selamun aleyküm değerli kardeşim,ALLAH razı olsun.istifade ettik ve güç aldık.faydalı bir paylaşımdı yine.ALLAH a emanet....
B)Yazdıkların için tekrar teşekkürler Aliye ablacım...B)
selamun aleyküm Aliyemmm
güzel yüreklim
güzel sözlüm
ellerine sağlık,çok güzel ve faydalı bi paylaşımdı ALLAH senden razı olsun...
RABBİME emanetimsin..selam ve dua ile
نعىمة;709329' Alıntı:selamün aleyküm ,bir cümle ben de eklemek istedim..stres sinir sistemi olan herkeste olur, fiziyolojik bir haldir ,müminde beyis olmaz, çünkü beyis küfürdür..
....
müminde dinlerarası diyaloglar olmaz...
iyi günler
Allah cc razi olsun kardeşim,çok güzel bir paylaşimdi.
ALLAH razı olsun ALİY"e kardeşim güzel bi paylaşım ..açıkcası ben bu kelimeyi çok kullanırım işim gereği, ama şükürki bizdeki stres kendi benliğimizi yitirecek kadar değil çükü biz ELHAMDULİLLAH müslümanız bizler biliriz ki "RAHMAN kuluna kaldıramayacaği yükü yüklemez" işte bu noktadan itibaren o stres denen belkide bizlere hayır olur ..selametle inşaALLAH
B)Çok teşekkür ederim Aliye ablacım benim...B)
Allah razı olsun paylaşım için.tabiki bizim çektiklerimiz o mubarek ınsanların çektikleri yanında hiçbirşey.
selamün aleyküm aliye kardeşim emeyine sağlık nekadar güzel ve özeldir o insanlar nekadar mübarekler bizler onlargibi mümkün deyil nasıl olabilirizki RABBİM CC razı olsun inşallah
ALLAHÜME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED sonsuz ve sınırsız salavatı selam olsun HZ MUHAMMED MUSTAFA SAV VE DİYER BÜTÜN PEYGAMBERLERE
emeyine sağlık gönlü yüreyi güzel kardeşim
Güzel ablam benim senin yazını gece düşündüm gerçekten de mümin stres olmazmış...
paylasşım için tesekkürler kardesim