RE: Rüyanızı Anlatın Tabirliyelim
emine364 yazdı:
s.a
BEN RÜYAMDA BİR ÇÖL ORTASINDA BİR ÇADIRDA ESKİ ZAMANLARI YANİ OSMALI DEVRİ SULTANLARINDAN EMİR ALIRKEN GÖRDÜM.BANA BİR YERE GİDECEKSİN DİYORLAR VE BEN YOLA ÇIKIYORUM.YANIMADA ESKİ ZAMANLARIN DERVİŞLERİNDEN BİRİ GELİYOR.ÇÖL YOLU BİTTİKTEN SONRA ÖYLE YEŞİL BİR VADİYE ÇIKIYORUZ Kİ HER YER O KADAR GÜZELKİ SANKİ CENNETTEN BİR PARÇA GİBİ.DAHA SONRA YÜRÜRKEN KENDİMİ BEMBEYAZ MERMER SUTUNLARI ÜZERİNDE BULUYORUM ORDA DERVİŞ BANA BİŞEYLER SÖYLÜYOR AMA UYANDIĞIM ZAMAN HATIRLAYAMADIM .BU RÜYAYI UZUN ZAMAN ÖNCE GÖRDÜM AMA HALA ETKİSİNDEYİM O YEŞİL VADİYİ GÖZLERİMİ KAPATTIĞIM ZAMAN HALA GÖRÜYORUM RÜYAMIN MANASINI ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
HAYIRLI GÜNLER.
Aleykümselam... Hayırdır inşAllah...
Rüyada ÇÖL görmek... Çok hayırlıdır. Rüyada çöl görmek her sorunun çözüleceğine, mutluluk ve gelişmeye işaret eder.
Rüyada Çadır Görmek...Yolculuğa, kabre, kadına ve eve işarettir. Bu rüyalar farklı birkaç şekilde yorumlanır. Çadırdan içeri girmek hiç beklemediğiniz birinden bir fenalık göreceksiniz demektir. Çadır kuran erkek yakında iş sahibi olur, eli ekmek tutar. Çadırı toplayan erkek ise, kendi işinin sahibi olur. Çadırda uyumak sevdiğinden haber geleceğini belirtir.Çadır ne kadar büyükse o kadar iyidir. Çadırda oturmak güzel bir olayın pek yakında gerçekleşeceğine işaret eder.
Bir Kimsenin rüyada Sultan, padişah görmesi ve ondan emir alması 7 şeye delalettir.
1 İmanet,
2 İlim,
3 Hitabet,
4 Şan, şöhret.
5 Hüküm,
6 İzzü devlet,
7 Rıf'at, yani yükseklik.
Bir kimsenin rüyada sultanı güler yüzlü, sevinçli olarak görmesi, din ve dünyaca erişeceği hayır ve yüksekliğe, ucuz ve bolluğa va halin düzğünlüğüne delalet eder.
Nablusi demiş ki; Rüyada sultan görmek, Allahü Teala hazretleri ile tabir olunur. Bundan dolayı Sultanı razı ve hoşnud olarak görmek, Allah'ın azap ve gazabıyla rüyayı göreni korkutan birilerine alamettir.
Rüyada Allah zikreden dervişler görmek, nimet, rızık, menfaat ve hayır ile tabir olunur. Yine derviş görmek ilim ve hikmete de delalettir. Dervişlerle bir mecliste olduğunu görmek, af ve mağfirete işarettir. Çünkü Hadis-i Şerifte;
"Onlar öyle bir zümredirler ki, onlarlaa olan asi olmaz." buyrulmuştur.
Rüyada yeşil vadi görmek, yaşantınızın mutlu bir şekilde devam edeceğine yorumlanır. Yemyeşil, güzel bir vadi, insanın muratlarına ereceğini, bildirir. Böyle bir vadiye gittiğini görmek sıkıntılardan uzak bir yaşam sürmek demektir.
Rüyada Sütunlu/saray görmesi; Bir kimsenin kendini bir sütunlu/sarayda görmesi genç bir erkek için, işindeki gayretlerinden dolayı umulmadık bir ödüle yorumlanır.Orta yaşlı biri içinse yeni ve çok para kazanacağı bir işe başlamasına yorumlanır. Bir kadın için kendisinin çok zevk alacağı çok neşeli bir toplantıya yorumlanır.
MaşAllah Rabbim rüyanızı hayırlara vesile eylesin güzel bir rüyaydı...