Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 6 (1 Kullanıcı)

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ahmet kardeşim sağolasın ne güzel bir konu fatmana ablam yönlendirdi beni buraya bende şimdilik 20 tane alayım ezberimde değil rabbim kabul eysin okuyunca tekrar alırım inşAllah

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ahmet kardeşim sağolasın ne güzel bir konu fatmana ablam yönlendirdi beni buraya bende şimdilik 20 tane alayım ezberimde değil rabbim kabul eysin okuyunca tekrar alırım inşAllah

Vealeykumselam Allah fatma abladan da senden de okuyandan da sebeb olandanda yardım edenden den okumayandanda kısacası hepimizden razı olsun Allah kabul etsin hayırlı akşamlar :G

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir,salavat veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben yüz adet daha alayım.Allah'a emanet olunuz.

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben yüz tane daha alıyorum.Allah'a emanet olun

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir,salavat veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

esselamü aleyküm bu dauayı bılmedıgım için 100 tane almakla yetındım..baska zıkırlerde cekebılırsınız demişsinız hangı zıkırı cekelım bu kampanyada pek yardımcı olamadım ınanın cok uzuluyorum... sanırım cogu ınsn bılmıyor sayıda oldugu yerde sayıklıyor... ılerletmek lazım...:(

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm bu dauayı bılmedıgım için 100 tane almakla yetındım..baska zıkırlerde cekebılırsınız demişsinız hangı zıkırı cekelım bu kampanyada pek yardımcı olamadım ınanın cok uzuluyorum... sanırım cogu ınsn bılmıyor sayıda oldugu yerde sayıklıyor... ılerletmek lazım...:(

VEaleykumselam Allah razı olsun evet amenerresulu hem bilen az hemde uzun oldugu için fazla ilerlemiyor ama gönüller bir olsun mesela salavat,subhanallah,allahuekber,kelimeyi tevhid,kelimeyi şehadet vb olabilir sayısıda alana kalmış a.e.ol hayırlı aksamlar

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Hayırlı günler cümleten

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
VEaleykumselam Allah razı olsun evet amenerresulu hem bilen az hemde uzun oldugu için fazla ilerlemiyor ama gönüller bir olsun mesela salavat,subhanallah,allahuekber,kelimeyi tevhid,kelimeyi şehadet vb olabilir sayısıda alana kalmış a.e.ol hayırlı aksamlar

selamün aleyküm bende bu duayı ezbere bilmiyordum....ama sizlerin sayesinde ezberlemeye çalışıyorum..ilk zamanlar uuzn ve zor gelsede okudukça dilimiz alışıyor..ben inatla bu duadan almaya devam edeceğimki ezberleyeyim...sanırım bi 200 daha alırım...şu ilk aldığım 200 ü bi okuyyaımda ....allah razı olsun sebeb olanlardan ezberime bi dua adaha katacam....allaha emanet olun..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..ben aldıklarımı okudum 100 tane daha alıyorum...allah kabul etsin...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..ben aldıklarımı okudum 100 tane daha alıyorum...allah kabul etsin...

Vealeykumselam fatma ablam Allah kabul etsin Allah razı olsun maşallah bu aralar kampanyamızı fazla gündeme getirmiyorum sebebi baktım cok dua isteyen arkadaşlarımız var biraz kardeşlerimiz onlarla ilgilensin diye agırdan alıyorum a.e.ol dörtlük yazmayı unutma haa hayırlı geceler

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim çok geç gördüm kampanyayı beni affedin kusuruma bakmayın...kampanyalara fazla katılamıyorum...çünkü onları aksatmaktan korkuyorum....ama bu kampanyaya katılmak istiyorum izniniz olursa...100 adet AMENERRASULÜ okumak istiyorum...bunun bir süre kısıtlaması var mı yazarsan sevinirim...ALLAHa emanet olun kardeşim...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bende bu duayı ezbere bilmiyordum....ama sizlerin sayesinde ezberlemeye çalışıyorum..ilk zamanlar uuzn ve zor gelsede okudukça dilimiz alışıyor..ben inatla bu duadan almaya devam edeceğimki ezberleyeyim...sanırım bi 200 daha alırım...şu ilk aldığım 200 ü bi okuyyaımda ....allah razı olsun sebeb olanlardan ezberime bi dua adaha katacam....allaha emanet olun..

selamun aleyküm ablacığım ne güzel söyledin bak Bilmeyen kardeşlerimizde Bu kampanyaya katılarak Öğrenmeye çalışır dilimiz alışır (bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demiş Atalarımız :) ) bende ezbere bilmiyorum şu an Dinliyorum sürekli Allah razı olsun Hepinizden RAbbim dualarımızı kabul etsin inş... Erciyes1984 kardeşim Bende ööğrenmeye çalıştığımdan dolayı bi sayı belirtmek istemedim okumaya çalışıroyum okuduğum kadarını RAbbim nasip ederse yazarım Allaha emanet olun ....!!

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim çok geç gördüm kampanyayı beni affedin kusuruma bakmayın...kampanyalara fazla katılamıyorum...çünkü onları aksatmaktan korkuyorum....ama bu kampanyaya katılmak istiyorum izniniz olursa...100 adet AMENERRASULÜ okumak istiyorum...bunun bir süre kısıtlaması var mı yazarsan sevinirim...ALLAHa emanet olun kardeşim...

Selamunaleykum Aydın kardeşim hiç önemli degil canın sagolsun Allah kabul etsin süre koymadık çünkü kardeşlerimizi zorlamayalım diye ama 21.000 olunca duasını aliye ablamız yapacak inşallah Allah razı olsun a.e.ol

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim ben 500 tane almıştım okudum RABBİM kabul etsin ve razı olsun inşaallah

SELAMETLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt