Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 6 (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
selamün aleyküm

haydi arkadaşlar ....hiç bir değişiklik yok gibi...en azından listeyi taşıyalım..
SELAMETLE

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmet kardeşim
ben 20 tane almıştım ya onu okudum şimdi 80 tane alayım da 20 tane öksüz kalmasın 100 tanelerin yanında:K
Allah kabul etsin

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH kabul etsin bende 21 tane okudum

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ben 100 tane daha amerresulu okudum Rabbim kabul etsin Allah'a emanet olun...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmet ben siteden ayrılıyorum..seninle helaleşmeden gitmek sitemedim..sayende çok güzel dualar okudk allah razı olsun..hakkını helal et..allaha emanet ol....aldıklarımı bugün bitirrim..daha sonra okuyunca özelde görüştüğüm arkadaşlarımla bildirrim...kasım abiyede selam söylersen sevinirm....:A

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
100 tane salavat okunmuştur :) Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmet ben siteden ayrılıyorum..seninle helaleşmeden gitmek sitemedim..sayende çok güzel dualar okudk allah razı olsun..hakkını helal et..allaha emanet ol....aldıklarımı bugün bitirrim..daha sonra okuyunca özelde görüştüğüm arkadaşlarımla bildirrim...kasım abiyede selam söylersen sevinirm....:A

Vealeykumselam fatma ablam öncelikle inanki cok uzuldum senin gibi harika bir insandan uzak kalmak cok kotü inşallah hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin daha ne söyleyim cok uzuldum varsa hakkım helal olsun sende helal et ben Kasım abiye soylerin inşallah a.e.ol bizleri unutma Kayseriye gelirsen pastırma ısmarlarım hayırlı günler saygı ve sevgi ile

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam fatma ablam öncelikle inanki cok uzuldum senin gibi harika bir insandan uzak kalmak cok kotü inşallah hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin daha ne söyleyim cok uzuldum varsa hakkım helal olsun sende helal et ben Kasım abiye soylerin inşallah a.e.ol bizleri unutma Kayseriye gelirsen pastırma ısmarlarım hayırlı günler saygı ve sevgi ile

benim ne hakkım varki varsada helal olsun....:A:A beni çok duygulandırdın allaha emanet ol ...sana selam yollayacam arkadaşalrımla...pastırma sözünüd eunutma....

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
benim ne hakkım varki varsada helal olsun....:A:A beni çok duygulandırdın allaha emanet ol ...sana selam yollayacam arkadaşalrımla...pastırma sözünüd eunutma....

Allah razı olsun sözüm söz ama tadımlık :K kolaymı Kayseriliden bişey almak selamın ve misafirliğin başım ustune a.e.ol

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Kasım abi okudunmu fatmana nın yazdıklarını_?

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ahmedim.
hayırdır ya ne oldu.neden ayrılıyot fatmana.ben sitede yokken bir sorunmu oldu.

Vealeykumselam abi bende bilmiyorum tam neden ama duyunca cok uzuldum cok temiz sevdiğim bir kardeşimizdi senden helallik istedi bende bildiriyorum vebali kalmasın ama arada sırada bize selam yolluyacak inşallah

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam abi bende bilmiyorum tam neden ama duyunca cok uzuldum cok temiz sevdiğim bir kardeşimizdi senden helallik istedi bende bildiriyorum vebali kalmasın ama arada sırada bize selam yolluyacak inşallah

tamam ahmedim. ben onun için bir forum açacam. orada faymana ulaşacak kardeşlerimiz ola bilir. neden ayrıldıgını ögreniriz.selametle.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum 50 amenerresulu arkadaş okuyacak inşallah bende 250 salavat okuycam din kardeşlerimiz için Allah kabul etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt