RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Rüyanızı Anlatın Tabirliyelim
RÜYAMDA EVLENİYODUM AMA EVLENDİĞİM KİŞİYİ DÜĞÜN GÜNÜNDE GÖRÜYODUM VE ÇOK KALABALIKTI..DÜĞÜNDE BENİ ÇAĞIRIYOLAR AMA BEN DE DİŞİMİ FIRÇALAYIP GELİYORUM DEDİM..Bİ DE BENDEN ANAHTAR İSTİYORLARDI AKRABALARIM..BU ARALAR BUHRANLI GÜNLER YAŞADIĞIM İÇİN MERAK EDİYORUM..HAKKINIZI HELAL EDİN..ALLAH RAZI OLSUN..
S.ALEYKÜM HAYIRLI SABAHLAR CUMANIZ MÜBAREK OLSUN..YA BEN YİNE RÜYA GÖRDÜMaska mecnun yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
s.aleyküm hayırlı sabahlar..ya ben dün o kadar rüya gördüm ki..rüyamda kalfam ve patron kavga ediyolardı yumruk yumruğa..sonra küçük bi bebek gördüm bebekle kimse anlaşamıyodu ben anlaşıyodum..kimsenin kucağına gitmiyodu benim kucağıma geldi..sevdim onu çook tatlıydı ya..yorumlayabilirsiniz sevinirim hayırmıdır şermidir..ALLAH RAZI OLSUN..
Aleykümselam Hayırdır inşAllah;
Allah Resulü buyuruyor, bir kimse rüyasında kabus gördüyse sağ tarafından uyansın sol koluna 3 defa tükürsün"
Allah Resulü buyurdu;
"Abdestli yatanın ruhu Arşa yükselir ve gördüğü rüyalar doğru olur. Abdestsiz yatanın ruhu yükselmez, gördüğü rüyalar, karışık olur, doğru çıkmaz." İ.Gazali
Bir kimsenin Rüyasında Kavga görmesi; uzun yaşayacağınızı ve iş hayatında başarılı olacağınızı ifade eder. Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir. Rüyada yeni doğmuş bebek görmek, sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, güzel bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, sonradan pişman olacağı bir iş yapacağına yorumlanır.
Hayır inşAllah
RÜYAMDA EVLENİYODUM AMA EVLENDİĞİM KİŞİYİ DÜĞÜN GÜNÜNDE GÖRÜYODUM VE ÇOK KALABALIKTI..DÜĞÜNDE BENİ ÇAĞIRIYOLAR AMA BEN DE DİŞİMİ FIRÇALAYIP GELİYORUM DEDİM..Bİ DE BENDEN ANAHTAR İSTİYORLARDI AKRABALARIM..BU ARALAR BUHRANLI GÜNLER YAŞADIĞIM İÇİN MERAK EDİYORUM..HAKKINIZI HELAL EDİN..ALLAH RAZI OLSUN..