selamun aleykum..... uzun zaman geçti yazamadım... dersler yoğun hemde çok yoğun bana çok dua edin dişhekimliği okunması zor bir meslek.... bu arada boş durmadım bolca sohbet dinledim şuandada =ölüm gerçeği= diye bi sohbet dinliyorum.... evet artık kapanmaya hazırım bunu çok ama çok istiyorum hatta dışarı açık çıktıkça kendimi pis hissetmeye başladım..... çok ama çok istiyorum artık bu duygu dayanılmaz hale geldii... inşaAllah bu cuma türkiyeye dönücem ve niyetim örtümle dönmek bana çok dua edin... Allah rızası için... burdaki yazıları okudukça insan nefsiyle daha kolay başa çıkıyor Allah hepinizden binkere razı olsun =)))
selamun aleykum..... uzun zaman geçti yazamadım... dersler yoğun hemde çok yoğun bana çok dua edin dişhekimliği okunması zor bir meslek.... bu arada boş durmadım bolca sohbet dinledim şuandada =ölüm gerçeği= diye bi sohbet dinliyorum.... evet artık kapanmaya hazırım bunu çok ama çok istiyorum hatta dışarı açık çıktıkça kendimi pis hissetmeye başladım..... çok ama çok istiyorum artık bu duygu dayanılmaz hale geldii... inşaAllah bu cuma türkiyeye dönücem ve niyetim örtümle dönmek bana çok dua edin... Allah rızası için... burdaki yazıları okudukça insan nefsiyle daha kolay başa çıkıyor Allah hepinizden binkere razı olsun =)))
Bu dava hor, bu dava büyük...
ALLAHÜ EKBER!!!
ALLAH C.C. BAŞÖRTÜ ZULMÜ GÖREN TÜM KARDEŞLERİMİZE YAR VE YARDIMCI OLSUN
Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....
ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN
Yolumuz HAK yolu
Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM
Yolumuz ZOR VE DİKENLİ
Yolumuz ÇETİN
Elele verelim kardeşlerim,,,
Öğretelim doğruyu,,,
Tatsın tüm Kardeşlerim
TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU
KAPANMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM
ANNESİNDEN AİLESİNDEN KORKAN KARDEŞLERİM
BİZİ KİM YARATTIKİ BAŞKALARIDAN KORKUYORUZ?????
HAYDİ....
Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???
Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz
HAYIR!!!!
Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!
utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!
Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???
peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????
Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı
Ve Aleyküm selam ablacığımselamün aleyküm kardeşlerim benim de üni. okuldan ev arkadaşım antalyada oturuyor dün kapanmış sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.![]()
selamün aleyküm kardeşlerim benim de üni. okuldan ev arkadaşım antalyada oturuyor dün kapanmış sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.![]()
öncelikle benim için çok önemli
bir konuya deginmişsin burcu teşekkür ederim
bir çok kez denememe ragmen bir turlu aşamiyorum
kendimi kapanan arkadaşlarima çok özeniyorum bana
çok güzel geliyor ama nasil aşacagimi bilmiyorum
öncelikle benim için çok önemli
bir konuya deginmişsin burcu teşekkür ederim
bir çok kez denememe ragmen bir turlu aşamiyorum
kendimi kapanan arkadaşlarima çok özeniyorum bana
çok güzel geliyor ama nasil aşacagimi bilmiyorum
Allah c.c. razı olsun...
İyiki varsınız değerli ablamız..
Sitemizi,siz değerli kardeşlerimi çok özledim...
Allah c.c. izniyle
Tam TEBLİĞ
Tam DESTEK
selamün aleyküm kardeşlerim benim de üni. okuldan ev arkadaşım antalyada oturuyor dün kapanmış sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.![]()
Ve Aleyküm selam ablacığım
Bu güzel haberi bizlerle paylaştığın sevinçlerimize sevinç kattığın için Rahman c.c. razı olsun..
Kardeşimizin Tesettürü hayırlı ve daim olsun İnşallah...
Bizdende güzel kardeşimize çok selam söyle...
Dualarında biz kardeşlerinede yer vermesi duasıyla
Allah c.c. emanet olun
:H
ve aleykum selam canım Rabbim arkadaşının tesettürünü hayırlı ve daim etsin
Maaşallah kardeşim...kardeşimize bizim tebriklerimizide iletiverin...
Allah c.c. bu güzel müjdelerden , birlik ve beraberlikten bizleri ayırmasın inşallah