D
dilsad03
selamun aleyküm. ben de istanbul da yasıyorum.23 yasındayım.sakarya üniv.muhasebe mezunuyum.ama calışmıyorum şuan evdeim.ALLAHA EMANET OLUN..
selamun aleyküm :evet
19 yaşındayım çalışıyorum
samsunluyum
birbirimize hitap etmekte zorlanmamak için bu konuyu açtık
Rabbimiz cümlemizden razı olsun inşaallah
hayırlı günler
Rabbimize emanet olun
selamün aleyküm. ismim hatice manisadan.. 25 yaşındayım. ...hafızlık yapıyorum 7 dönüşe kadar iyi gitti ama öyle bir tıkandımki ders yapamıyorum. bu durum beni çok üzüyor. dualarınızı bekliyorum. selametle kalın...:
bende 41 yaşında iki çocuk annesi ev hanımıyım konyalıyım ama manisada oturuyorum kardeşimin manisalı olduğunu görünce çok sevindim ALLAH zihin açıklığı versin inşallah:a12
ve aleykümselam hoşgeldiniz inşaallah hayırlı günler hayırlı cumalar[/QUOTEhoşbulduk teşekkür ederim
selamün aleyküm. ismim hatice manisadan.. 25 yaşındayım. ...hafızlık yapıyorum 7 dönüşe kadar iyi gitti ama öyle bir tıkandımki ders yapamıyorum. bu durum beni çok üzüyor. dualarınızı bekliyorum. selametle kalın...:
bende 41 yaşında iki çocuk annesi ev hanımıyım konyalıyım ama manisada oturuyorum kardeşimin manisalı olduğunu görünce çok sevindim ALLAH zihin açıklığı versin inşallah:a12
sabihanur abla nasılsın ben çiğdem seninle tanışmak isterim abla bende 1 çocuk annesiyim allah bağışlasın seninkileride
sabihanur abla nasılsın ben çiğdem seninle tanışmak isterim abla bende 1 çocuk annesiyim allah bağışlasın seninkileride[/QUO ALLAH razı olsun iyiyim rabbim senin evladınıda bağışlasın inşallah kısmet olursa bende tanışmayı çok isterim cevabını görünce çok sevindim Manisanın neresinde oturuyosun
ve aleykümselam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallahselamun aleyküm. ben de istanbul da yasıyorum.23 yasındayım.sakarya üniv.muhasebe mezunuyum.ama calışmıyorum şuan evdeim.ALLAHA EMANET OLUN..
selamunaleyküm..sitedekilerin birbirini tanıması güzel gerçekten..
adım ENİSE ama soyadım karadeniz değiltrabzon/ofluyum.reşide yaşındayım(18)..ama babamın görevi nedeniyle bursa da oturuyorum 5 yıldır.bu yıl liseyi bitirdim 1 puanla ilahiyat fakültesini kaçırdım ne yazıkki.şimdi yeniden hazırlanıyorum.dersaneye gidiyorum..2 yıldır bu siteye dahilim çok işe yaramasamdaburda olmaktan mutluyum..sürekli psikolojik sorunları olan bi kızım ne yazıkki..bu kadar..selametle..
ve aleyküm selam
ayy ayyy ayyyy kardeşim benim hiçde psikolojik sorunu olan bir kardeşime benzemiyosun Rabbimiz hakkında hayıırlısını nasip etsin hayırlı günler dilerim
Rabbimize emnaet ol:a26:
selm...tugba cım bende erzurum luyum trabzonda oturuyorum 11 yıldır a.ögrtm lise ögrencisiyim..ayriyeten kuran kursuna gidiyorum onun dışında ev kızıyım.yas 25.yeterlidir sanırım aklıma daha bişey gelmiyoda..bende memnun simdiden taniştıgımıza..gerçi bende yeni katildım aranıza inşalah hayırlara vesile olur arkadaşlıgımız saygılarımla aeolun..
Rabbimiz iyilik versin kardeşim benim selametle kal Rabbimize emnaet olyok canım kardeyim öyle psikolojik sorunlarımvar dediysem etrafırnı kırıp döken kendi kendini yiyen cinsinden değilim.sadece hep kafaya taktığım bişeyler vardır..yani sürkeli bi sorunumvardır.bugünümde yoksa geçmiştekilerle dertlenirim öyle yani..selametle..