berat05
Yönetici
selamün aleyküm
haydi arkadaşlar ....hiç bir değişiklik yok gibi...en azından listeyi taşıyalım..
SELAMETLE
haydi arkadaşlar ....hiç bir değişiklik yok gibi...en azından listeyi taşıyalım..
SELAMETLE
selamün aleyküm
SELAMETLE
selamün aleyküm ahmet kardeşim
ben 20 tane almıştım ya onu okudum şimdi 80 tane alayım da 20 tane öksüz kalmasın 100 tanelerin yanında:K
Allah kabul etsin
ALLAH kabul etsin bende 21 tane okudum
selamun aleyküm ben 100 tane daha amerresulu okudum Rabbim kabul etsin Allah'a emanet olun...
selamün aleyküm ahmet ben siteden ayrılıyorum..seninle helaleşmeden gitmek sitemedim..sayende çok güzel dualar okudk allah razı olsun..hakkını helal et..allaha emanet ol....aldıklarımı bugün bitirrim..daha sonra okuyunca özelde görüştüğüm arkadaşlarımla bildirrim...kasım abiyede selam söylersen sevinirm....:A
Vealeykumselam fatma ablam öncelikle inanki cok uzuldum senin gibi harika bir insandan uzak kalmak cok kotü inşallah hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin daha ne söyleyim cok uzuldum varsa hakkım helal olsun sende helal et ben Kasım abiye soylerin inşallah a.e.ol bizleri unutma Kayseriye gelirsen pastırma ısmarlarım hayırlı günler saygı ve sevgi ile
benim ne hakkım varki varsada helal olsun....:A:A beni çok duygulandırdın allaha emanet ol ...sana selam yollayacam arkadaşalrımla...pastırma sözünüd eunutma....
100 tane salavat okunmuşturRabbim cümlemizden razı olsun inşallah
Selamunaleykum Kasım abi okudunmu fatmana nın yazdıklarını_?
selamun aleykum ahmedim.
hayırdır ya ne oldu.neden ayrılıyot fatmana.ben sitede yokken bir sorunmu oldu.
Vealeykumselam abi bende bilmiyorum tam neden ama duyunca cok uzuldum cok temiz sevdiğim bir kardeşimizdi senden helallik istedi bende bildiriyorum vebali kalmasın ama arada sırada bize selam yolluyacak inşallah