Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KatrePare'nin not defterinden... (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
negüzel düşüncelerin var bu yaşda...
allah içinin güzelliğini artırsın
gerçekten sen bambaşkasın canım

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Katrem o kadar güzel yazmışsın ki utandım kendimden utandım Rabbimden...Bende neden bu kadar aşk yok bende neden bu kadar ilim yok diye.O kurken üşüdüğümü,yandığımı,ağladığımı söylememe gerek bile yok.Rabbim sende ki aşkın aynını hayanın aynını kızıma bana ve cümle mümine bacılarımıza nasip etsin inşallah...Allah yüreğine kasvet ve cefa vermesin tatlım...Hep böyle kalasın.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Katrem o kadar güzel yazmışsın ki utandım kendimden utandım Rabbimden...Bende neden bu kadar aşk yok bende neden bu kadar ilim yok diye.O kurken üşüdüğümü,yandığımı,ağladığımı söylememe gerek bile yok.Rabbim sende ki aşkın aynını hayanın aynını kızıma bana ve cümle mümine bacılarımıza nasip etsin inşallah...Allah yüreğine kasvet ve cefa vermesin tatlım...Hep böyle kalasın.

Canim Seyren ablam,
En cok ozlediklerimden olan..
Estagfirullah, gozyasinda atesinde benden ustun olusunun bir kanitidir. Rabbim kizimizi da insaAllah dinimize hizmetci eyler.
Rabbim ebeden razi olsun, yolumuzdan donmeyecegiz.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Namaz kilarken, sanki Sevgilime yetismisim de, onun bakislarinda huzur buluyormusum gibi hissediyorum..
Sicacik sariyor her zerremi..
"Rabbim" diyorum "Sen cok guzelsin. "
Sonra aciyla gulumseyerek "Nerden gordum?" Diyorum..
"Kalbim Rabbimi gordu namazla"
Bir vakit acirsam, kalbim kaniyor.
Sanki Sevgilime gec kaliyorum..

Katre

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Kucuktum..
Yusuf'la mesk eden Zuleyha'dan da kucuktum ben sana dustugumde.
Hala da kucugum.
Ama ben ben'de buyudu senin nar-i sevginle..

Buyuyorum.
Ilk icime atildiginda bu kivilcim, daha kucuktum. Yillar gecerken, kor oldum, buyudum.
Yakmaya gelecegim.
Rabbimin "ol" dedigi gun, oluverecegim.
Yanginlara d/okunup seni yakmaya gelecegim.

Benimle Medine olmak isteyeceksin.
Cunku benimde bu tek dilegim.

Sana duamsin demistim.
Bilsen de bilinmezim.

KP.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Yine döktürmüşsün Gülüm...Allah yüreğine eza vermesin...O kadar güzel dizeler ki MAŞALLAH....Seni arkadaşlarıma anlata anlata bitiremiyorum.Bu yaşta sende ki o yüreğe ve aşka hayranım canım benim..Ne mutlu sana Allah için yanan o yüreğine ne mutlu bize ki seni tanıyoruz bir nebzede olsa yüreğindeki aşk ateşine ortak oluyoruz..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Yine döktürmüşsün Gülüm...Allah yüreğine eza vermesin...O kadar güzel dizeler ki MAŞALLAH....Seni arkadaşlarıma anlata anlata bitiremiyorum.Bu yaşta sende ki o yüreğe ve aşka hayranım canım benim..Ne mutlu sana Allah için yanan o yüreğine ne mutlu bize ki seni tanıyoruz bir nebzede olsa yüreğindeki aşk ateşine ortak oluyoruz..

Estagfirullah, o senin imanindan kaynaklaniyor ablam..
Subhanallah ne anlatiyorsun ki arkadaslarina?

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum can pareler ...

Huyum olmus oldugu uzere, basim egik yururum. Basamaklarima bakip yurumek hem dusundurucudur hem de baska insanlar icin sinir bozucu... Ama bir gun, oyle seyler gormustum ki, basimi bir daha kaldirmaz oldum. Cunku cevirsem, biliyorum icime yakan bir ummeti gorecegim. Selam vermek isteyecegim... Bir adim, bir adim daha.. Beni gormezden gelip gececek onumden.

"Nereye kardesim ?" diyemeyecegim, hukumsuzdur.

Hele ki Turkiye'de, bir cafede oturmus bacak bacak ustune atmis kahkalarla erkeklerin arasinda oturan bir ablamizi gordugumde...
Rabbim neler oluyor ?
Ben ne kotuyum ki bu abla boyle !
Gitsem... Beni kovsa da aglasam, ta ki o benden birakip onlarin arasindan kalkana kadar..

Aglasam...
Sarilip aglasam ona...

"Biz kim ayirdi canim ?" desem...

Diyebilir miyim ?

Sana bunu diyebilir miyim ?

Kardeşim müsadenle paylaşıyorum bu yazıyı..hakkını helal et..senin adını da yazacağım altına..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Resul! Sana özlem sana aşk var bu gece. Ellerim semada gözlerim yaşlı ağlıyorum bu gece. Ya Rab! Günahlarımızı affet bizi kapından çevirme Allah’ım. Sana hasret sana özlem duyarken bizi senden, bizi kalbimizden, seni her dakika anmayı bizlerden mahrum etme Allah’ım! Sen her şeye kadirsin merhamet edensin bizlere de merhametinle şefaat et Allah’ım! Sana özlem sana aşk var bu gece. Her ezan okunduğunda aşkınla yanan ezan bittiğinde abdest alıp namaz kılan biz aciz kullarını izzeti dergâhında kapından çevirme Allah’ım. Aşkınla yanan her gece sabahlara kadar ağlayan ağlamaktan göz pınarları kuruyan biz kullarının günahlarını affediver Allah’ım. Amin

Rabbim bir sıcaklık veriyor bana Kur’an’daki ayet ferahlatıyor içimi! (kübra)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Ahh! Ahireti düşünüp ibret almak varken bizler dünyalık hevesteyiz. Üç günlük dünya için ölümü unutup zevk sefayı düşünenlerdeniz. Ölüm gelmeyecekmiş gibi yaşayıp rabbimi unutturacak işlerle meşgul olmaktayız. Ey insanoğlu! Yedin içtin keyfine baktın ölüm geldiği zaman kaçacak delikte bulamayacaksın bunu da unutma!

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Ey insanoğlu! Rabbim sana kapanmayı emrediyor. Ya peki sana acınmayı kim emrediyor?

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Bana soruyorlar sevgilin var mı?
Var diyorum.
Kim diyorlar.
Hz. Muhammed s.av diyorum.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşiml..Allaha emanet ol.

Son düzenleme:

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Bacım yine döktürmektesin Maşallah :) Bütün kalbimle samimiyetimle söylüyorum ki :) Ben bu konuya gelince huzur buluyorum:)

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Yok ya utandırma beni şmdi..katrepare kardeşimin yazdıkları kadar güzel olmasa da eh işte diyelim :) ne biliyim nedense ben bi türlü kndi yazdıklarımı güzel bulmuyorum..bşklarının yazdıkları daha güzel görünüyor gözüme nedense :)

KatrePare bacım gerçekten güzel yazıyor ama sizin de Maşallahınız var:) Hiç de düşündüğün gibi değil gayet de güzel yazıyorsun ve sürekli takip ediyorum:)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Estagfirullah, o senin imanindan kaynaklaniyor ablam..
Subhanallah ne anlatiyorsun ki arkadaslarina?

Maşallallah yaşına rağmen yazdığın yazılarının ne büyük olduğunu,iman bilgilerinin taptaze ve benden çok daha fazla olduğunu,seni görmeden ne kadar sevdiğimi,başörtüne herşeyden daha fazla sahip çıktığını,içinde ki Şems aşkını,edebini hayanı,Sevgilinle buluşurken nasıl bir huşu içinde olduğunu,kendimin kızımın ve bütün mümine bacıların senin gibi olması için dua ettiğimi ve arzuladığımı..
Ya o kadar samimi söylüyorum ki kızım,kardeşim gibisin evimizden bizden birisin.Hani derler ya görmeden sevmek ben bunu Rabbim ve Efendim' (S.A.V )den sonra sende yaşıyorum.Senden nasiplenmek dileği ile birtanem.Allaha emanetsin.Annenin ellerinden öp selamımı ilet ki senin gibi bir evlat yetiştirmenin güzelliğini banada anlatsın.Selametle Medine'nin küçük kızı..

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Deniz seninde Maşallahın var canım benim Rabbim sanada eza sıkıntı vermesin sizlerin azıcığınız olmaya razıyız...İnşallah aşkla takva ve sevda ile bu yolda Rabbine kavuşanlardan oluruz.
Rabbim bize biz müminlere hayırlı imanlı bereketli sağlıklı uzun ömürler ver ki dinimizi daha çok anlatalım.Evvela bizlere İslamiyeti aşkla şevkle yaşamayı nasip et.Evlatlarıma ve cümle evlatlarımızı yolundan ayırma..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt