Son Konular
Onu goremeyince kor olan gozlerin sahibi Zuleyha, ozleminin icinde Yusuf'un askini ona veren Ask'in Yaraticisi'na secde eder.
Zaten umut; yillar yuzune, tenine binen gunahkar Zuleyha'nin, bin tovbeyle bahsedilen ikinci baharidir.
Gul bahcesinde Mevlana bekleyen, Gevher'in edasidir.
Hamza'nin kanina giren Vahsi'nin bir nazar arayisidir.
Umut, Sevgili'yi gormeden sevenlerin gonlunun naridir.
Hatice'dir umut..
Ozlemse en derinden, en huzunlu hatiralardan toplama bir hancerdir. Sinavlarin askla edilenidir.
Bir sey gostermemi beklemeyin benden, onu tarif ederken. Kac yurek varsa, o kadar cesitte yangini vardir duygunun.
Aslinda ozlemek, aski korukleyen en buyuk kivilcimdir. Cunku ozlenen, en fazla sevilendir. Ozlemezseniz, sevemezsiniz cunku..
Veya ozlemediginizi sevmis olmassiniz.
Kaldıramayacağım_________Yükü, Taşıyamayacağımız________Derdi, Çekemeyeceğimiz_________Çileyi, Gidemeyeceğimiz__________Yolu, Aşamayacağımız__________Engelleri, Yaşayamayacağımız_______Canı, Sevemeyeceğimiz_________Yari, Veremeyeceğimiz_________Cevabı, Yiyemeyeceğimiz__________Lokmayı, Konuşamayacağımız_______Sözü, Duyamayacağımiz_________Sesi, Gidemeyeceğimiz__________Mekanı, Giremeyeceğiz____________Gönülü, Kavuşamayacağımız_______AŞK-ı Verme BİZE Ey Rabbim...... Amin.
Allah ebeden razi olsun hepinizden.
Kubra abla yazdiklarini cok begendigimi belirtmek isterim, benimle ve benim sayfamda paylastigin icin ayrica tesekkurler.
Melissa ablam..
Yazdiklarin, gonlumun soyledikleridir.
Daha ne deyim ki ben sana?
Keske ruyalarda bulussak.
Seni gorsem de bana beni anlatsan.
Allah senden ebeden razi olsun.
Kubra ablam,
Yazdiklarin gercekten cok guzel ve bence "edebiyat" bolumune kendine ozel bir sayfa acmalisin.
Allah'a emanet ol![]()
Saol canım iltifat olark kabul ediyorum..ben o kadar çok beğenmiyorum ki canım..amatörce yazıyorum..bence sen daha güzel yazıyorsun..yinede teşekkür ederim can kardeşim..
Iltifat olarak anlamamani dusunemiyorum bile.. ( :
Hakikaten bence cok guzel yaziyorsun.
Ben de amatorum![]()