13 Senedir kizimi kendi basima büyütüyorum, almanya gibi bir yerde ne kadarda sizler yardim aliyorsunuz deselerde,uzun süreli yardim alanin oturumunu elinden aliyorlar,sizler kadar sansli degilim arkadaslar ben malesef burda dogmusum,ailem bas örtüsüne karsi degil ama ailemde bir tanede bas örtülü kimse yok ne kadarda cogu almanlan evlilik yapmis olsa dahi.Evimin hem erkegi hem kadini benim ,bas örtüylen burda calismak mümkün degil ,biliyorum bunlar dünyalik bahaneler diyorsunuz simdi,ama Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin....
Arkasimiz cok güzel söylemis,Allah Senden Razi Olsun Kardesim...
ALLAH tüm engeli olanlara o engelleri yenebilmeyi nasip eder inşaallah.çok ama çok lezzet dolu bir farz tesettür.ALLAH hAKKıylA KAPANANLARDAN ETSİN.amin...Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin
Ve Aleyküm Selam canım kardeşim...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
Rızkımızı veren Rabbim c.c. canım Sen yeterki bir adım at ve içindeki hayırlı niyetinle yaşamayı iste İnanki Rahman c.c. okadar güzel kapılar açıyorkiii sen bile farkına varamıyorsun....
Sonsuz Salat ve Selam Sevgililer Sevgilisine Olsun
Ve O'nun Sahabesine Kainat Dolusunca Selam Olsun
Eskiden En sevgili(sav) ve sahabesi ve nice İslam erleri İslamiyet için savaşmışlar,Şimdi bu güzel dinimize rahat bir şekilde sahibiz,bu bizim için bir lütuf ama şimdi ahir zaman Ümmeti olarak En kötü düşman nefslerimizle savaşıyoruz..
Biz bir hiçken bize değer verip sevgisiyle bizi yaratan
Yüceler Yücesi c.c. emrini sırf geçici bir dünya hayatı için yerine getiremiyoruz...
Bahane çok ama hepsi boş içimizdeki vicdan sesi bağırıyor İstiyor ama nefs şeytan bizimle uğraşıyor...
Hz İbrahim (as)'ın Allah c.c. teslimiyetiyle herşeyi yakıp kavuran Ateş yakmaz oluyor...
Hz. İbrahim (a.s), Nemrud'un mancınığından fırlamış ateşe doğru uçmaktadır.
Allah (C.C.) Hz. Cebrail'e emreder:
''Yetiş, dostumu kurtar da ateşe düşmesin''der..
Cebrail yetişir.
Hak dostunu tutar. Hz.İbrahim ise kaşlarını çatarak sorar:
''Benim bu halimden O'nun haberi var mı?''
''Evet''der, Cebrail..
Bu cevap üzerine İbrahim; ''Öyleyse çekil aradan''diye devam eder.
Dost, bir kere daha dostluk sınavını başarıyla geçmiştir.
Allah(C.C.) bu kez ateşe emreder:
''Ey ateş! İbrahim'ime karşı serin ve selametli ol" (Enbiya-69)
İbrahim ayağını bastığı anda ateş,bir gül bahçesine dönüşür......
Bu ne teslimiyet bu ne Sevgi...
Hayatımızda Sevgiyi sorgulamamız,bu dünyada niye varız,bunu sorgulamamız lazım...
Bu dünya bize ait değil,bizde bu dünyaya ,,,
Bu nedenle asıl yurdumuz için çalışmalıyız...
Bizi Bizden çok Allah c.c. rızası için yaşamalıyız...
Rabbim c.c. Razı olduğu kullardan oluruz İnşallah...
Rabbim bütün kardeşlerime tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin
Tesettürümüzü hakkıyla taşıyanlardan,dinimizi hakkıyla yaşayabilen kullardan oluruz inşallah..
Dualarımdasınız...
Hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda almamız duasıyla..
Sevinçlerimiz daim olsun İnşallah
Selametle kal canım
Allah c.c. emanet ol..