Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Her birisi gökte parlıyan yıldızlar gibi pırıl pırıl olan kıymetli kardeşlerimiz gecenin bu saatinde ancak vakit bulup siteye giren bu Rabbimin cc. aciz ve zavallı osman kulu inanınız ki bu kadar değerli bir hediye bu güne kadar almamıştır,bu saatde gözlerimiz yaşardı Allah cc. hepinizden Razı ve hoşnut olsun ve hepinizi hoşnut eylesin Teheccüd namazımızın Rahmetli hocamızdan sonra değişmez imamı İslam hocamızın sizler için ettiği duayı bir duyabilseydiniz,ellerini göğe doğru kaldırarak ettiği bu güzel duanın en son cümlesini size bildiriceğim.......Ya Rabbi İlahi Ya Rabbi bizlere Yâsin ikram eyleyen kullarına Cennetinde kevser suları ikram eyle onları Peygamberler sofrasında rızıklandır dünya hayatlarında da onları her türlü sıkıntılardan muhafaza buyur şüphesizki en büyük ikram sahibi sensin.........Sayın kardeşlerimiz bizler hepinize haklarımızı helal ettik Allah rızası için sizlerde bizlere hakkınızı helal ediniz.
Sayın tsunami kardeşimiz Allah c.c sizi hep böyle hayır işlerinde öncü eylesin.

Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Çok değerli hocamızın aramızdan ayrılması bizleri o kadar çok üzdü ki anlatamam mesajlarını dualarını görünce gözlerim yaşardı hocamızın yokluğuna hala alışamadık ne desek boş zaten Rabbim daha çok seviyormuş cennette hep beraber komşu olmak Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah yapılan bütün dualarınızı kabul etsin inşallah.
Allah burda bulunan burda hep beraber hayırlara vesile olan kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun Rabbim.
Allah hiç birinizi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile selametle kalınız.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Hayırlarda öncü olan vefalı kardeşimiz Rabbimiz cc. cenette girecek olan hanımefendilere de sizi öncü eylesin Allah cc. razı olsun.İstemiş olduğunuz kardeşlerimizin listesini bildiriyorum.

1-İslâm Çalapkulu (hepimizin büyüğü 58 yaşında hocamızın vekili)
2-Enes Birtek (Melek hafız 17 yaşında)
3-Osman soylu
4-Muhammed Eren
5-Recep Güre
6-İhsan Arslan
7-Fehmi Tufanç

8-Abdullah Merâl
9-Kadir Sevindik
10-Ramazan Gönül
11-Fehmi Atık
12-Suat Kendir
13-Salih Özkuzu
14-Salih Sırdaş
15-Zafer Tüfekçi
16-Süleyman Gök
17-İsa Hepiş
18-Metin Kızılkaya
19-Ramazan Temizel
20-Kâni Yurtsever
21-Furkan Altuniş
22-Hasan Baltacı
23-Özer Özkuzu
24-Muhlis Konuk
25-Vedat kıraç

Selam ve saygılarımızla.

Not; yukardaki liste hafız kardeşlerimizdir,bundan başka 27 kişilik öğrenci listemiz vardır bilahare onlarıda veririm ancak sizlere çok zahmet olucak tek tek değilde bir kere okuyup hepsini ansanız o daha kolay olur diye düşünüyoruz.Lütfen bizler için zahmete girmeyiniz.

Selam Aleyküm kardeşim sorun değil ne zahmeti kardeşim lütfen bizim için çok değerli kardeşlerimizin hepsini tek tek okumak istiyoruz Rabbim dergahında kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile selametle kalınız.

mir_erhan

Moderator
Sevgili Halil İBRAHİM hocamız..
Gıyaben bizleri dostluğuyle şereflendiren
Hayatta iken bize sahiplenen Hocamız...
Gidişini bile bizlere bereket kıldı Rabbimiz...
Rabbimizin Haşr suresinde '' Eğer biz, bu Kur’an’ı bir dağa indirseydik, elbette sen onu Allah korkusundan başını eğerek parça parça olmuş görürdün...(HAŞR 21 ) '' Dediği Bu yüce KURANI
Gönüllerinde taşıyan Kuran Sevdalısı Peygamber aşığı Hocalarla buluşturdun..
Bizleri Tehhecüd Buluşmalarında dualarına ortak kıldın...
Rabbimiz Rahmet yağdırsın üzerine...
Sana ve Dostlarına gönülden okuyoruz..
Allah rızası için Görmediğimiz göremediğimiz sizi ve Dostlarını çok seviyoruz...
Hamd olsun Rabbmize ki.. Böyle bir mutluluğu nasib eyledi...
Hamd olsun...

Ne kada söylesek az.. ne desek yetersiz...
Allah c.c. hepinizden razı olsun inşallah...
1 Haziranda yüreklerimiz ile Hastanede kardeşimizin ameliyatında olacağız inşallah
avuç avuç dualar dilenceğiz RABBİ RAHİMDEN...
Rabbimiz sizleri korusun inşallah... amin...

Selam ve dua ile

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm,

MELEK HAFIZ' ımız için bende 1000 YA ŞAFİ okurum inşALLAH.

Rabbim ameliyatını çok çok çok başarılı bir şekilde geçirsin. Gören gözleri ile yüce Kuran'ımızı okumayı nasip etsin kardeşimize inşaALLAH.
Hep dualarımda olacak. İnanıyorum ki Allahın izniyle bu günleri geride bırakıp, gören gözleri ile daha bir umutla hayata sarılacak.

Tsunami kardeşim ne güzel düşünmüşsün. Allah razı olsun. Ben de seve seve bu değerli kardeşlerimiz için yasin okumasına katılırım.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli enes birtek=melek= kardesimiz icin
gormeyen gozlerine nur sagligina sifa
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarinin nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagim............
fetih ve amme 1000 ya safi okuyacagim.....

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN MUHAMMED EREN ICIN OKUYACAGIM ............

SELAMETLE DUA ILE.........
not....bana katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz ya safi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz ya safi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 ya safi ve amme
6-berat05............sayisiz ya safi
7-ecmankel........5000 ya safi ve amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 ya safi
10-repsol..............100 ya safi
11-nazli ceylan ........1000 ya safi

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagim............

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN MUHAMMED EREN ICIN OKUYACAGIM ............

2-Mir-erhan
4-melissa26
8-kardelele

Selamun Aleykum

Ben kardeşiniz Enes Allah'ın cc. lütfu olan gözlerimdeki hastalığımdan dolayı sevgil Hafız Osman hocam benim hislerimi size iletmeme yardımcı oluyor.Muhterem Ablalarım ve muhterem abilerim benim için ettiğiniz dualara amin diyor sizlere şükran ve minnetlerimi arz ediyorum.Bilinizki bu garip enes'de sizleri her namazda anıyor sağlık ve selametiniz için Allah azze ve celle hazretlerinin Muhteşem zatına yalvarıyor.Allah cc. sizleri ve bütün müminleri her türlü üzüntülerden muhafaza buyursun.

Rabbi Rahime emanet olunuz Selam ve saygılarımla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

ben kardeşiniz enes allah'ın cc. Lütfu olan gözlerimdeki hastalığımdan dolayı sevgil hafız osman hocam benim hislerimi size iletmeme yardımcı oluyor.muhterem ablalarım ve muhterem abilerim benim için ettiğiniz dualara amin diyor sizlere şükran ve minnetlerimi arz ediyorum.bilinizki bu garip enes'de sizleri her namazda anıyor sağlık ve selametiniz için allah azze ve celle hazretlerinin muhteşem zatına yalvarıyor.allah cc. Sizleri ve bütün müminleri her türlü üzüntülerden muhafaza buyursun.

Rabbi rahime emanet olunuz selam ve saygılarımla.

ve aleykum selam merhum h. ıbrahım hocamızın kıymetlısı melek hafızı

bızler ne kadar dua etsek azdır ama bılırızkı bır mumının bır munıne ettıgı dua kadar degerlı bır sevapta yoktur rabbım gozlerınıze nur versın bu dunyadakı guzellıkler cennetın bır yansımasıdır bu guzellıklerı gorup cennetı ıstemenıze rabbe layık bır kul olama yolunda devamınızı dılıyoruz ama uzulmeyınız sakın sız gozlerı goren bırcok gafıl ınsanın goremedıgını gonul gozunuzle gorup yolunda yurumussunuz ne mutlu sıze her daım dualarımızdasınız hakkınızda hayırlı olanı nasıp etsın rabbım .....selametle dua ıle.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam gönlü güzel kardeşim.. sizler gibi insanları tanımaktan öle mutluyum ki ben.. sizler sayesinde kendimi yargılamaya anlamaya ve daha iyi olmaya çalışıyorum.. dualarımız Sizinle inşALLAH Buraya sizde artık iyiyim görmeye başladım diye yazacaksınız.. o güzel gönlünüz yüzü suyu hürmetine RABBİM size şifa verecek inşALLAH..
DUALARIMIZ SİZİNLE ALLAHA emanet...........

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
bende 1 yasin hemen şimdi okuyorum inşallah Rabbim kabul eylesin muhterem abilerimiz sizler gibi büyüklerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin kardeşimiz içinde 100 Ya Şafi okuyup dua edeceğim Rabbime sıkıntıda olan kullarına Rabbim yardım etsin şifa versin inşallah

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Bizleri farklı yerlerde, aynı şey için dua ettiren yüce allah hamd ve şükürler olsun....sizin gibi insanların dualarında olmak ayrı bir şükür sebebi bizim için...allah razı olsun....melek hafız hocamız inşaalah şifa bulur....allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah...dualarımızdasınız....

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

tsunami kardeşim....enesbirtek kardeşimiz için Yasin-i Şerif okunmuştur..Rabbim kabul eylesin...Ya şafi aklımda en kısa zamanda yazacağım nasipse...

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

2-Mir-erhan
4-melissa26
8-kardelele

berat05

Yönetici
vealeyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu

vealeyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Selamun Aleykum

Ben kardeşiniz Enes Allah'ın cc. lütfu olan gözlerimdeki hastalığımdan dolayı sevgil Hafız Osman hocam benim hislerimi size iletmeme yardımcı oluyor.Muhterem Ablalarım ve muhterem abilerim benim için ettiğiniz dualara amin diyor sizlere şükran ve minnetlerimi arz ediyorum.Bilinizki bu garip enes'de sizleri her namazda anıyor sağlık ve selametiniz için Allah azze ve celle hazretlerinin Muhteşem zatına yalvarıyor.Allah cc. sizleri ve bütün müminleri her türlü üzüntülerden muhafaza buyursun.

Allah celle celaluhu Değerli Osman Hocamızdan ebeden razı olsun....farkında olmadan bir çok yüreklere dokunmuş oldunuz...

Değerli Enes kardeşimiz..sizin hayat ışığınız buraları aydınlattı....Bizleri gülümsetti...kalplerimizi ısıttı...

Rahman ve Rahim olan Allühü Teala sizin yolunuzu açık , gönlünüzü mütmain eylesin...Gözlerinize gerçek bir ışık için o ameliyatı olmanızı hep birlikte istiyor dualarla haber bekliyoruz....ve bizlerin duaları karşısında Rabbimizin bizi geri çevirmeyeceğini umut ediyoruz...

Sizleri tanımaktan mutluluk duyduk hafız kardeşlerimiz.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun kardeşlerim Allah kardeşimizin de yar ve yardımcısı olsun Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Rabbim nelere Kadir'dir Allah'ın hazinesinde neler bulunur Yeter ki Ol desin Rabbim hazinelerinden mahrum etmesin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah bu mübarek üç ayların okunan Kur'anlar hatimler dualar tuttuğumuz oruçlar yaptığımız dualar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun selamlar saygılar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim sizden bir ricam olacaktı daha önce de kardeşimiz için dua edilmişti Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Sitede bulunan kardeşimizin erkek kardeşi yaşıda küçük uyuşturucu batağına düşmüş ailesi baş edemiyor bir türlü çok zor günler yaşıyorlar hatta arkadaşı da bir ay önce uyuşturucudan vefat etmiş kardeşimizle bugün görüştüm ailece çok kötü günler yaşıyorlar kardeşi tedaviyi kabul etmişti geri vazgeçmişler dualarınızı bekliyoruz Allah'ım hidayete erdirip tez zamanda doğru yolu bulmak uyuşturucu batağından tez zamanda kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Allah kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim. Selam ve dua ile selametle kalınız.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allah celle celaluhu Değerli Osman Hocamızdan ebeden razı olsun....farkında olmadan bir çok yüreklere dokunmuş oldunuz...

Değerli Enes kardeşimiz..sizin hayat ışığınız buraları aydınlattı....Bizleri gülümsetti...kalplerimizi ısıttı...

Rahman ve Rahim olan Allühü Teala sizin yolunuzu açık , gönlünüzü mütmain eylesin...Gözlerinize gerçek bir ışık için o ameliyatı olmanızı hep birlikte istiyor dualarla haber bekliyoruz....ve bizlerin duaları karşısında Rabbimizin bizi geri çevirmeyeceğini umut ediyoruz...

Sizleri tanımaktan mutluluk duyduk hafız kardeşlerimiz.

Selamun aleykum

Merhaba Pırlanta kalpli kardeşimiz Allah cc. sizdende ebeden razı olsun.Hafız kardeşlerinizde sizleri tanımaktan son derece mutlu oldular.
Mesajınızı Enes kardeşimize okudum okadar yumuşak kalpli bir çocuk ki hemen dünyaya kapalı olan gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı
Enes bize Rabbimizin bir hediyesidir,sekiz yaşından itibaren namaz kılan bir vakit dahi namazını kazaya bırakmayan herkesden önce sabah namazına kallkıp hazırlanan bu küçük yaşına rağmen bu güne kadar asla uykuda üzerine güneş doğmamış olan mükemmel bir hafız dır.İnşaAllah sizlerin duaları ve Yüce Rabbimizin cc. lutfü ile birazda olsa görecek,hafız kardeşlerimiz her gün onun şifa bulması için dua ediyor ve devamlı yalvarma halindeler.Kıymetli büyüğümüz İslam hocamız Rabbimin kıymetlisi diye hitap ettiği enes kardeşimiz şifaya kavuşursa birazda olsa görebilirse Ramazan ile başlayan farz orucun arkasından 6 ay şükür orucu bin kerre şükür secdesi ve bir koç kurban etmek üzere Adak ta bulundu eğer kendisine emri hak vaki olursa bu sözü benim yerine getirmem içinde benden söz aldı . Bu nur yüzlü kardeşimiz şifaya kavuşsunda bu garip osman her yıl 6 ay oruç tutmaya razıdır.

Selam ve Saygılarımızla.

mir_erhan

Moderator
Maşallah Hocam...
MAŞALLAH...Allah c.c. sizleri Korusun daim inşallah...
Bizler Günde beş vakit bir araya getirmekten aciz...
Bizler bir sayfa kuran okurken neredeyse minnet edecek kadar cahil
Bizler Bir namazın arkasında bazen tesbihatı uzattı diye müezzine kızacak kadar çaresiz...
Bizler Ramazan ayının gelmesinden fazlasıyla sevinemeyecek kadar vahim...
Sizlere Maşallah...
Hamd olsun Alemleri yaratana ki sizleri tanıdık...
Tanıdıkça daha bir Uyandık inşallah..
Allah c.c. yokluğunuzu göstermesin inşallah...

''Allah’ın, yüceltilmesine ve içlerinde adının anılmasına izin verdiği evlerde hiçbir ticaretin ve hiçbir alışverişin kendilerini, Allah’ı anmaktan, namazı kılmaktan, zekâtı vermekten alıkoymadığı birtakım adamlar, buralarda sabah akşam O’nu tesbih ederler. Onlar, kalplerin ve gözlerin dikilip kalacağı bir günden korkarlar.'' ( NUR 36-37)

Selam ve dua ile

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardeşimiz için 1000 tane de ben ya Şafi esmasını okuyacağım Allahım yardımcısı olsun inşallah. Hep dualarımda olacaksın sevgili Melek Hafız kardeşim. 1 Haziran günü kalplerimiz seninle olacak Rabbim senin gözlerini açarken hepimizin de gönül gözünü senin gibi açar inşallah değerli kardeşim. Allah senden razı olsun

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum

Merhaba Pırlanta kalpli kardeşimiz Allah cc. sizdende ebeden razı olsun.Hafız kardeşlerinizde sizleri tanımaktan son derece mutlu oldular.
Mesajınızı Enes kardeşimize okudum okadar yumuşak kalpli bir çocuk ki hemen dünyaya kapalı olan gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı
Enes bize Rabbimizin bir hediyesidir,sekiz yaşından itibaren namaz kılan bir vakit dahi namazını kazaya bırakmayan herkesden önce sabah namazına kallkıp hazırlanan bu küçük yaşına rağmen bu güne kadar asla uykuda üzerine güneş doğmamış olan mükemmel bir hafız dır.İnşaAllah sizlerin duaları ve Yüce Rabbimizin cc. lutfü ile birazda olsa görecek,hafız kardeşlerimiz her gün onun şifa bulması için dua ediyor ve devamlı yalvarma halindeler.Kıymetli büyüğümüz İslam hocamız Rabbimin kıymetlisi diye hitap ettiği enes kardeşimiz şifaya kavuşursa birazda olsa görebilirse Ramazan ile başlayan farz orucun arkasından 6 ay şükür orucu bin kerre şükür secdesi ve bir koç kurban etmek üzere Adak ta bulundu eğer kendisine emri hak vaki olursa bu sözü benim yerine getirmem içinde benden söz aldı . Bu nur yüzlü kardeşimiz şifaya kavuşsunda bu garip osman her yıl 6 ay oruç tutmaya razıdır.

Selam ve Saygılarımızla.

Sevgili Osman Hocam,
Sevgili kardeşimizin gözleri açılırsa adaklarına yardım etmeye hazırım ne kadar oluyo bilmiyorum ama oruç ve secdelerini paylaşabilirim. Rabbim şifalar versin.

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Tsunami kardeşim ben dün Yasin okuyamadım konuyu şimdi gördüm bugün bitane okurum inşallah 25gün devam edecek sanırım Allah kabul etsin güzel gönüllü kardeşim

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

1-İslâm Çalapkulu (hepimizin büyüğü 58 yaşında hocamızın vekili)
2-Enes Birtek (Melek hafız 17 yaşında)
3-Osman soylu
4-Muhammed Eren
5-Recep Güre
6-İhsan Arslan
7-Fehmi Tufanç

8-Abdullah Merâl
9-Kadir Sevindik
10-Ramazan Gönül
11-Fehmi Atık
12-Suat Kendir
13-Salih Özkuzu
14-Salih Sırdaş
15-Zafer Tüfekçi
16-Süleyman Gök
17-İsa Hepiş
18-Metin Kızılkaya
19-Ramazan Temizel
20-Kâni Yurtsever
21-Furkan Altuniş
22-Hasan Baltacı
23-Özer Özkuzu
24-Muhlis Konuk
25-Vedat kıraç
.
Tsunami kardeşim sanırım bugün 3 tane Enes Birtek,Osman Soylu ve Muhammet Eren için okumam gerekiyor. Yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt