Katilimcilarida Siteye Ayri Bi Hava Vermiş ..
Allaha Emanet Olun ...
ALEYKÜMSELAM ALLAH BAĞIŞLASIN... ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALLAH'A EMNAET OL ABLACIMselamün aleyküm
ismim Şerife 31 yaşındayım...evliyim 7 yaşında bir kızım var...bu sene ilkokula başladı...ziraat mühendisiyim ... çalışıyorum .... antalyalıyım...işlerimden fırsat buldukça siteyi takip edebiliyorum....sizleri tanımaktan memnunum...a.e.o.
amin...Rabbim cümlemize kolaylık versin...sen de Allah'a emanet ol kardeşim....ALEYKÜMSELAM ALLAH BAĞIŞLASIN... ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALLAH'A EMNAET OL ABLACIM
Esselamun Aleykum sevgili kardeşlerim. moslem_omer (ömer) 20 yaşındayım. imam-hatip lisesi mezunuyum.bu siteye daha yeni üye oldum. bir tiyatro grubunda rejisör'lük yapıyorum. bayburtluyum. nasip olursa 21 kasım'da askere gideceğim. ALLAH'a Emanet Olun kardeşlerim
Selamunaleyküm,Allah(CC) razı olsun kardeşim,Allah Zül Celal Hazretlerine ne kadar şükretsem azdır,Tek üzüntüm Anne ve Baba' cığımın torunlarının onlara layık olarak,Din-i Mübin yolunda gayret içinde olmalarını görememiş olmalarıdır.(98 'de Annemi/2002'de Babamı Rahmet-i Rahman'a uğurladık) Rabbim sizlere de nasib etsin inşAllah.Dua edelim birbirlerimiz için kardeşlerim.Selam ve dua ile .ve aleyna aleyküm selam Talip Amcam. MaşaAllah, subhanAllah.. ne mutlu size.. Rabbim razı olsun sizden inşaAllah
Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim Kur'an'ı okur, ezberler, helal kıldığı şeyi helal kabul eder, haram kıldığı şeyi de haram kabul ederse Allah, o kimseyi cennete koyar. Ayrıca hepsine cehennem şart olmuş bulunan aliesinden on kişiye şefaatçi kılınır."
Çok imreniyorum hafız kardeşlerimize..Rabbim c.c onlardan da, onları yetiştirenlerden de razı olsun. selam ve baki dualar ile..Allah'a emanet olun.
slm alykm ben daha iki gün oldu uye olalı ama çok sevdim herkese hayırlı geceler
Selamunaleyküm,Allah(CC) razı olsun kardeşim,Allah Zül Celal Hazretlerine ne kadar şükretsem azdır,Tek üzüntüm Anne ve Baba' cığımın torunlarının onlara layık olarak,Din-i Mübin yolunda gayret içinde olmalarını görememiş olmalarıdır.(98 'de Annemi/2002'de Babamı Rahmet-i Rahman'a uğurladık) Rabbim sizlere de nasib etsin inşAllah.Dua edelim birbirlerimiz için kardeşlerim.Selam ve dua ile .