Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KatrePare'nin not defterinden... (1 Kullanıcı)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallallah yaşına rağmen yazdığın yazılarının ne büyük olduğunu,iman bilgilerinin taptaze ve benden çok daha fazla olduğunu,seni görmeden ne kadar sevdiğimi,başörtüne herşeyden daha fazla sahip çıktığını,içinde ki Şems aşkını,edebini hayanı,Sevgilinle buluşurken nasıl bir huşu içinde olduğunu,kendimin kızımın ve bütün mümine bacıların senin gibi olması için dua ettiğimi ve arzuladığımı..
Ya o kadar samimi söylüyorum ki kızım,kardeşim gibisin evimizden bizden birisin.Hani derler ya görmeden sevmek ben bunu Rabbim ve Efendim' (S.A.V )den sonra sende yaşıyorum.Senden nasiplenmek dileği ile birtanem.Allaha emanetsin.Annenin ellerinden öp selamımı ilet ki senin gibi bir evlat yetiştirmenin güzelliğini banada anlatsın.Selametle Medine'nin küçük kızı..

Aglasam duygularimi ifade edebilir miyim acaba?
Kendimi gonulden gonullere vursam beni ne kadar mutlu ettigini hisseder misin acaba?
Ne kadar utandigimi, utandirdigini bir bilsen..
Estagfirullah, ovme ovulme Alemlerin Rabbi olana mahsustur.
Ben de seni cok seviyorum.
Inan ben senin gordugun makamda degilim.
Senin guzel gozlerinle gordugun gibi kusursuz degilim.
Basimin ustunde yerin var..
Allah biliyor.
Ismini sorsam soyler misin acaba? Cok istiyorum seni bilmeyi.
Allah'a emanetsin.
Hepimizin oldugu gibi.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Aç kapıyı canan tut elimizden her anım gül kırmızı sev bizi yeniden. Yanıyoruz aşkınla, anıyoruz her an adını. seninle türlendi kararan yapraklar adına söylendi dalga dalga mevsimler Muhammed s.a.v

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Haydin gelin kabeye gidelim Resulullah s.a.v görelim. Gelin kabeye gidelim. İçimzdeki aşk gitmeden, bedenimize küsmeden haydin gelin kabeye gidelim. Dilimizden adı(Muhammed s.a.v) düşmeden haydin gelin kabeye gidelim.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli ablam deniz14,
Konumun adindan da anlasilacagi gibi burda gonlume karsilik gelenleri yaziyorum. Ve baslikta da belirttigim gibi "KatrePare'nin notdefteri" ..
Senin de kendine ait bir sayfan var, ama bizler yalnizca yorum yaziyoruz, fikir beyan ediyoruz. Benim sayfama insanlar, yazilarimi gormek icin giriyor. Ama simdi sen araya boyle siirler koyarak -ki hepsi cok degerli- kismen engellemis oluyorsun.
Rica etsem yazilarini kendi sayfanda paylasir misin?
Lutfen kirilma, bunu istemem.
Ama kisisel bir sayfa burasi.
Hakkini helal et.
Guzel yorumlarini bekliyorum yine.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli ablam deniz14,
Konumun adindan da anlasilacagi gibi burda gonlume karsilik gelenleri yaziyorum. Ve baslikta da belirttigim gibi "KatrePare'nin notdefteri" ..
Senin de kendine ait bir sayfan var, ama bizler yalnizca yorum yaziyoruz, fikir beyan ediyoruz. Benim sayfama insanlar, yazilarimi gormek icin giriyor. Ama simdi sen araya boyle siirler koyarak -ki hepsi cok degerli- kismen engellemis oluyorsun.
Hakkini helal et.

Tmam anladım kardeşim alınmam ben merak etme..doğru dedin canım..sen paylaşımlarını yap.. uyarın için ayrıca teşekkür ederim.

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallallah yaşına rağmen yazdığın yazılarının ne büyük olduğunu,iman bilgilerinin taptaze ve benden çok daha fazla olduğunu,seni görmeden ne kadar sevdiğimi,başörtüne herşeyden daha fazla sahip çıktığını,içinde ki Şems aşkını,edebini hayanı,Sevgilinle buluşurken nasıl bir huşu içinde olduğunu,kendimin kızımın ve bütün mümine bacıların senin gibi olması için dua ettiğimi ve arzuladığımı..
Ya o kadar samimi söylüyorum ki kızım,kardeşim gibisin evimizden bizden birisin.Hani derler ya görmeden sevmek ben bunu Rabbim ve Efendim' (S.A.V )den sonra sende yaşıyorum.Senden nasiplenmek dileği ile birtanem.Allaha emanetsin.Annenin ellerinden öp selamımı ilet ki senin gibi bir evlat yetiştirmenin güzelliğini banada anlatsın.Selametle Medine'nin küçük kızı..

Alıntılamadan geçemedim bacım. Ona karşı hiç dile getiremediğim, kelimelerimin düğümlendiği, sözcüklerin boynunu büktüğü bir türlü doğrultup da yazamadıklarımı yazmışsın benim minik mücahideme:)

Evet KatrePare bacıma duyduğum hayranlığı, ondaki gönül güzelliklerini defalarca defalarca dile getirmek istemişimdir.

Ben foruma "Bismillah" deyip ilk yorumumu yaptığımda gönlüyle kucaklayan, nurlu bembeyaz ellerini uzatan,imanıyla takvasıyla, tavır davranışlarıyla kendini belli eden kişi KatrePare!

Dışından bakıldığında onun Rabbimin koskoca nurlu okyanusunda bir katre su olduğunu zannedebilirler! Ama biz onun "katre" değil bir derya olduğunun farkındayız:) Onun yaşıtlarından çok farklı olduğunun, yüreğinin farkındayız...

Anlayamayan, yüreği anlamaya yetmeyen herkes için bknz:K KatrePare'nin not defteri :))

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli ablam deniz14,
Hakkini helal et.

KatrePare bacım:) Yukarıdaki yorumda yazdığım gibi gönül deryan o kadar geniş ve sonsuz ki, insan bu deryaya dalıp aşina oldu mu uzaklaşmayı gitmeyi hiç istemiyor:) İnsan;"Gönlünü onu sevenlere en güzellerinden bir bahçe yapmış, herşeyiyle kucak açmış KatrePare'mizin, her bir harfi inci olan not defterine de yazalım, gönlü gibi şahsına ait herşeyde bulunalım" :) diyor.

Eminim ki deniz14 bacım anlamıştır lakin sayfanda yapılan hiçbir yorum senin kaleminden dökülen inci tanelerine asla zarar veremez:) Bu forumda kimse buna cesaret edemez:) Ve demişsin ya, yazdıklarının nuru o kadar parlak ki hiçbirşey bu parlaklığı engelleyemez:) Kendi sayfası olduğu halde buraya yazmış olması işte bundandır, yüreğinde olanların, konuna da girme çabası bundandır:) deniz14 bacım anlamış geçmiş ama onun diline tercüman olmak istedim(en azından bu güne kadar yazılıp konuda paylaşılanlar için:)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntılamadan geçemedim bacım. Ona karşı hiç dile getiremediğim, kelimelerimin düğümlendiği, sözcüklerin boynunu büktüğü bir türlü doğrultup da yazamadıklarımı yazmışsın benim minik mücahideme:)

Evet KatrePare bacıma duyduğum hayranlığı, ondaki gönül güzelliklerini defalarca defalarca dile getirmek istemişimdir.

Ben foruma "Bismillah" deyip ilk yorumumu yaptığımda gönlüyle kucaklayan, nurlu bembeyaz ellerini uzatan,imanıyla takvasıyla, tavır davranışlarıyla kendini belli eden kişi KatrePare!

Dışından bakıldığında onun Rabbimin koskoca nurlu okyanusunda bir katre su olduğunu zannedebilirler! Ama biz onun "katre" değil bir derya olduğunun farkındayız:) Onun yaşıtlarından çok farklı olduğunun, yüreğinin farkındayız...

Anlayamayan, yüreği anlamaya yetmeyen herkes için bknz:K KatrePare'nin not defteri :))

Estagfirullah benim gonlu guzel ablam..
Sen hayranliga layiksin, ben degil.
Mucahideler hepimimiz, yalnizca ben degil !
Bu derya o kadar buyuk ki, ben ancak bir "katrenin paresi" olmaya calisiyorum. Oysa ki sen bana deryanin kendisi demissin, subhanallah. Insan ne diyecegini bilemiyor.
Yasitlarim arasinda farkli oldugumu inkar edemem, cunku keder cok agir basti bende.

Anlamayan, yuregi yetmeyenin de cani sagolsun.

Allah ebeden razi olsun.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
KatrePare bacım:) Yukarıdaki yorumda yazdığım gibi gönül deryan o kadar geniş ve sonsuz ki, insan bu deryaya dalıp aşina oldu mu uzaklaşmayı gitmeyi hiç istemiyor:) İnsan;"Gönlünü onu sevenlere en güzellerinden bir bahçe yapmış, herşeyiyle kucak açmış KatrePare'mizin, her bir harfi inci olan not defterine de yazalım, gönlü gibi şahsına ait herşeyde bulunalım" :) diyor.

Eminim ki deniz14 bacım anlamıştır lakin sayfanda yapılan hiçbir yorum senin kaleminden dökülen inci tanelerine asla zarar veremez:) Bu forumda kimse buna cesaret edemez:) Ve demişsin ya, yazdıklarının nuru o kadar parlak ki hiçbirşey bu parlaklığı engelleyemez:) Kendi sayfası olduğu halde buraya yazmış olması işte bundandır, yüreğinde olanların, konuna da girme çabası bundandır:) deniz14 bacım anlamış geçmiş ama onun diline tercüman olmak istedim(en azından bu güne kadar yazılıp konuda paylaşılanlar için:)

Zarar verdigini soylemedim ey ablam.
Ama o guzel yazilarini, herkes bir yerde topluyor zaten.
Ben bu konuyla ilgili bir mesaj aldigimdan bunu soyluyorum.
Gonlum ferahlamadi.
Ozur dilerim eger Kubra ablayi (deniz14) kirdiysam.
Vallahi, vallahi ve vallahi bunu soylemek degildi niyetim.
Kisisel sayfada, baska paylasimlar olunca ben kendimden utaniyorum. Keske genel bir konu acsaydim diyorum.
Cok uzuldum gercekten.

Allah'a emanet olasiniz.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Seni kirdiysam beni affet deniz14 ablam.
Sen benim icin cok degerlisin.
Affet bu cahil kardesini.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Seni kirdiysam beni affet deniz14 ablam.
Sen benim icin cok degerlisin.
Affet bu cahil kardesini.

Tamam can kardeşim dert etme..sorun yok..alınmadım ben..abla kardeşine küsebilir mi küsse ne kadar zaman ayrı durabilir..dayanamaz gelir sarılır..çnkü kardeşidir canından bir parcadır..sen bana ne sylersen söyle iyi niyetinle söylediğini biliyorum onun için, için rahat olsun bi problem olmaz..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ablam benim seni cok seviyorum.
Sen benim kalbimin bir katresisin.
Allah'a emanetsin.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Aglasam duygularimi ifade edebilir miyim acaba?
Kendimi gonulden gonullere vursam beni ne kadar mutlu ettigini hisseder misin acaba?
Ne kadar utandigimi, utandirdigini bir bilsen..
Estagfirullah, ovme ovulme Alemlerin Rabbi olana mahsustur.
Ben de seni cok seviyorum.
Inan ben senin gordugun makamda degilim.
Senin guzel gozlerinle gordugun gibi kusursuz degilim.
Basimin ustunde yerin var..
Allah biliyor.
Allah'a emanetsin.
Hepimizin oldugu gibi.

Burada makamın ne önemi var ki canım,sendeki bu aşk yeter zaten.Kıskanıyorum,utanıyorum,üzülüyorum,neden diye sormadan edemiyorum kendime...İnşallah sen deniz biz katre oluruz..

İnşallah yanlış anlamadım.Yada öyle anladım diyelim seni bilmeyi inan bende çok istiyorum Katrem.
İsmim Selma bunu kastetmemiş ol yada olma belki vesiledir bellimi olur.Allah'a emanetsin...

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı

İçimden çok daha fazlası geçiyor inan canım.Hani derler ya biraz utanıyor biraz boynumu büküyorum.Kendime bakınca çok daha fazlasını hak ediyor.Dilim düğümleniyor,yüreğim sızlıyor.Aşığım Efendime,Aşığım Rabbime ama Katreye bakınca sen nesin i diyorum işte.Bu güzel yorumun içinde sana ayrıca teşekkür ederim canım.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Burada makamın ne önemi var ki canım,sendeki bu aşk yeter zaten.Kıskanıyorum,utanıyorum,üzülüyorum,neden diye sormadan edemiyorum kendime...İnşallah sen deniz biz katre oluruz..

İnşallah yanlış anlamadım.Yada öyle anladım diyelim seni bilmeyi inan bende çok istiyorum Katrem.
İsmim Selma bunu kastetmemiş ol yada olma belki vesiledir bellimi olur.Allah'a emanetsin...

Canim ablam asil ben siiin deryasinda katreyim.
Hatta katrenin paresiyim.
Bosuna KatrePare demedim kendime.
Selma ablam.
Ne guzel ismin var masaAllah.
Guzel yorumlarini mahrum etme benden.
Allah'a emanetsin.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
İçimden çok daha fazlası geçiyor inan canım.Hani derler ya biraz utanıyor biraz boynumu büküyorum.Kendime bakınca çok daha fazlasını hak ediyor.Dilim düğümleniyor,yüreğim sızlıyor.Aşığım Efendime,Aşığım Rabbime ama Katreye bakınca sen nesin i diyorum işte.Bu güzel yorumun içinde sana ayrıca teşekkür ederim canım.

Selma ablam utandirma ya Hu :)
Sen kendine bakinca basimin ustunde yerin oldugunu hatirla.
Ustun degilim ki ben sizden.
ASK'in uc basamagidir bana bunlari soyleten.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bir katreyim.
Icimde ASK var..
Ask'in da uc basamagi..

Ilk ve en yuksek basamakta Rabbi Rahim'im.
Kelimeleri, sevdayi Yaradan, her seyim..
Annemin, babamin, sevdamin kapali kapilarinda acik tek kapim.
Sigindigim..
Her zerrem.
Varligim.

Ikinci basamakta bir sonsuz gul bahcesi Efendiler Efendisi..
Sebebim.
Insanligimin onuru.
Damarlarimdaki sevdam.
Gonlumun tek sahibi.
Ruhumdan bir dunya.
Rabbimin iki cihan armagani.
Sevgili'm (sallalahu aleyhi vessellem).

Ve ucuncu basamakta sevdigim.
Umutlarimin, Rabbim tarafindan konulan sevdasi.
Aska yuruyen asik olma davam.
Alnima yazili nur..
Seccademin imami..
Gelecegimde yazili buyuk vuslat.
Iki basamagida beraber adimlayacagim hattat.

KP..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Dun gece dedim ki.
"Ya Ali..
Ya Osman..
Ya Omer..
Ya Eba Bekr..
Ya Muhammed Mustafa (s.a.v)..

Nerdesiniz?
Bir yere bu yangin yeri olmus bu yureklere gozukmediniz.

Hani nerde Ali?
Esedullah. Lakabi Haydar. Resulullah'in damadi. Fatima'nin sevgilisi, sevdigi. Hasan ve Huseyin'imin babasi. Dorduncu halife. Ask neferi'nin (s.a.v) amcaoglu. Ebu Talip'in oglu.
Ali iste.
Baska soze ne gerek var?
Hayber kapisini tek basina sokup cikaran.
Musriklerin korkulu ruyasi.
Peygamber yerine yataga uzanan gonca.
Ali..
Nerdesin imamim Ali..

Hani nerde Osman?

Peygamberin iki nurunun sahibi. Nesepte Peygamber'le sarmas dolas olan. Ali'nin kilicinda, zirhinda hatirasi olan. Efendisi olmadan Kabe'yi tavaf etmeyen. Susuzken ashab, su kuyusunu satin alan. Ebu Bekr'in, Omer'in ve Ali'nin dostu. Ucuncu halife. Kani Kur'an'i open sehid. Incelik, zariflik abidesi. Hayanin yuruyen hali. Zenginligini comertlikle sereflendiren insan. Zinnureyn.. Osman..
Ummu Gulsum'un esi.
Rukiyye'nin sevgilisi.
Daha bir fidanken topraga gomulen Peygamber torunlarinin babasi.
Kalbimdeki yara.

Osman..
Basimin taci, nerdesin?

Nerde Omer?
Hattab'in oglu. Er meydanlarinin aslani. Ikinci halife. Soyu dedelerinde Nur'la birlesir. Adalet onun soyadi. Allah'i ve Resulu'nu herseyin onunde tutan lider. Cesaretin, boynunu buktugu, seytanin kose bucak kactigi heybet. Abdullah'in babasi. Ali'nin damadi. Resulullah'in kaimpederi. Sevilen ve seven. Ebu Bekr'in ayakucunda yatan, yesilkubbe de Rabbine uzanan. Zalime kilictan sert, mazluma sefkatten yumusak.
Haksizliga boyun egmeyen.
Faruk..
Omer..

Boynumu buken komutan.. Omer..

Omer nerde simdi?

Ey Eba Bekr.

Aise'nin babasi. Ebu kuhafe'nin hayirli evladi. Ikinin ikincisi. Rabbimin Resulullah vesilesiyle konustugu insan. Ilk halife. Resulullah'tan sonra tek. Comertlik, edep.. Sevgili'nin bir ayri sevilen Aise'nin siddik babasi.
Sevr'de magara arkadasi.
Her an saginda bulunan Sevgili'nin.
Mutevazi ve edepli.
Yumusak, halim .
Meleklerin kendisine ozendigi insan.
Kalbi, butun guzelliklerle ic ice.
Peygamberlerden sonra insanlarin en buyugu.
En cok seven.
En cok sevilen.
Alemlerin Fahri'nin imameti biraktigi imam.
Ali, Osman, Omer..
Hepsinin dostu.
Hepsinin imami.
Gozyaslarini Kur'an'a saklayan asik.
Sevgili kul.

Eba Bekr Siddik.

Hizmetkarin olabilir miyim acaba?

Eba Bekr Siddik, nerdesin?

Ummetin sultani.

Nerdesin?

KP.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler