Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın hicranfarukyavuz kardeşimizin Regaip günü Rabbimizin cc. rahmetine kavuşan Kur'an dostu olan Kayınpederi Merhum Hasan Çetin Yavuz beyefendinin ruhuna iletilmesi için bu sabah tamamlanan Hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Merhumun ruhuna hediye edilmiş,Merhumun kabrinin Kur'an-ı Âzimi Şânın nuru ile aydınlanması kabrinin cennet bahçelerinden bir bahçe olması hata ve kusurlarının affolunması için gurubumuzca toplu duada bulunulmuş ve Yüceler yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.
Geride kalan kederli ailesine Rabbimizden cc. sabrı cemil vermesini niyaz ederiz.

Gurubumuzca başsağlığı diler Selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Bu sabah okunan hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın Çeşmi bülbül Kardeşimizin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,hayırlı sağlıklı mutlu bir dünya hayatı geçirmesi,hata ve kusurlarının affı için duada bulunulmuş ve Yüce Rabbimize arz olunmuştur.

Bütün Kardeşlerimizin cuma bayramını kutlar Selam ve saygılarımızı arz ederiz.

ve aleykumusselam..
ALLAH Celle Celalühü razı olsun..

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca bu sabah tamamlanan Hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın VaVeyla kardeşimizin ailesinden ahirete göçmüş olan sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi, hayırlı sağlıklı mutlu ve uzun bir ömür geçirmesi,hata ve kusurlarının affı için toplu duası yapılmış,Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.

Not: Yarın Sayın Hacer Fatih kardeşimiz için Hatim indirilecektir.

Gurubumuzun Selam ve saygılarını arz ederiz.

ve aleyküm selam, Allah cc razı olsun değerli abim ismimi görmek sevindirdi Rabbim sizede dünya ahiret saadeti versin

bu konudan beni haberdar eden çeşmi bülbül candan da Allah razı olsun :)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın hicranfarukyavuz kardeşimizin Regaip günü Rabbimizin cc. rahmetine kavuşan Kur'an dostu olan Kayınpederi Merhum Hasan Çetin Yavuz beyefendinin ruhuna iletilmesi için bu sabah tamamlanan Hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Merhumun ruhuna hediye edilmiş,Merhumun kabrinin Kur'an-ı Âzimi Şânın nuru ile aydınlanması kabrinin cennet bahçelerinden bir bahçe olması hata ve kusurlarının affolunması için gurubumuzca toplu duada bulunulmuş ve Yüceler yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.
Geride kalan kederli ailesine Rabbimizden cc. sabrı cemil vermesini niyaz ederiz.

Gurubumuzca başsağlığı diler Selam ve saygılarımızı arz ederiz.

allah c.c razı olsun hepinizden.okunan hatm-i şerifleri rabbim kabul buyursun ecrini kat kat versin inşaallah.
çok teşekkür ediyorum ben yasin isterken siz hatim indirdiniz,çok duygulandırdınız beni.
tüm kardeşlerime selamlar sevgiler...
allaha emanet olun...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum....benim sizden hatta bu forumdaki herkezden bir ricam olacakti..ben hatim den cok dualarinizi istiyorum....yani rica ediyorum....bu aralar oyle ihtiyacim varki duaya hemde cok.....ne olur benim için de dua edermisiniz.. .. Allah ta biliyor ki oyle ihtiyacim varki.. bazen kalbim duracak sekilde ağlamaya basliyorum hep dua ile yüce rabbimden yârdim diliyorum..... bilmiyorum artik cok çaresiz kaldim bu hayatta ....bugun belkide burdaki insanlarin dualarina ihtiyacim vardir... dedim ve buraya yazdım...umarim beni anliyan hisseden ve dua edeniniz olur....lütfen beni duanzdan eksik etmeyin ne olur olur mu?.... içimdekileri yasadiklarimi buraya yazma imkanim yok....cunki gucum yetmez ki.......... inanin bu KADAR çaresiz ve güçsüz olmasaydım sizleri kendi sikintimla meşgul etmezdim...ama dedim ya belkide oyle iste.... bide benim adim kubra değil..bilmenizi isterim

Selamun Aleykum

Sayın Kardeşimiz bu gün ikindi namazını müteakip gurubumuzca Yüceler yücesi Rabbimizin cc.sıkıntı ve üzüntülerinizi gidermesi kalbinizi mütmain etmesi ve üzerinize sekinet indirmesi için toplu duada bulunulmuş ve yüce Rabbimize cc. arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kiymetli osman abim

sizden bir ricam var hatim gurubunuzda bulunan degerli kardeslerim ve merhum h. ibrahim hocamizin talebelerinin isimlerini bana yazarmisiniz hemen isteme sebebimi aciklayayim sizlerin benim ve kizim icin yaptiginiz dualar ve okudugunuz hatimlere karsilik nacizene bende hergun birine bir yasin okumak istiyorum tabi bana katilmak isteyen kardeslerimizde katilabilirler.bana bu guzelligi lutfedin sizler icin biseyler yapmak istiyorum ......selametle dua ile.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli islam hocamizin
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarinin nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagim............

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI OSMAN ABIM ICIN OKUYACAGIM ............

SELAMETLE DUA ILE.........
not....bana katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagim............

ben katılırım canım seve seve... bu tarz durumlarda istediğin gibi ekleyebilirsin beni listeye sormana gerek yok... B)B)B)

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Konuyu takib etme durumum tam olmayabilir.. ama bende bugünden başlıyorum okumaya...
İnşallah beni de gönülden ekleyebilirsiniz...
Kuran sevdalısı Sevgili İbrahim hocamızın dostlarının yaptıklarına karşılık olmaz belki ama...
Ben de bu hediye kervanındayım inşallah...
Selam ve dua ile

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ben katılırım canım seve seve... bu tarz durumlarda istediğin gibi ekleyebilirsin beni listeye sormana gerek yok... B)B)B)
selamun aleykum canim ogle namazini kildim aklima geldi boyle birsey yapmak ekledim listeye rabbim hepsinden razi olsun ......

Selamün Aleyküm...
Konuyu takib etme durumum tam olmayabilir.. ama bende bugünden başlıyorum okumaya...
İnşallah beni de gönülden ekleyebilirsiniz...
Kuran sevdalısı Sevgili İbrahim hocamızın dostlarının yaptıklarına karşılık olmaz belki ama...
Ben de bu hediye kervanındayım inşallah...
Selam ve dua ile

ve aleykum selam abim
ALLAH razi olsun uzerimizde emekleri cok karsilik beklemeden ALLAH rizasi icin yaptiklarini biliyorum ama icimden geldi rabbim kabul eder insaALLAH.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli Kardeşlerimiz,Hatim gurubumuzca cennet mekân Rahmetlik İbrahim hocamızın kendi el yazısıyla yapmış olduğu listesindeki gönül dostlarına hocamıza vekâleten naçizane bir hediye olmak üzere her gün bir kardeşimize hatim hediye edilecektir. Bu günkü hatim hediyemiz sayın tsunami kardeşimiz için gurbumuzca okunmuş olup sayın kardeşimizin sevgili kızlarına Rabbimizin şifa vermesi ve bir daha hiç bir hastalık vermemesi,tsunami kardeşimizin gönlünün her muradını vermesi her türlü kusur ve hatalarının affolunması ve ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhuna ulaştırılması için toplu halde duada bulunulmuş ve Rabbimize arz olunmuştur.

Not; Yarın'ki hediyemiz Sayın Melissa26 için okunacak hatim olucak ve yine buradan bildirilecektir.

Gurubumuz adına hepinize selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Selamun Aleykum

Gurubumuzca Cennet mekân İbrahim hocamıza vekâleten sayın Melissa26 için okunan hatim tamamlanmış olup,Sayın melissa'nın gönlünün her muradının kabulu,sağlık ve mutluluğu,her türlü hata ve kusurlarının affolunması,ailesinden ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için toplu dua yapılmış ve Yüceler yücesi Rabbimize cc.arz olunmuştur.

Not: Yarın'ki Hediyemiz Sayın Mavci için olucaktır.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Ve Aleyküm Selam kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Çok değerli İbrahim hocamızın beklemediğimiz anda vefatı bizleri çok üzdü bizim için o kadar çok değerli ve özeldi ki ne desek boş zaten Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Bu aralar eskisi gibi sık sık eskisi gibi siteye girmiyorum dualarda bile aktif olamıyorum annemin rahatsızlığı ameliyatları küçük yeğenlerimin bakımı birde 14 aydır düşmüş olduğum sıkıntılar ama yinede Allah beterin beterinden korusun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah bu mübarek üç ayların okunan Kur'anlar hatimler dualar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah okunan Hatimleri kabul etsin her bir harfi için Rabbim iki dünyada kat kat mükafatınızı vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlara vesile olduğunuz için sizleride darda sıkıntıda bırakmasın inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli Kardeşlerimiz,Hatim gurubumuzca cennet mekân Rahmetlik İbrahim hocamızın kendi el yazısıyla yapmış olduğu listesindeki gönül dostlarına hocamıza vekâleten naçizane bir hediye olmak üzere her gün bir kardeşimize hatim hediye edilecektir. Bu günkü hatim hediyemiz sayın tsunami kardeşimiz için gurbumuzca okunmuş olup sayın kardeşimizin sevgili kızlarına Rabbimizin şifa vermesi ve bir daha hiç bir hastalık vermemesi,tsunami kardeşimizin gönlünün her muradını vermesi her türlü kusur ve hatalarının affolunması ve ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhuna ulaştırılması için toplu halde duada bulunulmuş ve Rabbimize arz olunmuştur.

Not; Yarın'ki hediyemiz Sayın Melissa26 için okunacak hatim olucak ve yine buradan bildirilecektir.

Gurubumuz adına hepinize selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Selamun Aleykum

Gurubumuzca Cennet mekân İbrahim hocamıza vekâleten sayın Melissa26 için okunan hatim tamamlanmış olup,Sayın melissa'nın gönlünün her muradının kabulu,sağlık ve mutluluğu,her türlü hata ve kusurlarının affolunması,ailesinden ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için toplu dua yapılmış ve Yüceler yücesi Rabbimize cc.arz olunmuştur.

Not: Yarın'ki Hediyemiz Sayın Mavci için olucaktır.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızı arz ederiz.

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan

Allah razı olsun canım bende katılmak isterim elimden geldiğince Allah kabul etsin.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Her birisi gökte parlıyan yıldızlar gibi pırıl pırıl olan kıymetli kardeşlerimiz gecenin bu saatinde ancak vakit bulup siteye giren bu Rabbimin cc. aciz ve zavallı osman kulu inanınız ki bu kadar değerli bir hediye bu güne kadar almamıştır,bu saatde gözlerimiz yaşardı Allah cc. hepinizden Razı ve hoşnut olsun ve hepinizi hoşnut eylesin Teheccüd namazımızın Rahmetli hocamızdan sonra değişmez imamı İslam hocamızın sizler için ettiği duayı bir duyabilseydiniz,ellerini göğe doğru kaldırarak ettiği bu güzel duanın en son cümlesini size bildiriceğim.......Ya Rabbi İlahi Ya Rabbi bizlere Yâsin ikram eyleyen kullarına Cennetinde kevser suları ikram eyle onları Peygamberler sofrasında rızıklandır dünya hayatlarında da onları her türlü sıkıntılardan muhafaza buyur şüphesizki en büyük ikram sahibi sensin.........Sayın kardeşlerimiz bizler hepinize haklarımızı helal ettik Allah rızası için sizlerde bizlere hakkınızı helal ediniz.
Sayın tsunami kardeşimiz Allah c.c sizi hep böyle hayır işlerinde öncü eylesin.

Selam ve saygılarımızla.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cümlenizden razı olsun
anlaşıldı hergün yasin bende varım da demeden katılacaktım
Rabbim illaki beni cennetine zorla davet eder, ne yapalım emir büyük yerden
davete icabet gerek, sevenlere sevdiğini anmak gerek
ve duaya muhtac kardeşiniz, diyemez ama Rabbim bilir ya ... zorla da iştirak ettirir
Belki de sevdiğimiz ile de bizi haşreder ... Rabbim hafızları çok sevdik , senin rızan için bizleri de affet...
olmadı (niye?) onlarr benden bi adım önde .. olsun daha güzel dua ile mukabele eyle
Rabbim Allah'ım senin rızan için okuyan bu kardeşlerimizi cennetin en güzel köşesine yer eyle
Rasule komşu eyle, kevserden damla damla içerken... gönüllere bir şey söyle
Rabbena atina fiddünya haseneten ve kına azabennar...birrahmetike ya erhamerrahimin
ey güzel insan masus mu yaptın ? gitmeden güzelliğini gösterip peşinden gideyim
Rabbim mertebelerini artır! sana açılan elleri boş çevirme, duaları kabul olanlardan eyle (bu garibe de acı ) ne o hacı?
Rabbim halimi sen bil yeter!

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bende varım okurum inşallah elimden geldiğince....:)bugün OSMAN abimiz için mi okunuyor anca akşam okuyabilirim ama

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Her birisi gökte parlıyan yıldızlar gibi pırıl pırıl olan kıymetli kardeşlerimiz gecenin bu saatinde ancak vakit bulup siteye giren bu Rabbimin cc. aciz ve zavallı osman kulu inanınız ki bu kadar değerli bir hediye bu güne kadar almamıştır,bu saatde gözlerimiz yaşardı Allah cc. hepinizden Razı ve hoşnut olsun ve hepinizi hoşnut eylesin Teheccüd namazımızın Rahmetli hocamızdan sonra değişmez imamı İslam hocamızın sizler için ettiği duayı bir duyabilseydiniz,ellerini göğe doğru kaldırarak ettiği bu güzel duanın en son cümlesini size bildiriceğim.......Ya Rabbi İlahi Ya Rabbi bizlere Yâsin ikram eyleyen kullarına Cennetinde kevser suları ikram eyle onları Peygamberler sofrasında rızıklandır dünya hayatlarında da onları her türlü sıkıntılardan muhafaza buyur şüphesizki en büyük ikram sahibi sensin.........Sayın kardeşlerimiz bizler hepinize haklarımızı helal ettik Allah rızası için sizlerde bizlere hakkınızı helal ediniz.
Sayın tsunami kardeşimiz Allah c.c sizi hep böyle hayır işlerinde öncü eylesin.

Selam ve saygılarımızla.
ve aleykum selam kiymetli abim inanin gozlerimde yaslarla okudum mesajinizi o ne guzel dua o ne guzel istek rabbim razi olsun islam hocamdan ve sizlerden ne kadar dua etsekte sizler gibi yuregi hergun ALLAH aski icin yanan dilinde sadece ALLAH kelami olan emanet azalarini ve zamanini sadece ALLAH yolunda harcayan mubarek zatlar gibi olmaz herdaim dualarimizdasiniz sizleri var eden rabbim sizleri yetistiren anne babalarinizdan merhum h. ibrahim hocamizdan razi olsun ......selametle dua ile......

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cümlenizden razı olsun
anlaşıldı hergün yasin bende varım da demeden katılacaktım
Rabbim illaki beni cennetine zorla davet eder, ne yapalım emir büyük yerden
davete icabet gerek, sevenlere sevdiğini anmak gerek
ve duaya muhtac kardeşiniz, diyemez ama Rabbim bilir ya ... zorla da iştirak ettirir
Belki de sevdiğimiz ile de bizi haşreder ... Rabbim hafızları çok sevdik , senin rızan için bizleri de affet...
olmadı (niye?) onlarr benden bi adım önde .. olsun daha güzel dua ile mukabele eyle
Rabbim Allah'ım senin rızan için okuyan bu kardeşlerimizi cennetin en güzel köşesine yer eyle
Rasule komşu eyle, kevserden damla damla içerken... gönüllere bir şey söyle
Rabbena atina fiddünya haseneten ve kına azabennar...birrahmetike ya erhamerrahimin
ey güzel insan masus mu yaptın ? gitmeden güzelliğini gösterip peşinden gideyim
Rabbim mertebelerini artır! sana açılan elleri boş çevirme, duaları kabul olanlardan eyle (bu garibe de acı ) ne o hacı?
Rabbim halimi sen bil yeter!

selamun aleykum ablam her daim bu yolda yoldasim ablam sonunda cennet gulleri varmis huriler varmis kim istemez ama ne sen nede ben talibiz bu hediyelere her daim rizan her daim duan olmak degilmi tek dilegimiz..........

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
İnşALLAH canım benim.. sizler sayesinde hayırda olmam.. şükürler olsun sizlerle buluşturana....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt