Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MÜMİNDE STRES OLMAZ (1 Kullanıcı)

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun paylaşım için.tabiki bizim çektiklerimiz o mubarek ınsanların çektikleri yanında hiçbirşey.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm değerli kardeşim,ALLAH razı olsun.istifade ettik ve güç aldık.faydalı bir paylaşımdı yine.ALLAH a emanet....

Ve aleyküm Selam değerli ablam..Sevindim gerçekten.
Allah c.c sizden de her daim razı olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile..Hayırlı ve bereketli günler..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm Aliyemmm
güzel yüreklim
güzel sözlüm
ellerine sağlık,çok güzel ve faydalı bi paylaşımdı ALLAH senden razı olsun...
RABBİME emanetimsin..selam ve dua ile

Ve aleyküm Selam gönlü güzel, can Zeynebim..B)
Yüreği güzel kardeşim..Ecmain inşallah.Rahman c.c senden de ebeden ve daimen razı ve hoşnut olsun inşallah..Teşekkür ederim yorumun için..Rabbimize emanet'imsin güzel kardeşim..Baki dualar ile inşallah..B)

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
selamün aleyküm ,bir cümle ben de eklemek istedim..stres sinir sistemi olan herkeste olur, fiziyolojik bir haldir ,müminde beyis olmaz, çünkü beyis küfürdür..
....
müminde dinlerarası diyaloglar olmaz...
iyi günler

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
نعىمة;709329' Alıntı:
selamün aleyküm ,bir cümle ben de eklemek istedim..stres sinir sistemi olan herkeste olur, fiziyolojik bir haldir ,müminde beyis olmaz, çünkü beyis küfürdür..
....
müminde dinlerarası diyaloglar olmaz...
iyi günler

Ve aleyküm Selam kardeşim. Allah c.c razı olsun..
Allah c.c, İslam'a hizmet eden hakiki mümin ve müminelerden eylesin bizleri inşallah..Rabbimize emanet olunuz kardeşim..Selam ve dua ile inşallah.

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razi olsun kardeşim,çok güzel bir paylaşimdi.

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
ALLAH razı olsun ALİY"e kardeşim güzel bi paylaşım ..açıkcası ben bu kelimeyi çok kullanırım işim gereği, ama şükürki bizdeki stres kendi benliğimizi yitirecek kadar değil çükü biz ELHAMDULİLLAH müslümanız bizler biliriz ki "RAHMAN kuluna kaldıramayacaği yükü yüklemez" işte bu noktadan itibaren o stres denen belkide bizlere hayır olur ..selametle inşaALLAH

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALLAH razı olsun ALİY"e kardeşim güzel bi paylaşım ..açıkcası ben bu kelimeyi çok kullanırım işim gereği, ama şükürki bizdeki stres kendi benliğimizi yitirecek kadar değil çükü biz ELHAMDULİLLAH müslümanız bizler biliriz ki "RAHMAN kuluna kaldıramayacaği yükü yüklemez" işte bu noktadan itibaren o stres denen belkide bizlere hayır olur ..selametle inşaALLAH

Allah c.c sizden de razı olsun daimen Değerli Yunus kardeşim. Ecmain olsun inşallah..Çok haklısınız kardeşim..Vahiyle sabittir ki, her nefse yüklenebileceği kadarını yüklüyor El Adl c.c olan Allah...
Allah c.c işlerinizde de yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim.Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile inşallah.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm aliye kardeşim emeyine sağlık nekadar güzel ve özeldir o insanlar nekadar mübarekler bizler onlargibi mümkün deyil nasıl olabilirizki RABBİM CC razı olsun inşallah
ALLAHÜME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED sonsuz ve sınırsız salavatı selam olsun HZ MUHAMMED MUSTAFA SAV VE DİYER BÜTÜN PEYGAMBERLERE
emeyine sağlık gönlü yüreyi güzel kardeşim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm aliye kardeşim emeyine sağlık nekadar güzel ve özeldir o insanlar nekadar mübarekler bizler onlargibi mümkün deyil nasıl olabilirizki RABBİM CC razı olsun inşallah
ALLAHÜME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED sonsuz ve sınırsız salavatı selam olsun HZ MUHAMMED MUSTAFA SAV VE DİYER BÜTÜN PEYGAMBERLERE
emeyine sağlık gönlü yüreyi güzel kardeşim

Ve aleyküm Selam gönlü güzel ablam.B)
Rahman c.c sizden de ebeden razi olsun insallah..Allah c.c bizlere de onlar gibi saglam bir iman, takva ve halis bir teslimiyet nasip eylesin insallah..Amin amin ablam..Böyle ümmete de, böyle olmak yakisir..Cok tesekkür ederim güzel yorumunuz icin ablam..En Emin'e emanetimsiniz..Selam ve baki Dua ile..B)

senokli

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.senawitch.tr.gg
Güzel ablam benim senin yazını gece düşündüm gerçekten de mümin stres olmazmış...:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt