Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
vealeyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu

vealeyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Selamun aleykum

Merhaba Pırlanta kalpli kardeşimiz Allah cc. sizdende ebeden razı olsun.Hafız kardeşlerinizde sizleri tanımaktan son derece mutlu oldular.
Mesajınızı Enes kardeşimize okudum okadar yumuşak kalpli bir çocuk ki hemen dünyaya kapalı olan gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı
Enes bize Rabbimizin bir hediyesidir,sekiz yaşından itibaren namaz kılan bir vakit dahi namazını kazaya bırakmayan herkesden önce sabah namazına kallkıp hazırlanan bu küçük yaşına rağmen bu güne kadar asla uykuda üzerine güneş doğmamış olan mükemmel bir hafız dır.İnşaAllah sizlerin duaları ve Yüce Rabbimizin cc. lutfü ile birazda olsa görecek,hafız kardeşlerimiz her gün onun şifa bulması için dua ediyor ve devamlı yalvarma halindeler.Kıymetli büyüğümüz İslam hocamız Rabbimin kıymetlisi diye hitap ettiği enes kardeşimiz şifaya kavuşursa birazda olsa görebilirse Ramazan ile başlayan farz orucun arkasından 6 ay şükür orucu bin kerre şükür secdesi ve bir koç kurban etmek üzere Adak ta bulundu eğer kendisine emri hak vaki olursa bu sözü benim yerine getirmem içinde benden söz aldı . Bu nur yüzlü kardeşimiz şifaya kavuşsunda bu garip osman her yıl 6 ay oruç tutmaya razıdır.

Selam ve Saygılarımızla.

Değerli hocamız , kardeşlerimiz,

Enes kardeşim...Hocamızın sizi anlattığı her bir kelime gözlerimi doldurdu... Benim gören gözlerimle yaşadığım ruhum eminim ki sizin maneviyatla dolmuş huzurlu ruhunuzun tırnağı olamaz... Yazdıklarınızdan kendimi düşündüm...utandım...Maaşallah ve barekallah diyor dualarınızda bizleri de unutmamanızı rica ediyorum...Sizin gibi bir kardeşi nerede buluruz ? Dün akşam NEMİRE hocamıza, sonrasında da Osman hocamıza ve sizlere dualarla bulundum.. Şu işe bak ki Rabbim dilerse internette bile olsa bu kadar forum arasından bizleri seçip sizlerle buluşturuyor.... Rabbime ne kadar hamd etsem az...

Sizin gibi kardeşler bizlere bilmediğiniz derecede örnek oluyor , farkında olmadan doğru tebliğlerde bulunuyorsunuz...

Değerli Osman hocamız ,

Sizde hakkınızı helal ediniz...Aramızda bir köprü vazifesi görerek bizleri kalben buluşturuyorsunuz...Kısıtlı zamanlarda haber verip haber gönderiyorsunuz..İşiniz zor sanırım...

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
nuraycım ben kaçırdım sanırım.bu gün kim için okunacak yasin.biliyorsunuz sınavlardan dolayı foruma pek giremiyorum.ders çalışmaya çalışıyorum,kayınbabamın üzüntüsü,yuvamın dağılıyor olmasının üzüntüsü derken kafam baya dolu.bana günlük bildirebilirsen kim için okuyacağımızı çok memnun olurum...
rabbim okunan yasinleri,edilen duaları,çekilen zikirleri kabul buyursun inşaallah...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
'''sekiz yaşından itibaren namaz kılan bir vakit dahi namazını kazaya bırakmayan herkesden önce sabah namazına kallkıp hazırlanan bu küçük yaşına rağmen bu güne kadar asla uykuda üzerine güneş doğmamış olan mükemmel bir hafız dır.'''''
inanın sabahtan beri gözerim dolup dolup taşıyor...bu sözünüze....ya rabbi gözüm görüp elim tutarken yapmadığım günlerime acırım...kahroluyorum...
sizlerle karşılaştıran yüce rabbime binerce kere hamd olsun....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar diliyorum.
1 yasini şerif okudum.
1000 salatı şerif
Allahın izniyle ..
Selametle kalın.
OKUMAYA DEVAM EDECEĞİM.
İNŞAALLAH.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar,ben de bizlere karşılıksız samimiyetle ,cömertlik ve kardeşlik timsali örneği grubumuzun her ferdine okunacak esma ve surelerde katkıda bulunmak isterim.
fetih,amme,yasin okuyacağım inşaALLAH.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Tsunami kardeşim sanırım bugün 3 tane Enes Birtek,Osman Soylu ve Muhammet Eren için okumam gerekiyor. Yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim.

selamun aleykum canim kardesim sadece dun okuyamadiysan dun enes kardesimiz cin ve bugun muhammed eren kardesimiz icin okuman gerekli osman abim icin dun degilondan onceki gundu.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZIN AMELIYAT GUNU 1 HAZIRAN O ZAMANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM YANI BURDAKI LISTE AMELIYAT GUNUNE KADAR DEVAM EDECEK ................

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Kıymetli Enes BİRTEK =melek= kardesimiz icin ;
Görmeyen gözlerine nur,sağlığına şifa ,
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulü
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarının nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............

ALLAH KABUL ETSIN.......
.

SELAMETLE DUA ILE.........
not....bize katilmak isteyen kardeslerimiz isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
Tsunami............. Amme - fetih Sureleri + 1000 Ya Şafi
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz Ya şafi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz Ya Şafi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 Ya Şafi ve Amme
6-berat05............sayisiz Ya Şafi
7-ecmankel........5000 Ya Şafi ve Amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 Ya Şafi
10-repsol..............100 Ya Şafi
11-nazli ceylan ........1000 Ya şafi
12-ayse rana............fetih ve amme

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
nuraycım ben kaçırdım sanırım.bu gün kim için okunacak yasin.biliyorsunuz sınavlardan dolayı foruma pek giremiyorum.ders çalışmaya çalışıyorum,kayınbabamın üzüntüsü,yuvamın dağılıyor olmasının üzüntüsü derken kafam baya dolu.bana günlük bildirebilirsen kim için okuyacağımızı çok memnun olurum...
rabbim okunan yasinleri,edilen duaları,çekilen zikirleri kabul buyursun inşaallah...
tamam canim ben gunluk sana msj atarim yada soyle yapalim okumak isteyen herkes hafiz listesini not alsin ve hergun birinin niyetine sirayla okusun ..........

berat05

Yönetici
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Muhammed EREN kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "RECEP GURE" ICIN OKUYACAGIZ............

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcısı olsun güzel kardeşimizin inşallah hayırlı haberlerini alırız sağlık haberlerini bende okumaya devam edeceğim inşallah bizler için yaptığınız güzellikler yanında ettiğimşz dualar azdır Allah sizlerden ve İbrahim hocamızdan razı olsun

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin....

kıymetli muhammed eren kardeşimiz için,
dualarının ve yaptığı ibadetlerin kabulü
günahlarının ve eksiklerinin affı
dünya ve ahireti için olan gönül muradlarinin nasibi
ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav. komşu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine 1 adet yasin-i şerif tarafımca okunmuştur.
ALLAH c.c kabul etsin....
selamlar saygılar
B)B)B)​

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZIN AMELIYAT GUNU 1 HAZIRAN O ZAMANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM YANI BURDAKI LISTE AMELIYAT GUNUNE KADAR DEVAM EDECEK ................

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............

2-Mir-erhan
4-melissa26
8-kardelele
11-nazli ceylan ........1000 Ya Şafi okundu+ 4000 Ya Şafi (1hazirana kadar inşallah)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin....

kıymetli muhammed eren kardeşimiz için,
dualarının ve yaptığı ibadetlerin kabulü
günahlarının ve eksiklerinin affı
dünya ve ahireti için olan gönül muradlarinin nasibi
ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav. komşu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine 1 adet yasin-i şerif tarafımca okunmuştur.
ALLAH c.c kabul etsin....
selamlar saygılar
B)B)B)​

Selamun Aleykum

Yüce gönüllü pırlanta kalpli kardeşlerimiz ben Muhammed Eren ,Bizler için ettiğiniz dualara sonsuz teşekkürler ederiz.Rabbimiz cc sizleri Muhteşem cemâlini görecek olan kullarından eylesin.Ve hepinizden Razı olsun,Selam ve saygılarımı arz ederim.

Not ; kardeşlerimizin hepsi osman hocamız vasıtası ile sizlere buradan minnet ve şükranlarını arz edecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

2-Mir-erhan
4-melissa26
8-kardelele
11-nazli ceylan ........1000 Ya Şafi okundu+ 4000 Ya Şafi (1hazirana kadar inşallah)

Selamun Aleykum

Nur yüzlü Enes'imiz için ettiğiniz dualara minettarız ,sizler gibi temiz kalpli kardeşlerimizin duaları sayesinde Yüceler yücesi Rabbimiz'in Enes'imizin gözlerinin nurunu vereceğine inanmaktayız.Allah cc. hepinizden razı olsun.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallah Hocam...
MAŞALLAH...Allah c.c. sizleri Korusun daim inşallah...
Bizler Günde beş vakit bir araya getirmekten aciz...
Bizler bir sayfa kuran okurken neredeyse minnet edecek kadar cahil
Bizler Bir namazın arkasında bazen tesbihatı uzattı diye müezzine kızacak kadar çaresiz...
Bizler Ramazan ayının gelmesinden fazlasıyla sevinemeyecek kadar vahim...
Sizlere Maşallah...
Hamd olsun Alemleri yaratana ki sizleri tanıdık...
Tanıdıkça daha bir Uyandık inşallah..
Allah c.c. yokluğunuzu göstermesin inşallah...

''Allah’ın, yüceltilmesine ve içlerinde adının anılmasına izin verdiği evlerde hiçbir ticaretin ve hiçbir alışverişin kendilerini, Allah’ı anmaktan, namazı kılmaktan, zekâtı vermekten alıkoymadığı birtakım adamlar, buralarda sabah akşam O’nu tesbih ederler. Onlar, kalplerin ve gözlerin dikilip kalacağı bir günden korkarlar.'' ( NUR 36-37)

Selam ve dua ile

Aleykum selam

Yüce gönüllü kardeşimiz kalbinizin nuru yazılarınızdan hemen belli oluyor,bizim gibi zavallı kullar sizler gibi yüce gönüllü kulların duaları ile ayakta kalabiliriz.Allah cc. her muradınızı versin hepinizi firdevs cennetlerinde saraylarda ağırlasın ve hepsinden daha güzeli hepinizden razı ve hoşnut olsun.

Selam ve saygılarımızla.

berat05

Yönetici
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Recep GÜRE kardesimiz icin ;

Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "İHSAN ARSLAN" ICIN OKUYACAGIZ............

1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Yüce gönüllü pırlanta kalpli kardeşlerimiz ben Muhammed Eren ,Bizler için ettiğiniz dualara sonsuz teşekkürler ederiz.Rabbimiz cc sizleri Muhteşem cemâlini görecek olan kullarından eylesin.Ve hepinizden Razı olsun,Selam ve saygılarımı arz ederim.

Not ; kardeşlerimizin hepsi osman hocamız vasıtası ile sizlere buradan minnet ve şükranlarını arz edecektir.

Selam ve saygılarımızla.

vealeykümselam kardeşim,

sizlerin bizler için yaptıklarının yanında bu yaptıklarımızın lafı bile olmaz.asıl bizler sizlere sonsuz teşekkürler ediyoruz.
her namazlarımızın ardından sizlerde hafız kardeşlerimiz olarak dualarımızdasınız,allah hepinizden razı olsun inşaallah...
selamlar,saygılar...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Selam ve saygılarımızla.
ve aleykumselam olsun
rabbim hepinizden razi olsun bizim okudugumuz dualar denizde damla sahrada bir kum tanesi gibidir ama bizlere bu sekilde vesile oldugunuz icin bizler sizlere minnettariz merhum h. ibrahim hocam nelere vesile oldun ne hayirli bir omur surdun engel olamadi olum bile senin hayirlarinin devamina mekanin cennet olsun ........selametle dua ile....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Nur yüzlü Enes'imiz için ettiğiniz dualara minettarız ,sizler gibi temiz kalpli kardeşlerimizin duaları sayesinde Yüceler yücesi Rabbimiz'in Enes'imizin gözlerinin nurunu vereceğine inanmaktayız.Allah cc. hepinizden razı olsun.

Selam ve saygılarımızla.
ve aleykumselam abim
amin insaALLAH enes kardesimizin hocamizin melek hafizinin gozleri sifa bulacak daima dualarimizdasiniz.....selametle dua ile....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Recep GÜRE kardesimiz icin ;

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "İHSAN ARSLAN" ICIN OKUYACAGIZ............

1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana

Selamun Aleykum

güzel gönüllü kardeşlerim Allah'ın cc.Aciz Recep kulu minnet ve şükranlarını arz eder.Sizler bizleri dualarla anmaktasınız Yüce Rabbimiz'de cc. sizleri tek tek isimlerinizle dergahı ilahiyesinde ansın inşaAllah.Selam ve saygılarımızla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt