Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 6 (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim benim çok az olucak ama bir tuzum bulunsun dedim 25 tanede ben alayım.

Allah cc kabul etsin. AEO

selamün aleyküm karedeşim.
sen 1 tanede alsan başımızın üstünde yerin var.senin canın sag olsun.
gelipte bir selam verdin ya bu bize yeter.selametle.
mahsuru yoksa bir şey soracam.36 plakamı.yani karslımısınz.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmedim.

kampanyadan haberim oldu.ama iş güç bilirsin işte.ama sen kampanya açarsında ben katılmammı.bende şimdilik 100 tane alayım.RABBİM ŞİMDİDEN KABUL BUYURSUN AMİN. selametle

Vealeykumselam abim sensiz olurmu Allah kabul etsin a.e.ol

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. BEN DE 100 TANE ALAYIM OKUYUNCA TEKRAR ALIRIM SELAM VE DUA İLE...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

Selamunaleykum 6.kampanyamızda inşallah ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN
Amenerresulü okuyacağız Adetimiz 41.000 süremiz 41 gün Allah kabul etsin.

Âmenerresûlü'nün fazîleti

Hadîs-i şerîflerde buyuruldu ki:

“Bekara sûresinin sonundaki iki âyeti (Âmenerresûlüyü) geceleyin okuyana, bunlar ona kâfidir.”
“Allahü teâlâ, gökleri ve yeri yaratmadan iki bin yıl önce bir kitab yazdı ve o kitabdan iki âyet indirerek Bekara sûresini bu iki âyetle kapadı. Bu iki âyet, bir evde üç gece okunmazsa, Şeytân o eve yaklaşır.”

“Âmenerresûlü'yü öğrenin!.. Kadınlarınıza, çocuklarınıza da öğretin. Çünkü bunlar hem Kur'ân-ı kerîm, hem de duâdır.”
Hazret-i Ömer buyurdu ki:

“Akıllı kişi Bekara sûresinin sonunda bulunan âyetleri (Âmenerresûlü) okumadan uyumaz.”

.Mealı şöyle;
ALLAH hiçbir kimseye gücünün yeteceğinden başkasını yüklemez.Herkesin kazandığı hayır kendi faidesine, yaptığı şer kendi zararınadır.---Ey Rabbimiz, unuttuk yahut yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme.---Ey Rabbimiz bizden evvelki ümmetlere yüklediğin gibi üstümüze ağır bir yük yükleme.---Ey Rabbimiz takat getiremeyeceğimizi bize taşıtma.Bizden sadır olan günahları sil, bağışla, bizi yarlığa, bizi esirge. SEN , Mevlamızsın bizim. Artık kafirler guruhuna karşı da bize yardım et."

Resulaydın--------------4.100
belgin-------------------500
birnur-------------------100
rüyam3------------------500
afakisevda---------------500
cennet agacı-------------100
sıla1---------------------100
leyla belgin---------------100
musa_-------------------300
aliye_aliye----------------250
kasım hadi----------------100
özen36-------------------25
zerdali--------------------100

toplam------------6.775
kalan-------------34.225

Selamunaleykum allah cümleten kabul etsin Allaha e.olun

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm...
Hayırlı Günler Olsun...

ozen36

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cc sizlerdende razı olsun annemin adı ve doğum yılı ama tesdadüf şuan yaşımda 36.
annemin anısına adı ve doğum tarihini kullandım daha önce ozen72 idi nicim ama sonra şifre kabul edilmedi sorun yaşadım yeniden aldımbunu.

ALLAHA EMANET OLUN.

çalıştığım için fazla alamadım benimde tuzum olsun dedim. belli olmaz kimin duasının kabul olacağı.

ALLAH 2008 herşeyin hayırlısını bizlere nasip etsin. hastalara şifa, borçlulara ummadığı yerden rızık bereketli bol kazançlar, bekarlara hayırlı eş salih ve saliha kullarından,
çoçuk isteyenlere hayyırlı evlat. 2008 herkes için çok iyilikler güzelliklerle imanla gelmesini dilerim. barış dilerim. afatsız günler dilerim.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm şimdilik 100 tane alayım okudukça alırım..allaha emanet olun..hayırlı günler

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm hemşerim.Nasılsın inşallah? Ben de okuyacağım ama utanarak söylüyorum ki bu duayı bilmiyorum.Vallahi kendimden çok utandım. Türkçesini yazmışsın da onu okusak olurmu?

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm hemşerim.Nasılsın inşallah? Ben de okuyacağım ama utanarak söylüyorum ki bu duayı bilmiyorum.Vallahi kendimden çok utandım. Türkçesini yazmışsın da onu okusak olurmu?

Vealeykumselam hemşerim teşekkur ederim allah sukur iyim Allah razı olsun sende iyisindir inşallah utanacak bişey yok bende askerden geldikten sonra ezberledim sende bu sayede okuyarak ezberlersin inşallah namaz hocası kitaplarından yararlan istersen bu arada türkce okusanda olur niyetin önemli Allah kabul etsin a.e.ol

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam hemşerim teşekkur ederim allah sukur iyim Allah razı olsun sende iyisindir inşallah utanacak bişey yok bende askerden geldikten sonra ezberledim sende bu sayede okuyarak ezberlersin inşallah namaz hocası kitaplarından yararlan istersen bu arada türkce okusanda olur niyetin önemli Allah kabul etsin a.e.ol

Ben de iyiyim hamd olsun Rabbime. Tamam namaz hocasından bakıcam okuya okuya ezberlerim inşallah. Ben şimdilik öğrenene kadar 50 tane alıyorum. Bitirince tekrar alırım Allah'ın izniyle. Allah razı olsun. Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun inşallah. AMİN.
Hayırlı akşamlar hemşerim
. :H

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

benide bu guzellige kabul edersiniz insaallah.100 tane okuycam nasipse.

ALLAHA emanet olunuz.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamum aleykum ahmet abi ben tam anlamadım duayı
fanatik kayserisporlu

.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Mekke'nin Fethi :.

Vealeykumselam Kayserisporlum ekremim öncelikle benim D.ali ERZİNCANLI sevdigimi nerden bildinde bana yolladın şimdi dinliyom hediyeni.Bu arada Amener resulu varya bakara suresinin son iki ayeti hani yatsı namazlarından sonra okunurya Efendimiz(sav) mirac ta verilmiştiya bildinmi bu mubarek sureyi okuyoruz tüm dünyada zulüm gören ummetı muhammed için anlaştıkmı? a.e.ol canım kardeşim

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam Kayserisporlum ekremim öncelikle benim D.ali ERZİNCANLI sevdigimi nerden bildinde bana yolladın şimdi dinliyom hediyeni.Bu arada Amener resulu varya bakara suresinin son iki ayeti hani yatsı namazlarından sonra okunurya Efendimiz(sav) mirac ta verilmiştiya bildinmi bu mubarek sureyi okuyoruz tüm dünyada zulüm gören ummetı muhammed için anlaştıkmı? a.e.ol canım kardeşim
selamun aleykum abim kusura bakmayın yine anlamadım valla kendimden utandım şimdi sadece amener resulu diyecez acaba allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt