ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz inşaallahselamünaleyküm ben ukbanur ERZİNCANLIYIM 17 yaşındayım öğrenciyim ve son olarak bu siteye üye olmaktan son derece mutluyum ve sizin gibi abilerim ablalarım bacılarım ve kardeşlerim olduğu içinde kendimi çok şanslı sayıyorum neyse uzattım gene ALLAHIN SELAMI HEPİNİZİN ÜZERİNE OLSUN SELAMETLE.....
ve aleykümselam kardeşim hoşgeldinizs.a tubacım mehtap ben 22 yasındayım adanalıyım fakat ızmırde ıkamet edıyorum.2yıllık evlıyım ev hanımıyım
ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz inşaallahs.a ceren ben, 23yaşındayım istanbuldan, bugün tesadüfen buldum formunuzu düzeltiyorum kesinlikle tesadüf denilen bişi yoktur. RABBİM böyle faydalı bir siteyi karşıma çıkardı ki boş işlerle uğraşacağıma faydalı olan ilimleri öğrenip öğretmek için.. kamu kuruluşunda halklailişkilerde çalışıyorum. gerçekten maneviyat olarak çok boşluk içindeyim iç dünyamı ALLAH bilir, inşALLAH buraya üye olmakla beraber bir nebzede olsa o boşluğumu doldururum. dularınızı bekliyorum sevgili din kardeşlerim. selam ve dua ile..
ve aleykümselam hoşgeldiniz inşaallah hayırlı günler hayırlı cumalarselamın aleyküm..adım ümit..27 yaşındayım istanbuldan..müzisyenim..selametle
selamun aleyküm kardeşim hayırlı cumalar inşaallah Rabbimiz razı olsun inşaalahkıymetli tuğba kardeşim ALLAH niyetini kabul etsin ben 42 yaşında hatay lıyım evliyim enerji sektöründe çalışmaktayım
ve ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HOŞGELDİNİZ RABBİMİZ ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İNŞAALLAH HAYIRLI CUMALAR RABBİMİZE EMNAET OLUN İNŞAALLAHselamün aleyküm. ismim hatice manisadan.. 25 yaşındayım. ... hafızlık yapıyorum 7 dönüşe kadar iyi gitti ama öyle bir tıkandımki ders yapamıyorum. bu durum beni çok üzüyor. dualarınızı bekliyorum. selametle kalın...:a33::a33::a33: