Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 6 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

Selamunaleykum 6.kampanyamızda inşallah ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN
Amenerresulü okuyacağız Adetimiz 21.000 süremiz sınırsız Allah kabul etsin.

Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

Âmenerresûlü'nün fazîleti

Hadîs-i şerîflerde buyuruldu ki:

“Bekara sûresinin sonundaki iki âyeti (Âmenerresûlüyü) geceleyin okuyana, bunlar ona kâfidir.”
“Allahü teâlâ, gökleri ve yeri yaratmadan iki bin yıl önce bir kitab yazdı ve o kitabdan iki âyet indirerek Bekara sûresini bu iki âyetle kapadı. Bu iki âyet, bir evde üç gece okunmazsa, Şeytân o eve yaklaşır.”

“Âmenerresûlü'yü öğrenin!.. Kadınlarınıza, çocuklarınıza da öğretin. Çünkü bunlar hem Kur'ân-ı kerîm, hem de duâdır.”
Hazret-i Ömer buyurdu ki:

“Akıllı kişi Bekara sûresinin sonunda bulunan âyetleri (Âmenerresûlü) okumadan uyumaz.”

.Mealı şöyle;
ALLAH hiçbir kimseye gücünün yeteceğinden başkasını yüklemez.Herkesin kazandığı hayır kendi faidesine, yaptığı şer kendi zararınadır.---Ey Rabbimiz, unuttuk yahut yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme.---Ey Rabbimiz bizden evvelki ümmetlere yüklediğin gibi üstümüze ağır bir yük yükleme.---Ey Rabbimiz takat getiremeyeceğimizi bize taşıtma.Bizden sadır olan günahları sil, bağışla, bizi yarlığa, bizi esirge. SEN , Mevlamızsın bizim. Artık kafirler guruhuna karşı da bize yardım et."

Resulaydın--------------4.100
belgin-------------------500
birnur-------------------100
rüyam3------------------500
afakisevda---------------500
cennet agacı-------------100
sıla1---------------------100
leyla belgin---------------200
musa_-------------------300
aliye_aliye----------------250
kasım hadi----------------100
özen36-------------------25
zerdali--------------------100
fatmana-------------------300
@ebruli--------------------100
erciyes1984----------------200
orhan abi-------------------300
kursun kalem----------------500
isfa91-----------------------50
keltepe---------------------50
sevval_nur------------------50
kardelen--------------------20
ım_muslım------------------100

toplam------------8.545
kalan-------------12.455
......................

leyla-1

Altın Üye
100 TANE DAHA ALIYORUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.
HEPİMİZ İÇİN VE BENİM İÇİNDE DUA EDEBİLİRMİSİNİZ RABBİM HEPİMİZİN YAŞAMINA BİR DÜZEN BİR YÖN VERSİN İÇİNDE BULUNDUĞUMUZU SIKINTILARDAN ÇIKMAZDAN BİZLERİ KURTARIP HAYIRLI BİR ÇIKIŞ KAPISI VERSİN HAYIRLI GÖNÜL MURADLARIMIZI VERSİN İNŞALLAH.
RABBİM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İŞE GİRMEK İÇİN RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI RIZK KAPILARI İŞ KAPILARI AÇSIN İNŞALLAH KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KAPI ARATMASIN ÖZÜNDEN YANINDAN VERSİN KİMSEYE FIRSAT VERMEDEN İNŞALLAH.RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Ey bizleri yoktan var eden,bize nimet veren Ulu Allah Kapına geldik dergahına sığınıyoruz,bizleri affeyle.Dualarımızı kabul eyle.Biliyorsuz sana kaldıracak elimiz,sana bakacak yüzümüz yoktur,biz günahkarız,çok hatalar ve kusurlar işladik.Ama sen Rahimsin Rahmansın Affedicisin Senin herşeye gücün yeter, bizleri affedip huzuruna layık eyle.Beni,anamı,babamı,yakınlaraımı ve bütün mü'minleri bağışla ve koru.Şehit kanlarıyla sulanmış olan aziz vatanımızı koruyup düşman eli değdirme.Okuduğumuz Kur'anlar ayetler yüzü gözü hürmetine, bu mübarek cuma ve mubarek günlerin yüzü gözü hürmetine,alemlere en büyük rahmet olarak gönderdiğin son elçin Hz.Muhammed(S.A.V.)hürmetine,senin için canını ortaya koyan şehitler hürmetine,aldığımız tekbirler hürmetine,salavatlar kelime tevhitler hürmetine,kıldığımız namazlar hürmetine yaptığımız dualar hürmetine tuttuğumuz oruçlar hürmetine,Sana yakaran gönüller hürmetine,Sana açılan diller hürmetine, gönül muradlarımızı isteklerimizi dularımızı kabul eyle Ya Rabbi. Ana-babamız bize küçüklüğünde nasıl bakmışlarsa Sende onlara her iki dünyada öyle bak Ya Rab.Bizi ve bizim soyumuzdan gelenleri Sana itaat edenlerden eyle Ya Rab.Yüzlerimizi kara,gönüllerimizi yara etme Ya Rab.Mü'min kardeşlerimizi darda,tüccarlarımızı zararda,alın teriyle geçinen el ve kafa işçilerinden olan ve çoluk çocuğunu geçindirmek ve helal rızık için çabalayan kardeşlerimizi zorda bırakma Ya Rab.Sıkıntıda bulunanlara hayırlı kapılar aç Yarab.Hastalara şifa,dostlara vefa, huzursuz gönüllere sefa ihsan eyle Ya Rab.Borçlulara kısa zamanda eda nasip eyle Ya Rab.Evsizler ev, işsizlere iş,eşsizlere eş,çocuksuz olanlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak nasip et Ya Rab.Kusurlarımıza bakma,bizi ateşinde yakma,kalbimize isyan ve hainlik sokma Ya rab.Bizleri ve ölmüşlerimizi kabir azabından koru! Müslümanları dünya içinde başarılı kıl'Öteki milletlerden üstün ve örnek millet kıl'
Görünür, görünmez kazalaran,belalrdan,güç yetmez,takat erişmez,akla hayale gelmez kötülüklerden,musibetlerden, kötü art niyetli insalnalrın şerrinden,ani ölümlerden,cümlemizi koru Ya Rab.Son nefesimizde İman ve Kur'a-ı Mübin nasip eyle!Dualarımızı şu an bütün ihlasımızla Sana yönelmiş olarak, nurunla hemhal olmuş imanlı kalplerimiz hürmetine,Sana teslimiyetimizin artışı hürmetine kabul eyle inşallah hayırlısıyla.
AMİN AMİN AMİN
SELAM VE DUA İLE HAYIRLI CUMALAR

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah razı olsun yüreğine saglık Amin amin amin a.e.ol hayırlı cumalar

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben aldığım 500 adeti okudum okudukça yazarım Rabbim kabul etsin hayırlı akşamlar Allah'a emanet olun...

seydanur

Kayıtlı Kullanıcı
o duayı bnde tam oLarak biLmiormmm :( amaaa her namzdan sora 200ihLas suresini okuyacaqımmm aLLahn iznyle a.e.o

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
o duayı bnde tam oLarak biLmiormmm :( amaaa her namzdan sora 200ihLas suresini okuyacaqımmm aLLahn iznyle a.e.o

Selamunaleykum Allah razı olsun sen okuduktan sonra toplam bir adet soylersin inşallah bende toplam olarak yazarım a.e.ol muhterem din kardeşim hayırlı cumalar

seydanur

Kayıtlı Kullanıcı
a.s bn sizee habrr weririmmm böLe bir$eyee wesile olmak inanın ck mtLU edio bnii aLLahhıınn rahmeti üzerimzde oLsnn a.e.o

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
a.s bn sizee habrr weririmmm böLe bir$eyee wesile olmak inanın ck mtLU edio bnii aLLahhıınn rahmeti üzerimzde oLsnn a.e.o

Selamunaleykum ne kadar güzel birşey degilmi sizinde dediğiniz gibi Allah mutluluğumuz artırsın a.e.o hayırlı cumalar Allah kabul etsin​

seydanur

Kayıtlı Kullanıcı
AMİİNNN AMİİNNNN in$$allahhh hepp böleee mutlu huzurlu olrsss iikii burayaa üyee olmu$ummm a.e.o...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

Selamunaleykum 6.kampanyamızda inşallah ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN

“Bekara sûresinin sonundaki iki âyeti (Âmenerresûlüyü) geceleyin okuyana, bunlar ona kâfidir.”
“Allahü teâlâ, gökleri ve yeri yaratmadan iki bin yıl önce bir kitab yazdı ve o kitabdan iki âyet indirerek Bekara sûresini bu iki âyetle kapadı. Bu iki âyet, bir evde üç gece okunmazsa, Şeytân o eve yaklaşır.”

“Âmenerresûlü'yü öğrenin!.. Kadınlarınıza, çocuklarınıza da öğretin. Çünkü bunlar hem Kur'ân-ı kerîm, hem de duâdır.”

“Akıllı kişi Bekara sûresinin sonunda bulunan âyetleri (Âmenerresûlü) okumadan uyumaz.”

.Mealı şöyle;
ALLAH hiçbir kimseye gücünün yeteceğinden başkasını yüklemez.Herkesin kazandığı hayır kendi faidesine, yaptığı şer kendi zararınadır.---Ey Rabbimiz, unuttuk yahut yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme.---Ey Rabbimiz bizden evvelki ümmetlere yüklediğin gibi üstümüze ağır bir yük yükleme.---Ey Rabbimiz takat getiremeyeceğimizi bize taşıtma.Bizden sadır olan günahları sil, bağışla, bizi yarlığa, bizi esirge. SEN , Mevlamızsın bizim. Artık kafirler guruhuna karşı da bize yardım et."

leyla belgin---------------300
zerdali--------------------100
fatmana-------------------300
@ebruli--------------------100
erciyes1984----------------200
orhan abi-------------------300
kursun kalem----------------500
isfa91-----------------------50
keltepe---------------------50
sevval_nur------------------50
kardelen--------------------20
ım_muslım------------------100

toplam------------8.645
kalan-------------12.355
.........................

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ben yüz adet daha alıyorum. Allah'a emanet olun

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah razı olsun hayırlı aksamlar muhterem din kardeşlerim

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben yüz tane daha dün almıştım işlememişsiniz.400 oldu okudum
Allah' a emanet olun

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben yüz tane daha dün almıştım işlememişsiniz.400 oldu okudum
Allah' a emanet olun

Vealeykumselam Allah razı olsun muhterem kardeşim farkındayım ama nedense düzelt yazısı gözükmüyor o yuzden düzeltemedim herhalde sorun var anlayamadım ama son sayfaya alıntı yapıp düzltecem inşallah a.e.olunuz hayırlı geceler

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

.Mealı şöyle;

leyla belgin---------------300