Kardelen..
Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim aldıklarımın hepsi bitti rabbim duarını kabul buyursun daha okunacak var ise sayısını belirt en güzele emanetsin..
selamün aleyküm kardeşim aldıklarımın hepsi bitti rabbim duarını kabul buyursun daha okunacak var ise sayısını belirt en güzele emanetsin..
SELAMÜN ALEYKÜM
HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH.
FATMANA KARDEŞİMİZ AYRILDIMIZ SİTEDEN..KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORDUM SİTEYE İLK MERAK ETTİM ONU.HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
SELAMETLE..
Selam Aleyküm tekrar kardeşim olur kaçtane almak isterseniz size bağlı o zaman sizin için2 tane ekliyorum Allah razı olsun kardeşim.Vealeykumselam hatırlattıgınız iyi oldu 2 tane alsam olurmu Allah kabul etsin Allah razı olsun cevap bekliyorum
aleyküm selam kardeşim....evet ayrılmıştım bidaha dönmei düşünmüyordum sebebi tek dğeil...üzüldüğüm şeyler vardı..ama o gün birnur kardeşimizn annesi lösemi deiler...birnuru tanıdığım için çok sverim dayanamadım geldim...listeyi sne tut yoksa karışır dedi bi kardeşim..burdayım ama eskisi gibi çok değil...bide katıldığım dua forumları var onları yarım bırakmamk için geliyorum..allah razı olsun..beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim ..allaha emanet ol..