Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 6 (1 Kullanıcı)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam ewet dogru Allah kabul etsin ben daha almadım biraz işim var yarın alırım inşallah günahkar bi dille bende okuyacam daha dogrusu hangi yüzle okuyacaksam neyse hayırlı geceler a.e.ol

T.EDERİM...buarada hepimiz günahkarız hemde çok :A:A ama Rabbim affedicidir...ona her daim tevbe eden kullarından olalım samımı bir şekılde...inanarak... ALLAH'IM biz aciz günahkar kullarını AFFET AFFET ALLAHIMMM:A:A günaklarımız çok sana sığındık kapına geldik bizleri AFFETTTT İNŞAALLAHHHHHHH...YA RAB

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
T.EDERİM...buarada hepimiz günahkarız hemde çok :A:A ama Rabbim affedicidir...ona her daim tevbe eden kullarından olalım samımı bir şekılde...inanarak... ALLAH'IM biz aciz günahkar kullarını AFFET AFFET ALLAHIMMM:A:A günaklarımız çok sana sığındık kapına geldik bizleri AFFETTTT İNŞAALLAHHHHHHH...YA RAB

AMİN AMİN AMİN ALLAH GONLUNE GORE VERSİN A.E.OL

leyla-1

Altın Üye
Aleyküm selam kardeşlerim elinize sağlık Allah razı olsun çok güzel paylaşımlar bende şimdilik 100 tane alıyorum inşallah bitince tekrar alırım Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile...

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Arkadaşlar Bende 100 Adet Alıyorum...
Allah Razı Olsun....

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşlerim elinize sağlık Allah razı olsun çok güzel paylaşımlar bende şimdilik 100 tane alıyorum inşallah bitince tekrar alırım Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile...

Allah cümleten razı olsun Allah kabul etsin a.e.ol :G

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kasım abi kac gündür yoksun herhalde haberinde yok 6.kampanyamızı actık Allahın izni ile a.e.ol

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum 6.kampanyamızda inşallah ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN
Amenerresulü okuyacağız Adetimiz 41.000 süremiz 41 gün Allah kabul etsin.

Âmenerresûlü'nün fazîleti

Hadîs-i şerîflerde buyuruldu ki:

“Bekara sûresinin sonundaki iki âyeti (Âmenerresûlüyü) geceleyin okuyana, bunlar ona kâfidir.”
“Allahü teâlâ, gökleri ve yeri yaratmadan iki bin yıl önce bir kitab yazdı ve o kitabdan iki âyet indirerek Bekara sûresini bu iki âyetle kapadı. Bu iki âyet, bir evde üç gece okunmazsa, Şeytân o eve yaklaşır.”

“Âmenerresûlü'yü öğrenin!.. Kadınlarınıza, çocuklarınıza da öğretin. Çünkü bunlar hem Kur'ân-ı kerîm, hem de duâdır.”
Hazret-i Ömer buyurdu ki:

“Akıllı kişi Bekara sûresinin sonunda bulunan âyetleri (Âmenerresûlü) okumadan uyumaz.”

.Mealı şöyle;
ALLAH hiçbir kimseye gücünün yeteceğinden başkasını yüklemez.Herkesin kazandığı hayır kendi faidesine, yaptığı şer kendi zararınadır.---Ey Rabbimiz, unuttuk yahut yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme.---Ey Rabbimiz bizden evvelki ümmetlere yüklediğin gibi üstümüze ağır bir yük yükleme.---Ey Rabbimiz takat getiremeyeceğimizi bize taşıtma.Bizden sadır olan günahları sil, bağışla, bizi yarlığa, bizi esirge. SEN , Mevlamızsın bizim. Artık kafirler guruhuna karşı da bize yardım et."

Resulaydın--------------4.100
belgin-------------------500
birnur-------------------100
rüyam3------------------500
afakisevda---------------500
cennet agacı-------------100
sıla1---------------------100
leyla belgin---------------100
musa_-------------------100

toplam------------6.100
kalan-------------34.900

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm Bana 200 Daha Yaz Kardeş...
Allaha Emanet Ol.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmedim.

kampanyadan haberim oldu.ama iş güç bilirsin işte.ama sen kampanya açarsında ben katılmammı.bende şimdilik 100 tane alayım.RABBİM ŞİMDİDEN KABUL BUYURSUN AMİN. selametle

ozen36

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim benim çok az olucak ama bir tuzum bulunsun dedim 25 tanede ben alayım.

Allah cc kabul etsin. AEO

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt