Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 6 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,salavat,zikir veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
SElamunaleykum ben evvela Allah rızası için sıkıntıda olan tüm ummetimuhammed adına 500 salavat okuyacagım inşallah Allah kabul etsin

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

Selamunaleykum 6.kampanyamızda inşallah ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN
Amenerresulü okuyacağız Adetimiz 21.000 süremiz sınırsız Allah kabul etsin.

Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

Âmenerresûlü'nün fazîleti

Hadîs-i şerîflerde buyuruldu ki:

“Bekara sûresinin sonundaki iki âyeti (Âmenerresûlüyü) geceleyin okuyana, bunlar ona kâfidir.”
“Allahü teâlâ, gökleri ve yeri yaratmadan iki bin yıl önce bir kitab yazdı ve o kitabdan iki âyet indirerek Bekara sûresini bu iki âyetle kapadı. Bu iki âyet, bir evde üç gece okunmazsa, Şeytân o eve yaklaşır.”

“Âmenerresûlü'yü öğrenin!.. Kadınlarınıza, çocuklarınıza da öğretin. Çünkü bunlar hem Kur'ân-ı kerîm, hem de duâdır.”
Hazret-i Ömer buyurdu ki:

“Akıllı kişi Bekara sûresinin sonunda bulunan âyetleri (Âmenerresûlü) okumadan uyumaz.”

.Mealı şöyle;
ALLAH hiçbir kimseye gücünün yeteceğinden başkasını yüklemez.Herkesin kazandığı hayır kendi faidesine, yaptığı şer kendi zararınadır.---Ey Rabbimiz, unuttuk yahut yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme.---Ey Rabbimiz bizden evvelki ümmetlere yüklediğin gibi üstümüze ağır bir yük yükleme.---Ey Rabbimiz takat getiremeyeceğimizi bize taşıtma.Bizden sadır olan günahları sil, bağışla, bizi yarlığa, bizi esirge. SEN , Mevlamızsın bizim. Artık kafirler guruhuna karşı da bize yardım et."

Resulaydın--------------4.100
belgin-------------------500
birnur-------------------100
rüyam3------------------500
afakisevda---------------500
cennet agacı-------------100
sıla1---------------------100
leyla belgin---------------300
musa_-------------------300
aliye_aliye----------------250
kasım hadi----------------100
özen36-------------------25
zerdali--------------------100
fatmana-------------------300
@ebruli--------------------100
erciyes1984----------------200+500 salavat
orhan abi-------------------400
kursun kalem----------------500
isfa91-----------------------50
keltepe---------------------50
sevval_nur------------------50
kardelen--------------------20
ım_muslım------------------100

toplam------------9.245
kalan-------------11.755
ALLAH KABUL ETSİN

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selemun aleykum ben şimdilik 100 tane amenerresulu alıyorum
200 tanede salavat alıyorum rabbim kabul etsin
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ahmet kardeşim selamünaleyküm bir kaç gündür görüşemedik nasılsın inşaallah iyisindir...ben hafta sonu mersin tarsusa gitmiştim..orada eshabı kehf mağarasını gezdik...

o yüzden giremedim siteye...sonraki günlerde biraz işim yoğundu göremedim seni kusuruma bakma...ALLAHa emanet ol kardeşim...hayırlı akşamlar...

berat05

Yönetici
SELAMÜN ALEYKÜM

BENDE 100 TANE AMENER RESULU OKURUM İNŞALLAH....BENİDE LİSTENİZE ALMAYI UNUTMAYIN

SELAMETLE

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Ahmet kardeşim selamünaleyküm bir kaç gündür görüşemedik nasılsın inşaallah iyisindir...ben hafta sonu mersin tarsusa gitmiştim..orada eshabı kehf mağarasını gezdik...

o yüzden giremedim siteye...sonraki günlerde biraz işim yoğundu göremedim seni kusuruma bakma...ALLAHa emanet ol kardeşim...hayırlı akşamlar...

VEaleykumselam Aydın kardeşim özledim seni Allah razı olsun elhamdulıllah kendi özletme bu kadar a.e.ol hayırlı aksamlar

berat05

Yönetici
sevgili kardeşim erciyes984
amener resuluyü bilmiyenler için buraya kopyalıyorum.Sizde bir kontrol ediniz.Yanlış yazılmış olmasın. Selametle

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif, System]Âmener Rasulu[/FONT]
Okunusu:

Amener resûlü bimâ ünzile ileyhi min rabbihî vel mü’minûn. Küllün âmene billâhi ve melâiketihi ve kütübihi ve rusulih; lâ nuferriku beyne ahadin min rusulih. Ve kâlu, semi’na ve etâ’na, gufraneke rabbena ve ileykel masiyr.

Lâ yukellifullahu nefsen illâ vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet. Rabbena lâ tuahizna innesiyna ev ahta’na. Rabbena ve lâ tahmil aleyna isran kemâ hameltehu alelleziyne min kablina. Rabbenâ ve lâ tuhammilna ma lâ tâkatelena bih. Va’fuanna, vagfirlena, verhamna. Ente mevlâna, fansurna alel kavmil kâfiriyn.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmet..aldıklarımı okudum.bana 100 tane daha eklermisn..ALLAHA EMANET OL..

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim erciyes984
amener resuluyü bilmiyenler için buraya kopyalıyorum.Sizde bir kontrol ediniz.Yanlış yazılmış olmasın. Selametle

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif, System]Âmener Rasulu[/FONT]
Okunusu:

Amener resûlü bimâ ünzile ileyhi min rabbihî vel mü’minûn. Küllün âmene billâhi ve melâiketihi ve kütübihi ve rusulih; lâ nuferriku beyne ahadin min rusulih. Ve kâlu, semi’na ve etâ’na, gufraneke rabbena ve ileykel masiyr.

Lâ yukellifullahu nefsen illâ vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet. Rabbena lâ tuahizna innesiyna ev ahta’na. Rabbena ve lâ tahmil aleyna isran kemâ hameltehu alelleziyne min kablina. Rabbenâ ve lâ tuhammilna ma lâ tâkatelena bih. Va’fuanna, vagfirlena, verhamna. Ente mevlâna, fansurna alel kavmil kâfiriyn.

Selamunaleykum kardeşim Allah razı olsun ewet dogru yazmıssın a.e.ol hayırlı günler

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ben şimdilik 100 Tane Aliyorum Okuyunca Tekrar Alirim

berat05

Yönetici
SELAMÜN ALEYKÜM...HERKESİN CUMASI MÜBAREK OLSUN....

DUA ALAN OLMAMIŞ...ARADA MSJ ATIYORUM...BİR KARDEŞ GÖRÜRDE OKUR DİYE
SELAMETLE KALIN

gulbanu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. 50 tane alıyorum Rabbim zulüm altında olan müslümanların yar ve yardımcısı olun selam ve dua ile...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM...HERKESİN CUMASI MÜBAREK OLSUN....

DUA ALAN OLMAMIŞ...ARADA MSJ ATIYORUM...BİR KARDEŞ GÖRÜRDE OKUR DİYE
SELAMETLE KALIN

Vealeykumselam Allah razı olsun berat kardeşim cok düşüncelisin mu'mının silahı dua dır hayırlı cumalar a.e.ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt