negüzel düşüncelerin var bu yaşda...
allah içinin güzelliğini artırsın
gerçekten sen bambaşkasın canım
Amatörde olsa benden çok güzel yazıyorsun..maşallah
Katrem o kadar güzel yazmışsın ki utandım kendimden utandım Rabbimden...Bende neden bu kadar aşk yok bende neden bu kadar ilim yok diye.O kurken üşüdüğümü,yandığımı,ağladığımı söylememe gerek bile yok.Rabbim sende ki aşkın aynını hayanın aynını kızıma bana ve cümle mümine bacılarımıza nasip etsin inşallah...Allah yüreğine kasvet ve cefa vermesin tatlım...Hep böyle kalasın.
Yine döktürmüşsün Gülüm...Allah yüreğine eza vermesin...O kadar güzel dizeler ki MAŞALLAH....Seni arkadaşlarıma anlata anlata bitiremiyorum.Bu yaşta sende ki o yüreğe ve aşka hayranım canım benim..Ne mutlu sana Allah için yanan o yüreğine ne mutlu bize ki seni tanıyoruz bir nebzede olsa yüreğindeki aşk ateşine ortak oluyoruz..
Selamun aleykum can pareler ...
Huyum olmus oldugu uzere, basim egik yururum. Basamaklarima bakip yurumek hem dusundurucudur hem de baska insanlar icin sinir bozucu... Ama bir gun, oyle seyler gormustum ki, basimi bir daha kaldirmaz oldum. Cunku cevirsem, biliyorum icime yakan bir ummeti gorecegim. Selam vermek isteyecegim... Bir adim, bir adim daha.. Beni gormezden gelip gececek onumden.
"Nereye kardesim ?" diyemeyecegim, hukumsuzdur.
Hele ki Turkiye'de, bir cafede oturmus bacak bacak ustune atmis kahkalarla erkeklerin arasinda oturan bir ablamizi gordugumde...
Rabbim neler oluyor ?
Ben ne kotuyum ki bu abla boyle !
Gitsem... Beni kovsa da aglasam, ta ki o benden birakip onlarin arasindan kalkana kadar..
Aglasam...
Sarilip aglasam ona...
"Biz kim ayirdi canim ?" desem...
Diyebilir miyim ?
Sana bunu diyebilir miyim ?
Yok ya utandırma beni şmdi..katrepare kardeşimin yazdıkları kadar güzel olmasa da eh işte diyelim ne biliyim nedense ben bi türlü kndi yazdıklarımı güzel bulmuyorum..bşklarının yazdıkları daha güzel görünüyor gözüme nedense
Estagfirullah, o senin imanindan kaynaklaniyor ablam..
Subhanallah ne anlatiyorsun ki arkadaslarina?