Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
RABB'im sizlerden razı olsun, yarın o mahşer meydanıda herkes zerre kadar ettiğinden bile hesaba çekileceği günde, yaptığınız bu iyiliğin karşılığını kat kat bulursunuz inşallah. Cennette, dünyadayken Allah zikriyle sohbet edip birbirini seven, arkadaş olan müminler karşılıklı döşeklerde oturup muhabbetler edecek, hatta dünyadayken yaptıklarından bile bahsedip geçmişlerini yad edeceklermiş. RABB'im bu dünyadayken hiç tanımadığım ama bana böylesi desteği olan siz kullarıyla, Cennette tanışmayı nasip etsin. ALLAH iki dünyada da sizi muvaffak eylesin. AMİN...

bugün 2. günümdü. dünkü tedirginliklerim bugün yoktu. insanların gözünde ben yine o tanıdıkları bendim.bunu çok yürekten hissettim.

yani sizi seven, sizi "siz" olduğunuz için seviyorsa ne yaparsanız yapın onun gözünde "siz" olarak kalacaksınız. diğer taraftan siz başınızı örttünüz diye, size dostça yaklaşımı bozulan kişi zaten geçmişte de sizi "siz" olduğunuz için sevmemiştir. ben bunu iyi anladım bugün.

olumsuz yaklaşımı olan bi insanı da ciddiye almadığınızda, onun size olan olumsuz etkisi bir balon gibi sönüyor. bunu da iyi anladım.

şu an memnunum hayatımdan, arada sadece şu fikir deşiyor beni ki o "şimdi ben kapandım, hayatım boyunca ben nasıl böyle olacağım, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, alıştığın şey bitti artık, dayanabilecek miyim ben buna ömrümce" diye bir karamsarlık çöküyor, sabrım bitiyor sanki. ama bunu da şu şekilde atlatmaya çalışıyorum: ben namaza başladığım zamanlarda da buna benzer şeyler düşünürdüm " iyi hoş başladım ben namaza ama şimdi bırakmak da olamaz, offfff, ben hayatım boyunca herrr gün günde beşşşş vakit bunu nasıl yapacağım, buna nasıl dayanacağım, bitmez ki bu, kıl kıl kıl BİR ÖMÜRR buna nasıl sabredeceğim"
bu fikir kılmaya devam ettikçe aklımdan çıktı, hiç de zor gelmiyor ve severek isteyerek ihtiyaç hissederek kılıyorum şimdi. o sabırsızlığı hissetmiyorum.

bu namaz olayımla örtünme olayımı kıyasladığmda, inşallah diyorum ben alıştıkça bendeki o korku ve sabırsızlık törpülenecek, bitecek.... inşallah....

ama şunun da bilincindeyim ki: şeytan bizimle uğraşmaktan hiç vazgeçmeyecek. hiç pes etmeyecek. ben şimdi örtündüm, ama biliyorum beni başka başka yerlerden vurmaya çalışacak... üzerimde oynadığı oyunların bilincindeyim. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, affetsin....

inşallah ben de sizin gibi, birilerine güzel işlerde vesile olurum da sevap alırım.

ve en önemlisi, az önce okuğum gibi ALLAH HİDAYETE ERDİKTEN SONRA TEKRAR SAPITANLARDAN EYLEMESİN BİZİ...

ALLAH'ım ben senin rızana kavuşmak istiyorum,elimden geleni yapmaya çalışıyorum,korkularım var,kulum ama SEN' in rızana uygun yaşamak istiyorum NE OLUR YARDIM ET engin MERHAMET ve RAHMET inden beni ve tüm müminleri mahrum etme..Kendimi sadece SANA bırakıyorum
Hamdlar SANA övgüler SANA .....
bizler aciz kuluz SEN ise çok YÜCESİN
Merhamet etmeyi ve BAĞIŞLAMAYI seversin
Sen de bizleri BAĞIŞLA affet KAPINDAN GERİ ÇEVİRME
Tüm kardeşlerimize HİDAYET nasip eyle
Hidayete erdirip sonra sapıklığa düşürdüklerinden etme
Sen'in gücün herşeye yeter SEN HERŞEYE KADİRSİN..." AMİN

La Havle Vela Kuvvete illa billahil Aliyyil Azim
Hasbinallahi ve ni'mel Vekil...

amin amin amin güzel kardeşim..
birşeylere adıp atmak farkında olmak
Allah'ın rızasını kazanmaya çalışmak
O c.c 'nin istediklerini yapabılmek
ne kadr hoş ne kadar güzel ne kadar haz verici..
Rabbım herkese tattırsın
hepimizden razı olsun
ilknurcum inşallah bu bilinçle
O c.c'nin rızasını kazananlardan olursun
selam ve dua ile..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
RABB'im sizlerden razı olsun, yarın o mahşer meydanıda herkes zerre kadar ettiğinden bile hesaba çekileceği günde, yaptığınız bu iyiliğin karşılığını kat kat bulursunuz inşallah. Cennette, dünyadayken Allah zikriyle sohbet edip birbirini seven, arkadaş olan müminler karşılıklı döşeklerde oturup muhabbetler edecek, hatta dünyadayken yaptıklarından bile bahsedip geçmişlerini yad edeceklermiş. RABB'im bu dünyadayken hiç tanımadığım ama bana böylesi desteği olan siz kullarıyla, Cennette tanışmayı nasip etsin. ALLAH iki dünyada da sizi muvaffak eylesin. AMİN...

bugün 2. günümdü. dünkü tedirginliklerim bugün yoktu. insanların gözünde ben yine o tanıdıkları bendim.bunu çok yürekten hissettim.

yani sizi seven, sizi "siz" olduğunuz için seviyorsa ne yaparsanız yapın onun gözünde "siz" olarak kalacaksınız. diğer taraftan siz başınızı örttünüz diye, size dostça yaklaşımı bozulan kişi zaten geçmişte de sizi "siz" olduğunuz için sevmemiştir. ben bunu iyi anladım bugün.

olumsuz yaklaşımı olan bi insanı da ciddiye almadığınızda, onun size olan olumsuz etkisi bir balon gibi sönüyor. bunu da iyi anladım.

şu an memnunum hayatımdan, arada sadece şu fikir deşiyor beni ki o "şimdi ben kapandım, hayatım boyunca ben nasıl böyle olacağım, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, alıştığın şey bitti artık, dayanabilecek miyim ben buna ömrümce" diye bir karamsarlık çöküyor, sabrım bitiyor sanki. ama bunu da şu şekilde atlatmaya çalışıyorum: ben namaza başladığım zamanlarda da buna benzer şeyler düşünürdüm " iyi hoş başladım ben namaza ama şimdi bırakmak da olamaz, offfff, ben hayatım boyunca herrr gün günde beşşşş vakit bunu nasıl yapacağım, buna nasıl dayanacağım, bitmez ki bu, kıl kıl kıl BİR ÖMÜRR buna nasıl sabredeceğim"
bu fikir kılmaya devam ettikçe aklımdan çıktı, hiç de zor gelmiyor ve severek isteyerek ihtiyaç hissederek kılıyorum şimdi. o sabırsızlığı hissetmiyorum.

bu namaz olayımla örtünme olayımı kıyasladığmda, inşallah diyorum ben alıştıkça bendeki o korku ve sabırsızlık törpülenecek, bitecek.... inşallah....

ama şunun da bilincindeyim ki: şeytan bizimle uğraşmaktan hiç vazgeçmeyecek. hiç pes etmeyecek. ben şimdi örtündüm, ama biliyorum beni başka başka yerlerden vurmaya çalışacak... üzerimde oynadığı oyunların bilincindeyim. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, affetsin....

inşallah ben de sizin gibi, birilerine güzel işlerde vesile olurum da sevap alırım.

ve en önemlisi, az önce okuğum gibi ALLAH HİDAYETE ERDİKTEN SONRA TEKRAR SAPITANLARDAN EYLEMESİN BİZİ...

ALLAH'ım ben senin rızana kavuşmak istiyorum,elimden geleni yapmaya çalışıyorum,korkularım var,kulum ama SEN' in rızana uygun yaşamak istiyorum NE OLUR YARDIM ET engin MERHAMET ve RAHMET inden beni ve tüm müminleri mahrum etme..Kendimi sadece SANA bırakıyorum

Hasbinallahi ve ni'mel Vekil...

canım o yürekten dualarına yürekten Amin diyorum okadar guzel tesbitlerde bulunmussunki anlatamam senin yaşadıklarını hepimizi az cok yaşadık inan bana benimde kaygım vardı acaba ya yarı yolda bırakırsam diye ama taktıgımız gunden itibaren tesettürü hayattımıza uyguladıgımızdan itibaren ilk önceleri farkdemezsekte birer parcamız oluyor ... bir bakıyorsunki örtün senin tenin canın olmus bitanem ilk gunku tereduttlerini attıgın için cok sevindim aynen dedğin gibi seni sen oldugun sevenlerle yoluna devam et görüntün için seninle dost olanları ayır kenara zaten gercek dost değilllermiş onlar
dedğim gibi benimde tereddütüm vardı o tereddütü kalbine koyanda şeytan ilk başlarda ya sıkılırsam olur yaz gelirken yazın neypacagım olur hep şeytan ugrasır durur ama inan bana tesetturne hergecen gun bağlacaksın aynı anlattıgın namazına bağlandıgın gibi
sende şu yazdıkalrınla ortak olmaya başladın sevabına ki :a12:
İnşallah herzaman burda olursun ve kapanmak istene arkadaşşlarımıza cok guzel yureğinle ve yazılarınla destek olursun bizi bırakma emi :a12:
Rabbim razı olsunn senden hayırlı gunler canım

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
[QUOTEilk-nur;1168859]RABB'im sizlerden razı olsun, yarın o mahşer meydanıda herkes zerre kadar ettiğinden bile hesaba çekileceği günde, yaptığınız bu iyiliğin karşılığını kat kat bulursunuz inşallah. Cennette, dünyadayken Allah zikriyle sohbet edip birbirini seven, arkadaş olan müminler karşılıklı döşeklerde oturup muhabbetler edecek, hatta dünyadayken yaptıklarından bile bahsedip geçmişlerini yad edeceklermiş. RABB'im bu dünyadayken hiç tanımadığım ama bana böylesi desteği olan siz kullarıyla, Cennette tanışmayı nasip etsin. ALLAH iki dünyada da sizi muvaffak eylesin. AMİN...

Hasbinallahi ve ni'mel Vekil...[/QUOTE]

Ve Aleyküm Selam canım..
Dualarına yürekten Amin diyorum...
Yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum...:a12:
Ve çok duygulandım canım..
İnsanlar duygularını tam ifade edemez bende şuan o durumdayım..
Seni sevgiyle kucaklıyorum...
Duygularını yaşadıklarını okadar çok güzel ifade etmişsinki...
Yazdıklarınla kendi şahsıma bana ve nice kardeşlerimize örnek olmaktasın ...
Rabbim senden razı olsun...
Ve sana ahirette çok güzel mükafatlar nasib etsin...
Rabbim yepyeni açtığın sayfada karşına Allah c.c. dostlarını çıkarsın...
Tesettür nurunu daim eylesin...

Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimizi dinin üzere sabit kıl....
Amin.. Amin...Amin...
Burcucuğumunda belirtiği gibi bizleri Allah'ın izniyle bırakma canım...
Dualarında yer almak Ve En güzel yerde Allah c.c. katında dualarda buluşmak duasıyla..
Selametle kal...
Allah c.c. emanet ol
:H

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm;ara arada olsa yanınızda bulunmaya çalışıyorum,yeni kapanan kardeşlerimiz olmuş rabbim tesettürünüzü kabul eylesin,hakkıyla yerine getirenlerden oluruz inşlh....ben bile kapanalı 5 ay olmuş zaman nekadar çabul geçmiş daha dün gibi geliyor,keşke sürekli burda bulunsamda yeni kapanan arkadaslarlada dertlerimizi paylaşsak fakat olmuyor,sürekli halsizlik var ,kendinize çok iyi bakın,rabbime emanet olun,hayırlı günler.....

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm;ara arada olsa yanınızda bulunmaya çalışıyorum,yeni kapanan kardeşlerimiz olmuş rabbim tesettürünüzü kabul eylesin,hakkıyla yerine getirenlerden oluruz inşlh....ben bile kapanalı 5 ay olmuş zaman nekadar çabul geçmiş daha dün gibi geliyor,keşke sürekli burda bulunsamda yeni kapanan arkadaslarlada dertlerimizi paylaşsak fakat olmuyor,sürekli halsizlik var ,kendinize çok iyi bakın,rabbime emanet olun,hayırlı günler.....

Ve Aleyküm Selam Canım...
Sen Dualarınla güzel yüreğinle Allah c.c. izniyle bizimlesin...
Kendine ve yeğenimize dikkat et canım...
Hayırlı günler..
Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet ol...
:H​

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ben hala kapanamadım ama şuara içimde yine bu arzu var off bir arkadaşımı gördüm hiç kapanacağı aklıma gelmezdi ve kapanmış şok oldum kaç gündür aklıam girdi kapanmak allahım ne olur kapanayım kapanınca yüzüm nur gibi olsun

ilk-nur

Kayıtlı Kullanıcı
ben hala kapanamadım ama şuara içimde yine bu arzu var off bir arkadaşımı gördüm hiç kapanacağı aklıma gelmezdi ve kapanmış şok oldum kaç gündür aklıam girdi kapanmak allahım ne olur kapanayım kapanınca yüzüm nur gibi olsun

öncelikle yukarıda yazdıklarıma o güzel cümleleriyle karşılık veren güzel insanlara, kapanmama sıcaklıklarıya ve destekleriyle vesile olan o dostlara tekrar teşekkür ediyorum, ALLAH hepimizden razı olsun.

ve sevgili gülkoksam,

inşallah nasip olur sana da kapanırsın, bugün kapanmamın 3. günü, ben de tıpkı senin gibi "kaç günler" düşündüm düşündüm düşündüm.....
cesaret edemedim, aynadaki görüntüm kapanmaya öyle zıttı ki, dış görüntüm tabir-i caizse hippi izlenimi verirken insanlara, kalbimin içinde dinimi TAM yaşama arzusu vardı. dışım ile içim arasında kaldım. dışımı mı içime uydurayım, yoksa içimi mi dışıma uydurayım bilemedim...

ve şimdiki halim ALLAHA ŞÜKÜR dışımı içime uydurdum, inandığım gibi yaşamaya başladım yani. unutma gülkoksam: İNSANLAR İNANDIKLARI GİBİ YAŞAMAZSA, YAŞADIKLARI GİBİ İNANMAYA BAŞLAR.

sen, inandığın gibi yaşa.... (kalbini dinle, korma, doğru olanı yapacaksın, arkanda ALLAH gibi bir sonsuz destekçi varken başka hiçbir şeye ihtiyacın yok zaten)

"en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir" derler ya, işte sen gülkoksam kardeşim, sen "en güzel" kararı ver, seni Yaratan'ın, sana (kullarına) bir annenin çocuğuna şefkatinden sonsuzzz kat şefkat duyan o Rahman ve Rahim olanın istediğini yap , o nur yüzünle aydınlan...

Bİze sonuz sevgi duyan Yaradan'ın emrine riayet etmek ne güzeldir.

güzel kardeşim,

o başörtüyü alıp aynanın kaşısına geçerek takmak ALLAH'ın izniyle senin iradende, senin şu ellerinde... bekleme, düşünme, yap. sadece yap. pişman olacağını düşünme VE SAKIN GERİYE BAKMA, SAKIN....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykum selam canım arada bir ses vermen bile bize yetiyor senin ve bebeğimizin iyi oldugunu bilelim yeterki canımsın sen Rabbime emanetsinizsiniz
hayırlı gunler

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım benim hemen seni hatırlamak için mesajlarına baktım ve hatırladım bitanem ne duruyorsunki hadi sende katıl o yüzü nurlulara hadi sende anlat sanada yardımcı olalım hep beraber seni bu gunahın vebalinden kurtaralım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle yukarıda yazdıklarıma o güzel cümleleriyle karşılık veren güzel insanlara, kapanmama sıcaklıklarıya ve destekleriyle vesile olan o dostlara tekrar teşekkür ediyorum, ALLAH hepimizden razı olsun.

ve sevgili gülkoksam,

inşallah nasip olur sana da kapanırsın, bugün kapanmamın 3. günü, ben de tıpkı senin gibi "kaç günler" düşündüm düşündüm düşündüm.....
cesaret edemedim, aynadaki görüntüm kapanmaya öyle zıttı ki, dış görüntüm tabir-i caizse hippi izlenimi verirken insanlara, kalbimin içinde dinimi TAM yaşama arzusu vardı. dışım ile içim arasında kaldım. dışımı mı içime uydurayım, yoksa içimi mi dışıma uydurayım bilemedim...

ve şimdiki halim ALLAHA ŞÜKÜR dışımı içime uydurdum, inandığım gibi yaşamaya başladım yani. unutma gülkoksam: İNSANLAR İNANDIKLARI GİBİ YAŞAMAZSA, YAŞADIKLARI GİBİ İNANMAYA BAŞLAR.

sen, inandığın gibi yaşa.... (kalbini dinle, korma, doğru olanı yapacaksın, arkanda ALLAH gibi bir sonsuz destekçi varken başka hiçbir şeye ihtiyacın yok zaten)

"en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir" derler ya, işte sen gülkoksam kardeşim, sen "en güzel" kararı ver, seni Yaratan'ın, sana (kullarına) bir annenin çocuğuna şefkatinden sonsuzzz kat şefkat duyan o Rahman ve Rahim olanın istediğini yap , o nur yüzünle aydınlan...

Bİze sonuz sevgi duyan Yaradan'ın emrine riayet etmek ne güzeldir.

güzel kardeşim,

o başörtüyü alıp aynanın kaşısına geçerek takmak ALLAH'ın izniyle senin iradende, senin şu ellerinde... bekleme, düşünme, yap. sadece yap. pişman olacağını düşünme VE SAKIN GERİYE BAKMA, SAKIN....

ilknurum canım ya beni şu mesajınla inan okadar mutlu okadar duygulandırdınki sendekibu aşamaları gördükce Rabbim sana binlerce şükürler olsun diyorum bak bitanem daha gecen gune kadar diyordun bende sizler gibi örtümü sevenbilecekmiyim bende sizler gibi kapanmak isteyenlere yardım edebilecekmiyim bak işte nasıl gerçekleşiyor birer birer kendimi tutmasam göz yaşalarım sel gibi olacak bitanem bana bu yaşattıgın mutlulugu Rabbim sana bir ömür boyu ve mahşerde yaşatsın Rabbim seni mahşerde Peygamberimizin arkasından Cennete giden kullarından eylesin
Canım bu yola hepberaber devam değilmi hem uygulamaya cevremize örnek olmaya vehemde tebliğe
canımsın sen Rabbime enamet ol hayırlı gunler

ilk-nur

Kayıtlı Kullanıcı
evet burcu kardeşim, demek ki bazı dualar hemen kabul ediliyormuş. bak, sizin dualarınız ve benim isteğimle bir şeyler hemen nasip oldu bana. Peygamber efendimizin arkasından cennete giren kulların arasında sen de olursun inşallah, sizlerdeki bu birlik duygusu ne güzel görünüyor dışardan bilemezsin. ben de o birliğin içine girebildiğim için ne mutlu bana, tevhid-i kalp..

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam Canım...
Sen Dualarınla güzel yüreğinle Allah c.c. izniyle bizimlesin...
Kendine ve yeğenimize dikkat et canım...
Hayırlı günler..
Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet ol...

çok saol canım kardeşim Allah razı olsun,burda bulunamasamda yüreğim sizinle,kendime değil ama ona çok iyi baktığım bir gerçek....hayırlı günler sende rabbime emanet ol ...

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam canım arada bir ses vermen bile bize yetiyor senin ve bebeğimizin iyi oldugunu bilelim yeterki canımsın sen Rabbime emanetsinizsiniz
hayırlı gunler

çok saol burcu kardeşim,arada uğramaya çalışıyorum,ama hep aklımdasınız inanın,bol bol dua ediyorum kapanmak isteyen kardeşlerimiz için,rabbim arzularına kavuştursun sıkmasın ,üzmesin diyorum....bebek iyi kardeşim büyümeye çalışıyor,2.5 aylık oldu bile...ben iki muradıma da kavuştum daha ne isterim,rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın birde kapanamamanın acısı ile....hayırlı günler Allah'a emanet olun.....

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam Canım kardeşim
Allah c.c. Yüreğindeki Arzu ve isteği daim etsin inşallah...

Allah'ım ne olur kapanayım kapanınca yüzüm nur gibi olsun
Duana Yürekten Amin diyorum..

bitanem ne duruyorsunki hadi sende katıl o yüzü nurlulara hadi sende anlat sanada yardımcı olalım hep beraber seni bu gunahın vebalinden kurtaralım

Burcu ve ilknur ,yüreği güzel kardeşlerimin güzel ifadelerine karşılık canım Dualarımda olduğunu bilmeni isterim...

Sende O yüzü Nurlulara katıl...

Bekleme canım Bu güzel huzuru tatmak için bir an bile bekleme...

Rabbim sana ve bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib eylesin..
Canım Düşünsene Bu hayırlı adımınla İlk başta seni sende çok seven Yüceler Yücesi'nin c.c. emrini yerine getirmiş, en güzel adımı atmış olacaksın sonra kendin o tarifsiz güzel huzuru tadıp yüreğindeki huzurla mutlu olacaksın..Hemde biz kardeşlerine Bayram tadında sevinç ve mutluluk yaşatacaksın inşallah...:a12:
Bu nedenle hiç bekleme...

İnşallah canım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

Selametle kal...
Dualarında yer almak ve dualarda buluşmak duasıyla..
Allah c.c. emanet ol...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
çok saol canım kardeşim Allah razı olsun,burda bulunamasamda yüreğim sizinle,kendime değil ama ona çok iyi baktığım bir gerçek....hayırlı günler sende rabbime emanet ol ...

Ve Aleyküm Selam Yüreği güzel anne,
bebişin kadar kendinede çok iyi bak olurmu...
Rabbim cümlemizden razı olsun İnşallah
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun canım
Hayırlı günler...
Dualarında yer almak dualarda buluşmak duasıyla
Allah c.c. emanet ol...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı

canım kardeşim bak ne güzel isteklisin
inşallah sende kapanırsın
Rabbim tüm kapanmak isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin...

selamün aleyküm
su edacım maşallah canım yazdıklarını okuyorum
ne güzel destek veriyorsun, allah razı olsun:)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam İlknurcum...
Dualarına yürekten Amin Diyorum...
Yüreğinin güzellikleri yazılarına yansıyor canım,
Ne Mutlu bize seninle tanıştık...
Bu siteyi çok seviyorum..
Allah c.c. bu siteyi Kuran kardeşlerimizden Razı olsun...
Yüreği güzel nice kardeşlerimle tanışmama vesile oldu..
Sizinle tanışmamı sağlayan Yüceler Yücesi'ne c.c. Şükürler Olsun..
Ne güzel ifade etmişsin..Tevhid-i Kalp...
Herzaman hepbirlikte Tebliğ ve Desteğe Devam İnşallah
Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet ol..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
su edacım maşALLAH canım yazdıklarını okuyorum
ne güzel destek veriyorsun, ALLAH razı olsun

Ve Aleyküm Selam Mervecim:)
Rabbim cümlemizden Razı olsun İnşallah..
Allah'ın izniyle hepbirlikte destek veriyoruz...
Allah c.c. bu siteyi kuran kardeşlerimizden ve bu konuda destek vermemize vesile olup bu konuyu açan burcu kardeşimizden razı olsun inşallah..

Berat ablamızında belirtiği gibi

Tam TEBLİĞ
Tam DESTEK

BIKMAK YOK
ÜMİD VAR
USANMAK YOK

YOLUN SONUNDA

HAK VAR

Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet ol..

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Ey mümine bacım! Nefsin keyfiyetine göre Avrupavari bir kıyafetle değil, Allah’ın hükmüne göre Zeynebî bir duruşla örtüne bürün…

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt