RE: Rüyanızı Anlatın Tabirliyelim
canberk97 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN RÜYAMDA KÖY YERİNDEYİZ GECE HERKEZ SOKAKTA YATIYOR YEŞİL YORGANLAR VAR ÜSTÜMÜZDE BİRDEN ASKERLER GELIYOR BEN YANIMIZDAKILERE BUNLAR ASKER DEĞİL ŞEYTAN DİYORUM VE KELİME-İ TEHVİD GETİRİYORUM VE HEPSİ PATLIYORLAR GÖRDÜNÜZMÜ BUNLAR ŞEYTAN DİYORUM RÜYAMI AÇIKLARSAN SEVİNİRİM ALLAHA EMANET OLUN
Aleykümselam; Hayırdır inşAllah
Bir Adamın....Rüyada
yeşil yorganı üzerine örttüğünü görmesi hayırlı bir zevce vede feraha delalet eder. Bazı kere de rüyada yorgan görmek, rahatlık, kuvvet, emniyet, faydalı kadın ve dinlenmek ile tabir olunur. Rüyada yorgan ve çarşaf görmek, kuvvet ve itimad sahibi güzel bir kadına delalet eder.
Rüyada
asker görmek üniformalı ve ya yüksek bir rütbeliyse şan ve şöhrede delalet eder. Aynı zamanda asker kuvvet demektir. Askerle konuştuğunu görmek ise işlerde zorluk çekmemeye delalettir.
Rüyada bir şehire mahalleye ve ya sokağa asker girdiğini görmek, yağmur ile tabir olunur. Askerin geldiği yerlere yağmur yağar...
Bazı kere de asker görmek, müminler hakkında zafer ve zalimlerden intikam almak ile tabir olunur.
Bir kimsenin rüyada
şeytana buğz ve düşmanlık ettiğini görmesi, Allah'a itaatte, dinde sadakate, iman kuvvetine ve halis bir kul olduğuna delalettir. Bazı kerede şeytanı görmek, ferahlık, yalan ve şehvete delalettir. Nitekim şehvetin yalan ve şeytanlığa delalet ettiği gibi.
Rüyada şeytanın kendi üzerine indiğini görmek, iftira, yalan, ve günaholan bir işarete delalet eder.
Rüyada
kelimey-i Şehadet getirdiğini görmek ve Cenab-ı Hakk'ı zikrettiğini görmek sevinç ve surura, selamete hidayete, geniş helal hızka, üzüntü vede kederden kurtulmaya delalet eder...
Allah azze ve Celle Hakkında en hayırlı Rüyayı vermiş kardeşim Ondan sakın ayrılma sürekli zikirde bulunmayı şükretmeyi sakın unutma Rüyan Hayırlıdır Allah'ın izniyle inşAllah..Sebat et Allah Yar ve Yardımcın olsun bana'da dua etmeyi sakın unutma selametle