Aşkâ Mecnun
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Rüyanızı Anlatın Tabirliyelim
Aleykümselam Hayırdır inşAllah;
1. Rüyanız= Rüyada otobüs görmek, uzun zamandır görüşemediğiniz eski dostlarınızla görüşeceğinizi bildirir. Otobüste yolculuk yaparken görülmesi iftiraya uğrayacağınızı işaret eder.
2. Rüyanız= Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.
3.Rüyanız= Rüyada nişanlılık devresini görmek güzel bir haber alacağına tabir olunur. yine bir kimsenin rüyada nişanlandığı kişiyi görmesi, o kişiden iyi bir habere delalet eder.
:|
semos yazdı:
selamunaleyküm ,
2-3 hafta içinde gördüğüm rüyaları anlatmak istiyorum kısa kısa. yorumlarsanız sevinirim.allaha c.c. emanet olunuz inşallah.
ilk rüyam şehirler arası otobüste seyahat ediyorum otobüstede bizim köyden 2 kişi var.anneyle oğlu. diyorumki metinin burda ne işi var diyorum. ve öyle seyahat devam ediyor.
ikinci rüyam ; memurluk sınavını kazanmışım çok seviniyorum. sonra diyorumki inşallah türbanlı çalışırım diyorum , sonra üzülüyorum ya öyle çalıştırmazlarsa diye kara kara düşünüyorum.
üçüncü rüyam ; yüne otobüste yolculuk yaparken gördüm kendimi , koltuğa oturdum ve arkama baktığımda arka koltukta eski nişanlım mustafa vardı çok şaşırdım.
bu rüyaları son 3 hafta içinde gördüm.
Aleykümselam Hayırdır inşAllah;
1. Rüyanız= Rüyada otobüs görmek, uzun zamandır görüşemediğiniz eski dostlarınızla görüşeceğinizi bildirir. Otobüste yolculuk yaparken görülmesi iftiraya uğrayacağınızı işaret eder.
2. Rüyanız= Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.
3.Rüyanız= Rüyada nişanlılık devresini görmek güzel bir haber alacağına tabir olunur. yine bir kimsenin rüyada nişanlandığı kişiyi görmesi, o kişiden iyi bir habere delalet eder.
:|