Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 6 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abim kusura bakmayın yine anlamadım valla kendimden utandım şimdi sadece amener resulu diyecez acaba allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.

Vealeykumselam ekremim önemli degil ben anlatamadım galiba Amener resulu suresi var bakara suresinin son iki ayeti bak yazıyorum

Âmener Rasulu

Okunusu:

Amener resûlü bimâ ünzile ileyhi min rabbihî vel mü’minûn. Küllün âmene billâhi ve melâiketihi ve kütübihi ve rusulih; lâ nuferriku beyne ahadin min rusulih. Ve kâlu, semi’na ve etâ’na, gufraneke rabbena ve ileykel masiyr.

Lâ yukellifullahu nefsen illâ vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet. Rabbena lâ tuahizna innesiyna ev ahta’na. Rabbena ve lâ tahmil aleyna isran kemâ hameltehu alelleziyne min kablina. Rabbenâ ve lâ tuhammilna ma lâ tâkatelena bih. Va’fuanna, vagfirlena, verhamna. Ente mevlâna, fansurna alel kavmil kâfiriyn

Ekrem bu sure yi okuyoruz anlaştıkmı_?

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum bende 200 alıyorum 100 komşum okuyacak Allah kabul etsin a.e.ol

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
[/SIZE][/FONT]
selamun aleykum abim ben bu seferlik almıyayım kampanya 7 de fazlasıyla alırım allaha emanet olun

sen seversin bu ilahiyi

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.

Vealeykumselam ekremim hiç önemli degil Allah razı olsun artık 7. de kolay yazacaz inşallah bu sureyi zaten fazla bilen yok birde uzun ama olsun okuyandanda okumayandan da allah razı olsun hediyeni kabul ettim a.e.ol bunu dinleyim sonra d.ali erzincanlı yolla grşrz...:G

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşlerim önceki aldığım 100 taneyi okudum tekrar 100 tane daha alıyorum okuyunca tekrar alırım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı istklerimizi hayırlısıyla kabul edip içinde bulunduğumuz sıkıntılardan tez zamanda bizleri kurtarıp selametimize çıkarsın inşallah.
Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim önceki aldığım 100 taneyi okudum tekrar 100 tane daha alıyorum okuyunca tekrar alırım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı istklerimizi hayırlısıyla kabul edip içinde bulunduğumuz sıkıntılardan tez zamanda bizleri kurtarıp selametimize çıkarsın inşallah.
Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

Vealeykumselam AMİN AMİN AMİN ablam Allah razı olsun a.e.ol

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
kampanya 6

kampanya 6

selamün aleyküm hayırlı bir duaya vesile olmuşsunuz ALLAH razı olsun
ben de yüz adet okumak istiyorum. Allaha emanet olunuz.

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

Allah burada emeği geçen herkesten razı olsun ...

bana da 500 adet yazarmısınız lütfen

Allah yar ve yardımcınız olsun

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmet...ben 100 tane daha alayım diğeraldıklarım bitmek üzere bitirince ikisini bir yazarım okudum diye...allaha emanet ol...

isfa91

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende 50 tane alayım bitince gene alırım inş.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm ..

Bende 50 Tane Okudum..

Rabbim Kusursuz Kabul Etsin Inşallah..

Rabbime Emanet Olun Du Aile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt