Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MÜMİNDE STRES OLMAZ (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm güzel kardeşim
Rahman razı olsun paylaşımınız çok güzeldi.
Rabbimize kulluğumuz tam ise Rabbim bizi stresde bırakmaz.Stresin aksine kalbimizi sonsuz huzur ve sevinç kaplar.Allah a tam imanla bağlanan kullardan olalım inşaallah
Hayırlı Ramazanlar selam ve dua ile...
B)B)B)

ve aleyküm selam kardeşim.. beğendiğinize sevindim. Allah razı olsun sizden de inşallah..Rabbim duanızı kabul buyursun.. selam ve dua ile. hayırlı ramazanlar

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VBEREKATUHU.
DEĞERLİ ALİYE PAYLAŞIMIN MÜKEMMEL..:G
ALLAH(CC)SABREDENLERLE BERABERDİR..

SELAM VE DUALARIMLA..B)

:T

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü güzel kardeşim.. İnşallah her daim rabbimizin sabırlı kullarından olabiliriz. Allah razı olsun. selametle inşallah

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
esselemun aleyküm kardeşim allah razı olsun cok guzel konuya degınmışsın senı tebrık ederım yazını cok begendım bugunku ruh halime ilaç gibi geldi allah razı olsun:T:G

ve aleyküm selam kardeşim. beğendiğinize sevindim.. insanda pozitif etkiler bırakan bir yazı gerçekten..Allah sizden de razı olsun. selam ve dua ile.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
bu yaziyi mail listemdeki herkeze yolladimm...
ve duvarima astim az once !!!!!!!!!!!
bu sana ait sozler mi kardesim?
bilmek istedim?

bana ait değil kardeşim. alıntıdır. beğendiğinize sevindim. mümkün mertebe de çok kişiye ulaşmasını sağladığınız için teşekkürler.Allah razı olsun. dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm canım kardeşim..Allahu Teala senden razı olsun inşaAllah..Paylaşımın çok güzeldi kardeşim.Rabbimiz tesirli kılsın inşaAllah..Rabbimize tam manasıyla teslim olmuş olsak, stresten, iç sıkıntısından eser olmaz bizlerde herhalde..O'ndan (c.c.) gelen herşeye sabreden kullardan olabilmek duasıyla..Allah'a emanet ol güzel kardeşim..Selam ve selametle inşaAllah..B)B)B)

ve aleyküm selam güzel kardeşim. Allah senden de her daim razı olsun inşallah..haklısın. emin olmak, imanın bir meyvesidir..inanıyorsak korkamamamız, ümitsizliğe düşmememiz ve de küçük şeylerle yıkılmamamız gerekir.. duana amin canım kardeşim. ecmain olsun inşallah. en yüceye emanetsin.. selam ve dua ile B)

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleykum Arkadasim Cok Guzel Bir Paylasimdi Eline Koluna Emeğine Sağlik.
Allah cc Her Zaman Kullarina Sabredeceği Taşiyabileceği Kadar Yük Verir Inşallah.

iiisa

Kayıtlı Kullanıcı
allah senden razı olsun kardeşim.yazdıklarını okudukça kalbim rahatladı.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzeldi Allah Razi Olsun.içim Rahatladi.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aleyküm

Allah (c.c) Razi Olsun__ Cok Güzel bir yazi__ Okuduktan sonra kendimi daha iyi hissettim:D__ Cok sükür rabbime..

ve aleyküm selam Bahar kardeşim ;)

beğendiğine sevindim..kendini iyi hissettiğine de :) Yüce rabbim senden de razı olsun her daim inşallah. selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun Aleyküm Allah Razi Olsun Harika Bi Paylaşim Hepsini Bi Arada Okumak çok Etkileyici Bundan Sonra Sikintidayim Demek Için Birdaha Düşünmek Gerekir Sanirim A.e.o

ve aleykümselam kardeşim.. Allah razı olsun. beğendiğinize sevindim. haklısınız. okuduğumuz zaman, her şey üzerimizde hafifliyor..hayırlı bayramlar kardeşim. selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt