senokli
Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürler canım ablam...
Teşekkürler canım ablam...
Ben tesekkür ederim sana, minik kardesim
Aliye abla,bu yazı için annem de sana teşekkürlerini iletti...
selamun aleyküm aliye kardeş yine beni çok etkiledin daha önce olduğu gibi
çok güzel konulara değiniyosun zevkle okuyorum yazdıklarını ben de şu günlerde bir imtihandan geçiyorum sabrediyorum inş sabrımın sonu hayır olur yaradana sığınıyorum eline sağlık yazan ellerin dert görmesin cennet kapısı açsın inş
aeo
selamun aleykum ve rahmetullah canım kardeşim, Aliyecim,
Rabbim razı olsun ebeden. çok manidar bir paylaşımdı. hele bugunlerde adeta moda haline gelmiş( yoksa getirilmiş mi...) stres-depresyon hallerinden dem vuruluyorken...
örneklerle dolu Kur'an, bizler gibi insan olan ve görevi kendileri gibi "insan"ları gerçek mutluluğa davet olan peygamberlerin örneklikleriyle elbette sırf bir hikaye anlatmış olmuyor... hayatı Yaratan'ın, kaldıracağımızdan fazlasını yüklemeyen, bize en yakın olan Rabbimizin hayatta karşımıza çıkabileceklere karşı nasıl davranacağımızı öğrenmemiz mümkün biiznillah. rehberi Kur'an, modeli Gül efendimiz olunca insanın ne gam... rüzgar esse şimşek çaksa kuyuya atılsa çevresinden dışlansa itilse hüznünü takınır ve sığınır alemlerin Rabbi'ne... Hakikatin kendisine... hep var olan'a...
güzel yüreğinize sağlık, hayırlı paylaşımlarınız yüreklere ulaşsın duasıyla kardeşim benim...
selam ve dua ile...B)Allah'a emanet olun
gerçektende muhteşem bir yazı.yazarı tebrik ederim.ama bizler bunu yapacak incelige vede teslimiyete sahipmiyiz çok merak ediyorum....
Sabrın, tevekkülün, teslimiyetin eminliği ile huzur müjdesi alacaksınız.
Niye mi bu kadar iddialıyım?
Ben değil, böyle olacağını Allah söylüyor:
Sabredenleri müjdele!...O sabredenler, kendilerine bir belâ geldiği zaman:
''Biz Allah'ın kullarıyız ve biz O'na döneceğiz.'' derler.
İşte Rablerinden bağışlamalar ve rahmet hep onlaradır.
Ve doğru yolu bulanlar da onlardır.:evet
(Bakara-155 / 157)
Selamün Aleyküm.güzel bir paylaşım.bizler nebilerin çektiği sıkıntıların 100 de birini çekmiyoruz.ama şikayet diz boyu.o nebiler biliyor ki Allah çektikleri sıkıntıların mükafatını mutlaka verecek.dünya malına saadetine tamah edende asla eksilmez sıkıntı sitres.ahiret için çalışanda mutluluk nefes.selam ve dua ile