Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici

neser

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.

bende ikigündür kapanmış olmanın huzurunu yaşıyorum ne mutluki bana rabbim bu günüde gösterdi.öyle huzurluyumki anlatamam.çevremde şu iki gündür yadırgayanda oldu gerçekten sevinende..laflarıyla beni ezmeye çalışanda oldu sevincimi paylaşanda..ama çok şükürki o iğneleyici laflara hep bi cevabım oldu.karşılarında dimdik ben RABBİME biraz daha yakın oldum diyerek güçlü ve kendimden emin durdum.binlerce kez şükürler olsun YARADANIMA..
sizdende ALLAH razı olsun dostlarım.desteklediniz hep yanımda olduğunuzu hissettirdiniz bana.
inşşalah kapanmak isteyen kardeşlerimde en kısa zamanda bu huzuru bulur bunu anlatmama imkan yok RABBİM herkese bu duyguyu tatmak nasip etin..

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı

bende ikigündür kapanmış olmanın huzurunu yaşıyorum ne mutluki bana rabbim bu günüde gösterdi.öyle huzurluyumki anlatamam.çevremde şu iki gündür yadırgayanda oldu gerçekten sevinende..laflarıyla beni ezmeye çalışanda oldu sevincimi paylaşanda..ama çok şükürki o iğneleyici laflara hep bi cevabım oldu.karşılarında dimdik ben RABBİME biraz daha yakın oldum diyerek güçlü ve kendimden emin durdum.binlerce kez şükürler olsun YARADANIMA..
sizdende ALLAH razı olsun dostlarım.desteklediniz hep yanımda olduğunuzu hissettirdiniz bana.
inşşalah kapanmak isteyen kardeşlerimde en kısa zamanda bu huzuru bulur bunu anlatmama imkan yok RABBİM herkese bu duyguyu tatmak nasip etin..

ve aleyküm selam canım kardeşim
ne mutlu sana...
yadırgayıp, hoş karşılamayan insanlar mutlaka çıkacaktır,
çünkü onlarda bizim sınavımızın bir parçası;)
yapmamız gereken o iğneleyici sözlere karşı dimdik durabilmek ki sen bunu başarmışsın maşallah
Rabbim daim etsin
kapanmak isteyen diğer kardeşlerimize de kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam Canım..
Maşallah Barekallah Subhanallah..
Ne mutlu bu hayırlı güzel adımı atanlara..
Rabbim sevabını kat kat artırsın inşallah...
Seni sevgiyle kucaklıyorum ...:a12:
Rabbim cümlemizden razı olsun İnşallah..
Her daim Allah'ın izniyle hepbirlikte Tebliğe ve desteğe devam canım..
Dualarına yürekten amin diyorum...
Rabbim tüm kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin İnşallah..
Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet ol
:H​

neser

Kayıtlı Kullanıcı
evet canım çok şükürki başardım.ve gerçekten çok mutluyum.
diğer kardeşlerime de nasip etsin inşallah.

neser

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam Canım..
Maşallah Barekallah Subhanallah..
Ne mutlu bu hayırlı güzel adımı atanlara..
Rabbim sevabını kat kat artırsın inşallah...
Seni sevgiyle kucaklıyorum ...:a12:
Rabbim cümlemizden razı olsun İnşallah..
Her daim Allah'ın izniyle hepbirlikte Tebliğe ve desteğe devam canım..
Dualarına yürekten amin diyorum...
Rabbim tüm kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin İnşallah..
Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet ol
:H​

amin canım.allah razı olsun.

K

KırıkTesti

Aleyküm Selam canım, çok sevindim :) senin huzurun gibi benim mutluluğumda anlatılmaz. Aslında bu güzel haberi pazartesi gününden beri bekliyodum hatta sen yazmayınca aksilik oldu diye korkmuştum. Sonsuz kere hamolsunki nihayet güzel haber geldi.
Rabbim daim etsin, O'na olan aşkını artırsın. Örtüsünü hakkıyla taşıyan kullardan olursun inşallah.
Rabbim bu ayrıcalığı herkese nasip etsin.

neser

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam canım, çok sevindim :) senin huzurun gibi benim mutluluğumda anlatılmaz. Aslında bu güzel haberi pazartesi gününden beri bekliyodum hatta sen yazmayınca aksilik oldu diye korkmuştum. Sonsuz kere hamolsunki nihayet güzel haber geldi.
Rabbim daim etsin, O'na olan aşkını artırsın. Örtüsünü hakkıyla taşıyan kullardan olursun inşallah.
Rabbim bu ayrıcalığı herkese nasip etsin.

canım benim tşk ederim.allah razı olsun.
ptesi günü kapanıp işe gittim.ama oğlum biraz rahatsızdı işyerindede pek yazmam mümkün olmuyo zaten eve gelincede oğlumla ilglendim.ancak nasip oldu..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle yukarıda yazdıklarıma o güzel cümleleriyle karşılık veren güzel insanlara, kapanmama sıcaklıklarıya ve destekleriyle vesile olan o dostlara tekrar teşekkür ediyorum, ALLAH hepimizden razı olsun.

ve sevgili gülkoksam,

inşallah nasip olur sana da kapanırsın, bugün kapanmamın 3. günü, ben de tıpkı senin gibi "kaç günler" düşündüm düşündüm düşündüm.....
cesaret edemedim, aynadaki görüntüm kapanmaya öyle zıttı ki, dış görüntüm tabir-i caizse hippi izlenimi verirken insanlara, kalbimin içinde dinimi TAM yaşama arzusu vardı. dışım ile içim arasında kaldım. dışımı mı içime uydurayım, yoksa içimi mi dışıma uydurayım bilemedim...

ve şimdiki halim ALLAHA ŞÜKÜR dışımı içime uydurdum, inandığım gibi yaşamaya başladım yani. unutma gülkoksam: İNSANLAR İNANDIKLARI GİBİ YAŞAMAZSA, YAŞADIKLARI GİBİ İNANMAYA BAŞLAR.

sen, inandığın gibi yaşa.... (kalbini dinle, korma, doğru olanı yapacaksın, arkanda ALLAH gibi bir sonsuz destekçi varken başka hiçbir şeye ihtiyacın yok zaten)

"en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir" derler ya, işte sen gülkoksam kardeşim, sen "en güzel" kararı ver, seni Yaratan'ın, sana (kullarına) bir annenin çocuğuna şefkatinden sonsuzzz kat şefkat duyan o Rahman ve Rahim olanın istediğini yap , o nur yüzünle aydınlan...

Bİze sonuz sevgi duyan Yaradan'ın emrine riayet etmek ne güzeldir.

güzel kardeşim,

o başörtüyü alıp aynanın kaşısına geçerek takmak ALLAH'ın izniyle senin iradende, senin şu ellerinde... bekleme, düşünme, yap. sadece yap. pişman olacağını düşünme VE SAKIN GERİYE BAKMA, SAKIN....

çok güzel öğütler vermişsin arkadaşım inşallah nasip olur

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim hemen seni hatırlamak için mesajlarına baktım ve hatırladım bitanem ne duruyorsunki hadi sende katıl o yüzü nurlulara hadi sende anlat sanada yardımcı olalım hep beraber seni bu gunahın vebalinden kurtaralım

aniden yapamıyorum işte.....:(:(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

ve Aleykum selam canım benim inan cok sevindim o huzur nasıl değilmi tek kelimeyle mükemmmel Rabbime daha yakın oldugunu hissetmek kendini güvende hissetmek kendine daha fazla güven gelmesi daha bir sürü güzel duyguyu Rabbim hissettriyorki bir bakmısız ki yeniden dogmus gibi oluyoruz dunyaya bakış acımız değişiyor ahiretimiz için daha fazla çabalıyoruz bunlar cok ama cok guzel duygular
canım bayramımız oldu senin kapanman bizlere Rabbim isteyen bütün kardeşlerimize nasip etsin
yürekten amin amin amin

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
EY MUSLUMAN KADIN:

Sen sabrınla bır Asıye ol,
ıffetınle bır Meryem,
tevekkulunle bır Hacer,
cömertlıgınle bır Hatıce,
ılmınle bır Aışe,
cıhadınla bır Fatıma,

Musluman bır kız,
Musluman bır eş,
Musluman bır anne ol,

UNUTMA:

Toplumun ıslahıda, fesadıda senın(sızın) elınde..!

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
ilknur ve neser kardeşim sizinde başörtünüz hayırlı olsun bende sizin gibi bu huzuru bu anlatılmaz güzel duyguyu yeni yaşayanlardanım bende kapanalı 10 gün oldu iyiki bu siteki kardeşlerimiz var onların destekleriyle yazdıkları güzel yazılarla kendime geldim ALLAH hepinizde razı olsun selam ve dua ile

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
[VIDEO]http://dosyam.gulyarasi.com/ilahi-ezgi-mars/ezgi/kasetler/Dirilis-mustulari/04-Bacim.mp3[/VIDEO]

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Kapanmak isteyenlere Allah yardım etsin
Birde eğer siz başıaçıklara özenmesseniz hiç aklınıza gelmez

Allaha emanet olun

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. izniyle Tebliğe ve desteğe devam..

Allah c.c. izniyle Tebliğe ve desteğe devam..

tüm kapanmak isteyen kardeşlerimize ;

RABBİM tüm kalpleri bilendir....İNŞALLAH ÖNCE KALP TESETTÜRÜ SONRA DİĞERİ...

Rabbimiz bu yolda ayaklarımızı sabit kılsın inşALLAH

Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN

Yolumuz HAK yolu

Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM

Yolumuz ZOR VE DİKENLİ

Yolumuz ÇETİN

Elele verelim kardeşlerim,,,

Öğretelim doğruyu,,,

Tatsın tüm Kardeşlerim

TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU

KAPANMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM
ANNESİNDEN AİLESİNDEN KORKAN KARDEŞLERİM

BİZİ KİM YARATTIKİ BAŞKALARIDAN KORKUYORUZ?????

HAYDİ....

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı

Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Ey mümine bacım! Nefsin keyfiyetine göre Avrupavari bir kıyafetle değil, Allah’ın hükmüne göre Zeynebî bir duruşla örtüne bürün…

Allah c.c. Razı olsun...​

Gülriz

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim hayırlı kılsın karaında muvaffak eylesin...tebrikler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt