öncelikle yukarıda yazdıklarıma o güzel cümleleriyle karşılık veren güzel insanlara, kapanmama sıcaklıklarıya ve destekleriyle vesile olan o dostlara tekrar teşekkür ediyorum, ALLAH hepimizden razı olsun.
ve sevgili gülkoksam,
inşallah nasip olur sana da kapanırsın, bugün kapanmamın 3. günü, ben de tıpkı senin gibi "kaç günler" düşündüm düşündüm düşündüm.....
cesaret edemedim, aynadaki görüntüm kapanmaya öyle zıttı ki, dış görüntüm tabir-i caizse hippi izlenimi verirken insanlara, kalbimin içinde dinimi TAM yaşama arzusu vardı. dışım ile içim arasında kaldım. dışımı mı içime uydurayım, yoksa içimi mi dışıma uydurayım bilemedim...
ve şimdiki halim ALLAHA ŞÜKÜR dışımı içime uydurdum, inandığım gibi yaşamaya başladım yani. unutma gülkoksam: İNSANLAR İNANDIKLARI GİBİ YAŞAMAZSA, YAŞADIKLARI GİBİ İNANMAYA BAŞLAR.
sen, inandığın gibi yaşa.... (kalbini dinle, korma, doğru olanı yapacaksın, arkanda ALLAH gibi bir sonsuz destekçi varken başka hiçbir şeye ihtiyacın yok zaten)
"en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir" derler ya, işte sen gülkoksam kardeşim, sen "en güzel" kararı ver, seni Yaratan'ın, sana (kullarına) bir annenin çocuğuna şefkatinden sonsuzzz kat şefkat duyan o Rahman ve Rahim olanın istediğini yap , o nur yüzünle aydınlan...
Bİze sonuz sevgi duyan Yaradan'ın emrine riayet etmek ne güzeldir.
güzel kardeşim,
o başörtüyü alıp aynanın kaşısına geçerek takmak ALLAH'ın izniyle senin iradende, senin şu ellerinde... bekleme, düşünme, yap. sadece yap. pişman olacağını düşünme VE SAKIN GERİYE BAKMA, SAKIN....