berat05
Yönetici
vealeyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu
Değerli hocamız , kardeşlerimiz,
Enes kardeşim...Hocamızın sizi anlattığı her bir kelime gözlerimi doldurdu... Benim gören gözlerimle yaşadığım ruhum eminim ki sizin maneviyatla dolmuş huzurlu ruhunuzun tırnağı olamaz... Yazdıklarınızdan kendimi düşündüm...utandım...Maaşallah ve barekallah diyor dualarınızda bizleri de unutmamanızı rica ediyorum...Sizin gibi bir kardeşi nerede buluruz ? Dün akşam NEMİRE hocamıza, sonrasında da Osman hocamıza ve sizlere dualarla bulundum.. Şu işe bak ki Rabbim dilerse internette bile olsa bu kadar forum arasından bizleri seçip sizlerle buluşturuyor.... Rabbime ne kadar hamd etsem az...
Sizin gibi kardeşler bizlere bilmediğiniz derecede örnek oluyor , farkında olmadan doğru tebliğlerde bulunuyorsunuz...
Değerli Osman hocamız ,
Sizde hakkınızı helal ediniz...Aramızda bir köprü vazifesi görerek bizleri kalben buluşturuyorsunuz...Kısıtlı zamanlarda haber verip haber gönderiyorsunuz..İşiniz zor sanırım...
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
Selamun aleykum
Merhaba Pırlanta kalpli kardeşimiz Allah cc. sizdende ebeden razı olsun.Hafız kardeşlerinizde sizleri tanımaktan son derece mutlu oldular.
Mesajınızı Enes kardeşimize okudum okadar yumuşak kalpli bir çocuk ki hemen dünyaya kapalı olan gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı
Enes bize Rabbimizin bir hediyesidir,sekiz yaşından itibaren namaz kılan bir vakit dahi namazını kazaya bırakmayan herkesden önce sabah namazına kallkıp hazırlanan bu küçük yaşına rağmen bu güne kadar asla uykuda üzerine güneş doğmamış olan mükemmel bir hafız dır.İnşaAllah sizlerin duaları ve Yüce Rabbimizin cc. lutfü ile birazda olsa görecek,hafız kardeşlerimiz her gün onun şifa bulması için dua ediyor ve devamlı yalvarma halindeler.Kıymetli büyüğümüz İslam hocamız Rabbimin kıymetlisi diye hitap ettiği enes kardeşimiz şifaya kavuşursa birazda olsa görebilirse Ramazan ile başlayan farz orucun arkasından 6 ay şükür orucu bin kerre şükür secdesi ve bir koç kurban etmek üzere Adak ta bulundu eğer kendisine emri hak vaki olursa bu sözü benim yerine getirmem içinde benden söz aldı . Bu nur yüzlü kardeşimiz şifaya kavuşsunda bu garip osman her yıl 6 ay oruç tutmaya razıdır.
Selam ve Saygılarımızla.
Değerli hocamız , kardeşlerimiz,
Enes kardeşim...Hocamızın sizi anlattığı her bir kelime gözlerimi doldurdu... Benim gören gözlerimle yaşadığım ruhum eminim ki sizin maneviyatla dolmuş huzurlu ruhunuzun tırnağı olamaz... Yazdıklarınızdan kendimi düşündüm...utandım...Maaşallah ve barekallah diyor dualarınızda bizleri de unutmamanızı rica ediyorum...Sizin gibi bir kardeşi nerede buluruz ? Dün akşam NEMİRE hocamıza, sonrasında da Osman hocamıza ve sizlere dualarla bulundum.. Şu işe bak ki Rabbim dilerse internette bile olsa bu kadar forum arasından bizleri seçip sizlerle buluşturuyor.... Rabbime ne kadar hamd etsem az...
Sizin gibi kardeşler bizlere bilmediğiniz derecede örnek oluyor , farkında olmadan doğru tebliğlerde bulunuyorsunuz...
Değerli Osman hocamız ,
Sizde hakkınızı helal ediniz...Aramızda bir köprü vazifesi görerek bizleri kalben buluşturuyorsunuz...Kısıtlı zamanlarda haber verip haber gönderiyorsunuz..İşiniz zor sanırım...
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu