Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MÜMİNDE STRES OLMAZ (1 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sa aliyecim emeğine sağlık bu tip yazıları okurken kendime güvenim geliyor ama sonra yine stresli bi insan olup çıkıyorum hatta stresten midem ağrıyor....Allah cümlemizi ıslah etsin inş..Allah razı olsun yaradana emanet ol

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm güzel kardeşim
Rahman razı olsun paylaşımınız çok güzeldi....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Sabredenleri müjdele!...O sabredenler, kendilerine bir belâ geldiği zaman:

''Biz Allah'ın kullarıyız ve biz O'na döneceğiz.'' derler.

İşte Rablerinden bağışlamalar ve rahmet hep onlaradır.

Ve doğru yolu bulanlar da onlardır.

(Bakara-155 / 157)

~*~ B)B)B) ~*~

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamü Aleyküm Aliye Kardeşim.
Ellerine Sağliik Faydali Bir Paylaşim Olmuş. Mevlam Yar Ve Yardicimiz Olsun.

Selametle .

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
hayırlı sabahlar gül kardeşim:H
ellerine yüreğine saglık rabbim senden de razı olsun çok güzel bir paylaşım
rabbimize emanetsin inşallah canım kardeşim...B)

Ve aleyküm selam şeker kardeşim. Sana da hayırlı günler olsun inşallah..Rabbimiz c.c tüm günlerini hayırlı ve bereketli kılsın inşallah ;)
Sağolasın..Sen de Rabbimize emanet ol inşallah güzel kardeşim. Selam ve dua ile.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun aleyküm. Çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun...
Gerçektende bizim dert dediğimiz şeyler Allah dostlarının çektiklerinin yanında bir hiç...
Allah(C.C) kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez... İnşallah bizlerde sabreden ve selamete eren kullardan oluruz... Benim çok sevdiğim ve sık sık kullandığım bir söz "GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER." Ondan gelen herşeyde bir hayır vardır yeterki onu görebilelim...

Ve aleyküm Selam değerli kardeşim. Beğendiğinize sevindim. Allah c.c razı olsun, sağolasınız kardeşim. Evet haklısınız. Ayette de geçtiği üzere, Allah c.c, en büyük bela ve musibetleri önce peygamberlere (a.s), sonra da sevdiği kullarına veriyor..Sahih bir hadis-i şerifte de (Müslim'den rivayetle) bela ve musibetlerin 3 işlevi olduğu vurgulanıyor : 1-) Günahlarımıza keffaret oluyordur (Allah'ın izniyle), 2-) Derecemizi yükseltiyordur, 3-) Uyarı niteliğindedir. Bunların üçü de müminler için rahmet gerçekten. Sabredersek elbette ki Rabbimiz c.c onun mükafatını verecektir. Rabbimiz c.c her şeyde güzel eyler ;) Evet haklısınız, yapmamız gereken, hayır aramaktır..Allah'a emanetsiniz kardeşim.Selam ve dua ile. B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SA ALİYECİM.ALLAH RAZI OLSUN.YİNE ÇOK ÖNEMLİ BİR PAYLAŞIM.EVET ÇOK HAKLISIN,MÜMİNDE STRES OLMAZ.BEN BUNU 3 YIL ÖNCE FARKETTİM.ANTİ DEPRESYON İLAÇLAR ALDIĞIM ZAMANLAR,MANEVİYATIMA YÖNELİNCE SIKINTIMIN AZALDIĞINI GÖRDÜM.İLAÇLARI HEMEN ÇÖPE ATTIM.ANLADIMKİ DEPRESYON HASTALARININ ÇOĞALMASI ,TAMAMEN MANEVİYAT EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR.SELAMETLE

Ve aleyküm Selam ablacım. Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah.. Psikoloji alanında yapılan araştırmalar da yeni yeni tespit ediyor ki, özellikle dua etmenin ve ''Allah''ı çok zikretmenin insandaki maneviyatı sağlamlaştırdığının ortaya çıkması ve bu iyi hali, tıbbın son imkanlarına rağmen hiçbir ilacın sağlayamıyor olması şaşırtıcı değil şüphesiz.. Yorumunuza katılıyorum ablacım. Haklısınız. Rabbimiz c.c mutmain etsin inşallah kalplerimizi..Rahman'a emanetsiniz. Selam ve dua ile.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
sa aliyecim emeğine sağlık bu tip yazıları okurken kendime güvenim geliyor ama sonra yine stresli bi insan olup çıkıyorum hatta stresten midem ağrıyor....Allah cümlemizi ıslah etsin inş..Allah razı olsun yaradana emanet ol

Ve aleyküm Selam ablacım. Hayırdır inşallah, neden böyle oluyor? Stresli hallerinizde de, Kur'an okumaya v.s devam edin. Kanaatimce aslolan, süreklilik olsa gerek:].. Rabbim c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah ablacım.. Allah sizden de razı olsun. Selam ve dua ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamü Aleyküm Aliye Kardeşim.
Ellerine Sağliik Faydali Bir Paylaşim Olmuş. Mevlam Yar Ve Yardicimiz Olsun.

Selametle .

Ve aleyküm Selam Fatıma kardeşim. Sağolun, Allah c.c razı olsun sizden de kardeşim. Faydalı olması duasıyla inşallah..Rabbimiz c.c cümlemizin yardımcısı olsun..Selam ve dua ile.

saliha

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir yazı ALLAH RAZI OLSUN

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Yine çok güzel bir paylaşımdı ALLAH RAZI olsun varlıgın eksik olmasın inşALLAH...

mumışığı

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten insana bundan sonra daha sabırlı olacağım dedirtiyor paylaştığınız için teşekkürler allahın selamı üzerinize olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt