Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykumselam abim
amin insaALLAH enes kardesimizin hocamizin melek hafizinin gozleri sifa bulacak daima dualarimizdasiniz.....selametle dua ile....

Selamun Aleykum

yüce gönüllü vefalı kardeşimiz dualarınıza canı gönülden amin diyoruz inşaAllah Rabbimiz cc. sizlerin dualarıyla enes'imze şifa verecek,biliyormusunuz geçen akşam odasında kendi kendine dua ederken şahit oldum sevimli kızınız Cahide nin sağlık ve selameti için yalvarmaktaydı ben biğldiğim halde hafız cahide kim diye sordum Nuray ablamın kızı diye cevap verdi.İşte bizim enes 17 yaşına rağmen çok hisli bir çocuktur,size tam manası ile bir anlatabilseydik.Şimdi ameliyat günü yaklaşıyor Rahmetlik hocamızın muhterem oğullarıda dün ameliyattda bulunmak üzere Mekke'den geldiler.enesi ameliyata çok zor razı ettik çünkü o taktirden hiç şikayetçi değildi İslam hocamız ve hocamızın muhterem oğlu ameliyat olup sağlığına kavuşursa Enesi bu sene hacca götürmek üzere söz verdiler.ancak öyle razı oldu.

Selam ve saygılarımızla.

melek-

Kayıtlı Kullanıcı
ben de 1 yasin alıyorum:)
Rabbim kabul etsin..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Nur yüzlü Enes'imiz için ettiğiniz dualara minettarız ,sizler gibi temiz kalpli kardeşlerimizin duaları sayesinde Yüceler yücesi Rabbimiz'in Enes'imizin gözlerinin nurunu vereceğine inanmaktayız.Allah cc. hepinizden razı olsun.

Selam ve saygılarımızla.
aleyküm selam ve rahmetullah saygıdeğer kardeşim Enes kardeşimizin gözlerinin şifasını nurunu Rabbim tez zamanda nasip etsin. ben bir kitapta cennet ilk giren kişilerin gözleri görmediği halde ibadetini yapan kişiler olduğunu okumuştum tabi peygamberlerden sonra demek istediğimi anlamışsınızdır. çünkü gözleri görmediği halde hastalığından şikayetçi olmayan bir insan zoru başarıyordur biz bile en ufak bir hastalıkta şikayet edebiliyoruz Allahım affetsin. insan yüzü görmek bilgisayarı görmek tv izlemek sevdikleirmizin yüzünü görmek hep nimet bizler için ama unutabiliyoruz halimize hamdü senalar olsun binlerce kere sizlerin sayesinde hatırladık. ben de listenin başından itibaren yarın inşallah kardeşlerim için yasini şerif ve fetih suresi okuyacağım. herkese birer tane. Allahım şifa isteyenlere şifa derdi olanlara derman versin duası olanın duasını hayırlısıyla kabul etsin.

Allaha emanet olun. hepinize selamlar.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

yüce gönüllü vefalı kardeşimiz dualarınıza canı gönülden amin diyoruz inşaAllah Rabbimiz cc. sizlerin dualarıyla enes'imze şifa verecek,biliyormusunuz geçen akşam odasında kendi kendine dua ederken şahit oldum sevimli kızınız Cahide nin sağlık ve selameti için yalvarmaktaydı ben biğldiğim halde hafız cahide kim diye sordum Nuray ablamın kızı diye cevap verdi.İşte bizim enes 17 yaşına rağmen çok hisli bir çocuktur,size tam manası ile bir anlatabilseydik.Şimdi ameliyat günü yaklaşıyor Rahmetlik hocamızın muhterem oğullarıda dün ameliyattda bulunmak üzere Mekke'den geldiler.enesi ameliyata çok zor razı ettik çünkü o taktirden hiç şikayetçi değildi İslam hocamız ve hocamızın muhterem oğlu ameliyat olup sağlığına kavuşursa Enesi bu sene hacca götürmek üzere söz verdiler.ancak öyle razı oldu.

Selam ve saygılarımızla.
ve aleykum selam abim
yazdiklarinizi okuyunca icim eridi enes kardesimin rabbim dualarini kabul eylesin kizim cahide yolda hastanede giderken bircogunun gordugunde aciyarak baktigi bir kuzucuk ama inanin cok sansli bir cocuk merhum h. ibrahim hocamizin ve sizlerin dualarini daimi olarak almakta sifa ALLAH tan esimle daha bir gun utanmadik evladimizdan bikmadik usanmadik bakimindan gunlerce hastanelerde kaldik yogunbakim kapilarinda uyuduk gecelerce basindayiz bekliyoruz biliyoruz imtihan zor ama inanin yaradana sigindik ona inandik ona guvendik biliyoruz iyilesmesede diyecek sozumuz yok belki ilerde bizleri birakip gidecek bunu soylemesi dile getirmesi bir anne icin okadar zorki ama rabbim bunu bize gosterirse sabrinida verir insaALLAH belki bu mesaji okuyan bircok kardesim nasil dili variyor bunlari soylemeye diyebilir inanin dusuncesi bile cok aci veriyor suan gozlerimden yaslar suzuluyor ama takdiri ilahi bu yondeyse bizlere sabretmek kalir babasi her aksam geldiginde kizim nasil diyip yanina gidiyor cok duskun kizina belki garip gelebilir babasi tabikide duskun olacak diye ama bizim kizimiz daha birgun gozumuzun icine bakip gulmedi kapidan girince bizlere kosmadi bizlerden bir seker istemedi etrafimiza bakiyoruz bircok aile evladinin kiymetini bilmiyor icimiz cok buruk hatta sizlere bir durumdan bahsedeyim cahidemizin ilaclarini hep ayni eczaneden aliriz birgun evimize geldiler eczaci hanimlar ve bana sunu anlattilar esiniz bir gun ilac almaya geldi cocuk nasil diye sordugumuzda hasta ilac almaya geldim abla biliyormusun herkes aksamlari evladina seker cikolata alir bense hepilac aliyorum demis ve eczaci hanim aglamaya baslamis bunu duyunca cok uzuldum esim ve ben birbirimize pek yansitmayiz uzuntumuzu bu sekilde soylenince cok uzuldum diyecegim o ki cahide okadarcok kisiden dua aliyor bunu biliyoruz ve ben annesi olarak boyle bir evlada sahip oldugum icin mutluyum rabbim imtihanimizi kolay eyler ve en kisa zamanda oyle bir sifa verirki hicbir hastalik ve eksikligi kalmaz esimle kizimiz iyilesince umreye gidecegiz insaALLAH.. merhum hocam biliyordu ne kadar cok istedigimi arzuladigimi kutsal topraklari insaALLAH nasip olur dunya gozuyle gorurum rabbim enes kardesime sifa eylesin safi sifatinin yuzusuyu hurmetine her daim dualarimdasiniz inanin dertlerimi doktum sizlere hakkinizi helal edin selametle dua ile....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam abim
yazdiklarinizi okuyunca icim eridi enes kardesimin rabbim dualarini kabul eylesin kizim cahide yolda hastanede giderken bircogunun gordugunde aciyarak baktigi bir kuzucuk ama inanin cok sansli bir cocuk merhum h. ibrahim hocamizin ve sizlerin dualarini daimi olarak almakta sifa ALLAH tan esimle daha bir gun utanmadik evladimizdan bikmadik usanmadik bakimindan gunlerce hastanelerde kaldik yogunbakim kapilarinda uyuduk gecelerce basindayiz bekliyoruz biliyoruz imtihan zor ama inanin yaradana sigindik ona inandik ona guvendik biliyoruz iyilesmesede diyecek sozumuz yok belki ilerde bizleri birakip gidecek bunu soylemesi dile getirmesi bir anne icin okadar zorki ama rabbim bunu bize gosterirse sabrinida verir insaALLAH belki bu mesaji okuyan bircok kardesim nasil dili variyor bunlari soylemeye diyebilir inanin dusuncesi bile cok aci veriyor suan gozlerimden yaslar suzuluyor ama takdiri ilahi bu yondeyse bizlere sabretmek kalir babasi her aksam geldiginde kizim nasil diyip yanina gidiyor cok duskun kizina belki garip gelebilir babasi tabikide duskun olacak diye ama bizim kizimiz daha birgun gozumuzun icine bakip gulmedi kapidan girince bizlere kosmadi bizlerden bir seker istemedi etrafimiza bakiyoruz bircok aile evladinin kiymetini bilmiyor icimiz cok buruk hatta sizlere bir durumdan bahsedeyim cahidemizin ilaclarini hep ayni eczaneden aliriz birgun evimize geldiler eczaci hanimlar ve bana sunu anlattilar esiniz bir gun ilac almaya geldi cocuk nasil diye sordugumuzda hasta ilac almaya geldim abla biliyormusun herkes aksamlari evladina seker cikolata alir bense hepilac aliyorum demis ve eczaci hanim aglamaya baslamis bunu duyunca cok uzuldum esim ve ben birbirimize pek yansitmayiz uzuntumuzu bu sekilde soylenince cok uzuldum diyecegim o ki cahide okadarcok kisiden dua aliyor bunu biliyoruz ve ben annesi olarak boyle bir evlada sahip oldugum icin mutluyum rabbim imtihanimizi kolay eyler ve en kisa zamanda oyle bir sifa verirki hicbir hastalik ve eksikligi kalmaz esimle kizimiz iyilesince umreye gidecegiz insaALLAH.. merhum hocam biliyordu ne kadar cok istedigimi arzuladigimi kutsal topraklari insaALLAH nasip olur dunya gozuyle gorurum rabbim enes kardesime sifa eylesin safi sifatinin yuzusuyu hurmetine her daim dualarimdasiniz inanin dertlerimi doktum sizlere hakkinizi helal edin selametle dua ile....

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşimiz mesajınızı hafız kardeşlerimizin hepsine okudum hepsinin gözleri yaşardı ve hep birlikte varılan karar : İşte tam teslimiyet işte takva işte ihlas işte tam bir mümine işte ehli cennet bir hanımefendi diye sizin teslimeyetinize hayran oldular,Cahidecik size rabbimizin cc. büyük bir lütfu biliyormusunuz Rabbimiz cc. onun sayesinde sizin mertebenizi yükseltmekte Cahidecik utanılacak değil öğünelecek Rahmandan gelen bir hediye bir muştudur,görüyoruzki sizde bu muştunun farkındasınız ne mutlu size ve muhterem eşinize,
güneşi doğmayan bir sabah yoktur her zorluğun arkasında mutlaka bir kolaylık vardır bunlar Rabbimizin cc. nurlu ayetleridir.Çok kıymetli kardeşimiz hafız kardeşlerimizden 8 tanesi her gün devamlı Cahidenin sağlık ve selameti için hatim indirmek için İslam hocamızdan izin istediler hocamız'da elbette bu hareketinizden ben ancak mutlu olurum diye izin verdiler 8 hafız iki saatde çok rahat hatim indirmektedir hatta iki saat bile sürmez. ilk hatimlerini biraz önce tamamladılar bende size mesaj yazmak için hatmin bitmesini bekledim.duasıda İslam hocamız tarafından yapıldı bundan sonra her gün devam edecek,ve göreceksiniz Rabbimiz cc. bir gün cahideyi sağlığına kavuşturacaktır şafi sifatı Allah'a cc. aitdir doktorlar vesiledir.Allah cc. Merhmetlilerin en merhametlisi ve en hayırlısıdır.Mutlak suretde Cahideye de şefkati ve merhameti ile tecelli edecektir müsterih olunuz.ve unutmayınız Cahide Allah'ın cc. size büyük bir lutfudur.Kutsal topraklar gitme hevesinizide taktir ile karşılıyoruz,bizler Rahmetlik halil ibrahim hocamız İslam hocam ve ben beraberce iki umre ve bir hac yapma şerefine erdik,Yüce Rabbimiz cc. sizede muhterem eşinizle beraber cahideyi de elinden tutarak hac etme şerefine eriştirsin inşaAllah.Hafız abilerine vekaleten küçük cahideyi gözlerinden öpünüz lütfen,size ve muhterem eşinize sonsuz selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin....

rahmetli halil ibrahim amcamızın kıymetli öğrencilerinden recep güre kardeşimiz için,
dualarının ve yaptığı ibadetlerin kabulü
günahlarının ve eksiklerinin affı
dünya ve ahireti için olan gönül muradlarinin nasibi
ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav. komşu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine 1 adet yasin-i şerif tarafımca okunmuştur.
ALLAH c.c kabul etsin....
selamlar saygılar
B)B)B)​

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ve rahmetullah saygıdeğer kardeşim Enes kardeşimizin gözlerinin şifasını nurunu Rabbim tez zamanda nasip etsin. ben bir kitapta cennet ilk giren kişilerin gözleri görmediği halde ibadetini yapan kişiler olduğunu okumuştum tabi peygamberlerden sonra demek istediğimi anlamışsınızdır. çünkü gözleri görmediği halde hastalığından şikayetçi olmayan bir insan zoru başarıyordur biz bile en ufak bir hastalıkta şikayet edebiliyoruz Allahım affetsin. insan yüzü görmek bilgisayarı görmek tv izlemek sevdikleirmizin yüzünü görmek hep nimet bizler için ama unutabiliyoruz halimize hamdü senalar olsun binlerce kere sizlerin sayesinde hatırladık. ben de listenin başından itibaren yarın inşallah kardeşlerim için yasini şerif ve fetih suresi okuyacağım. herkese birer tane. Allahım şifa isteyenlere şifa derdi olanlara derman versin duası olanın duasını hayırlısıyla kabul etsin.

Allaha emanet olun. hepinize selamlar.

Aleykum selam

Yüce gönüllü kardeşimiz bizler için ettiğiniz dualara minettarız ne mutlu bize ki sizin gibi gönül dostlarımız var.Evet muhterem kardeşimiz Enes 17 yaşında ve hiç dünyayı görmemiş ve de halinden asla hiç şikayet etmemiş hem öksüz hemde yetim bir çocuktur.Rahmetlik Halil İbrahim hocamızın terbiyesinde ve onun evinde büyümüş gözleri görmediği halde hocamız onu mukabele yoluyla mükemmel bir hafız olarak yetiştirmiş allah cc. vergisi sesiyle tam bir Kur'an bülbülüdür.Onu ameliyata razı etmemiz bir hayli zor oldu ancak bu sene onu hacca götürmeye söz vererek razı edebildik,bu kadar tam manası ile teslimiyyet gösteren bir çocukki hayatında kendi nefsi ile ilgili hiç bir talebi olmamıştır,ve hiçbir şeydende şikayetçi olmamıştır.Şu anda sabah ezanı okunuyor bizim enes her sabah olduğu gibi yine odama gelerek osman abi ezan başlıyor kalk gayri uyku haramdır diye beni uyandırdı bu güne kadar asla bir sabah aksamamıştır.Allah cc. yardımcısı olsun artık çilesi bitsin çok sevdiği Rabbinin yarattığı güzellikleri oda görsün.Hayatta en çok üzüldüğü iki şey var birincisi baştan sona ezbere bildiği Kur'an'ı hiç görememiş olması ikinciside çok sevdiği hocasını hiç göremeden kaybetmesi.

Selam ve saygılarımızla.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Selam ve saygılarımızla.

Aleykum Selam ey Nemire Hocamızın emaneti nadide insanlar ...
Allah C.C. nun selamı size olsun...Kur'an-ı Kerim ışığı inşallah NUR olup yeryüzünü ışıtsın...

Enes de İnşallah Allah C.C. nun aynasına kendi ile beraber aynı aynadan bakacaktır... İnşallah ... selam ve dualarımızla....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam ey Nemire Hocamızın emaneti nadide insanlar ...
Allah C.C. nun selamı size olsun...Kur'an-ı Kerim ışığı inşallah NUR olup yeryüzünü ışıtsın...

Enes de İnşallah Allah C.C. nun aynasına kendi ile beraber aynı aynadan bakacaktır... İnşallah ... selam ve dualarımızla....

Aleykum selam Allah'ın cc. selam ve selameti sizinde üzerinize olsun.Yüce Kur'an sonsuza kadar nurunu saçmaya ve alemleri aydınlatmaya devam edecektir.Enes'imiz için hayırlı dileklerinize minnettarız sizden Allah cc. razı ve hoşnut olsun.

Selam ve saygılarımızla.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim güzel kardeşimize şafi sıfatı hürmetine şifa nasip eylesin ne kadar olmayacak şeyleri kafaya takabiliyoruz şükretmek için okadar çok şeyimiz varken Rabbim affetsin bizleri dualarımızdasınız her gün inşallah Rabbim duası kabul olan kullarının hürmetine dualarımızı kabul eylesin güzel kardeşimizin gözlerine ışık olsun inşallah Rabbim bizim çocuklarımızada güçlü iman nasip eylesin namaz kılanlardan eylesin Rabbim okudukça imreniyorum keşke farkında olabilseydik keşke zamanında Rabbim affet bizleri doğru yolda gidenlerden eyle cümlemizi.

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşlerim yasinleri okuyamadım ve birikti ezbere bilmediğimden biraz zor oluyor. İnanın tüm hafızlar için ve Enes kardeşimiz için bol bol dua ediyorum. Tüm hafızlarımız için 1er adet inşirah süresi okumaya karar verdim nolur kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin. Az veren candan demişler şu an için elimden bu geliyor.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşlerim yasinleri okuyamadım ve birikti ezbere bilmediğimden biraz zor oluyor. İnanın tüm hafızlar için ve Enes kardeşimiz için bol bol dua ediyorum. Tüm hafızlarımız için 1er adet inşirah süresi okumaya karar verdim nolur kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin. Az veren candan demişler şu an için elimden bu geliyor.

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz sakın üzülmeyiniz sadece dua yeter kendinizi lütfen bizim için sıkıntıya sokmayınız.

Selam ve saygılarımızla.

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz sakın üzülmeyiniz sadece dua yeter kendinizi lütfen bizim için sıkıntıya sokmayınız.

Selam ve saygılarımızla.

Allah razı olsun dualarım sizlerle inanın kendi kardeşim gibi heyecanla bekliyorum Enes'in hayırlı haberlerini

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşimiz mesajınızı hafız kardeşlerimizin hepsine okudum hepsinin gözleri yaşardı ve hep birlikte varılan karar : İşte tam teslimiyet işte takva işte ihlas işte tam bir mümine işte ehli cennet bir hanımefendi diye sizin teslimeyetinize hayran oldular,Cahidecik size rabbimizin cc. büyük bir lütfu biliyormusunuz Rabbimiz cc. onun sayesinde sizin mertebenizi yükseltmekte Cahidecik utanılacak değil öğünelecek Rahmandan gelen bir hediye bir muştudur,görüyoruzki sizde bu muştunun farkındasınız ne mutlu size ve muhterem eşinize,
güneşi doğmayan bir sabah yoktur her zorluğun arkasında mutlaka bir kolaylık vardır bunlar Rabbimizin cc. nurlu ayetleridir.Çok kıymetli kardeşimiz hafız kardeşlerimizden 8 tanesi her gün devamlı Cahidenin sağlık ve selameti için hatim indirmek için İslam hocamızdan izin istediler hocamız'da elbette bu hareketinizden ben ancak mutlu olurum diye izin verdiler 8 hafız iki saatde çok rahat hatim indirmektedir hatta iki saat bile sürmez. ilk hatimlerini biraz önce tamamladılar bende size mesaj yazmak için hatmin bitmesini bekledim.duasıda İslam hocamız tarafından yapıldı bundan sonra her gün devam edecek,ve göreceksiniz Rabbimiz cc. bir gün cahideyi sağlığına kavuşturacaktır şafi sifatı Allah'a cc. aitdir doktorlar vesiledir.Allah cc. Merhmetlilerin en merhametlisi ve en hayırlısıdır.Mutlak suretde Cahideye de şefkati ve merhameti ile tecelli edecektir müsterih olunuz.ve unutmayınız Cahide Allah'ın cc. size büyük bir lutfudur.Kutsal topraklar gitme hevesinizide taktir ile karşılıyoruz,bizler Rahmetlik halil ibrahim hocamız İslam hocam ve ben beraberce iki umre ve bir hac yapma şerefine erdik,Yüce Rabbimiz cc. sizede muhterem eşinizle beraber cahideyi de elinden tutarak hac etme şerefine eriştirsin inşaAllah.Hafız abilerine vekaleten küçük cahideyi gözlerinden öpünüz lütfen,size ve muhterem eşinize sonsuz selam ve saygılarımızı arz ederiz.

ve aleykum selam tum hafiz ve talebe kardeslerim islam hocam osman abim
inanin bir kez daha beni mahcup ettiniz dualarinizla keske dualariniza nail olabilsem bahsettiginiz ozellikleri tasiyabilsem ben bir acizim islam bir yolsa ben bu yolda bir toz tanesiyim cok cabaliyorum nefsimle seytanla ugrasmaktan ama cogu kez dusup yerlerde surunuyorum yilmiyor yine kalkiyorum hayat bu imtihan bizlerse bu fani dunyada yolcu hakkiyla yasayip cennete talip rabbinin huzurunda rizasini bekleyen bunlarin yaninda her daim dua eden ve bekleyen anlattikca aczimin ne kadar buyuk benimse ne kadar kucuk oldugumu bir kez daha anliyorum rabbimin razi oldugu salih ve saliha kullarindan olma temennisiyle ........hepinizden ALLAH razi olsun gonul muradlarinizi nasip etsin gunahlarinizi affetsin her daim dualarimdasiniz selametle dua ile.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli ihsan ARSLAN kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "FEHMI TUFANC" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZIN AMELIYAT GUNU 1 HAZIRAN O ZAMANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM YANI BURDAKI LISTE AMELIYAT GUNUNE KADAR DEVAM EDECEK ................

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Kıymetli Enes BİRTEK =melek= kardesimiz icin ;
Görmeyen gözlerine nur,sağlığına şifa ,
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulü
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarının nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............

ALLAH KABUL ETSIN.......
.

not....bize katilmak isteyen kardeslerimiz isim yazdirabilirler.....

Tsunami............. Amme - fetih Sureleri + 1000 Ya Şafi
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz Ya şafi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz Ya Şafi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 Ya Şafi ve Amme
6-berat05............sayisiz Ya Şafi
7-ecmankel........5000 Ya Şafi ve Amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 Ya Şafi
10-repsol..............100 Ya Şafi
11-nazli ceylan ........5000 Ya şafi
12-ayse rana............fetih ve amme

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli ihsan ARSLAN kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "FEHMI TUFANC" ICIN OKUYACAGIZ............

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana

Selamun Aleykum

Allah cc. Hepinizden razı ve hoşnut olsun İhsan kardeşiniz de sizlerin sağlık ve selameti için duacıdır.

Selam ve saygılarımla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZIN AMELIYAT GUNU 1 HAZIRAN O ZAMANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM YANI BURDAKI LISTE AMELIYAT GUNUNE KADAR DEVAM EDECEK ................

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Kıymetli Enes BİRTEK =melek= kardesimiz icin ;
Görmeyen gözlerine nur,sağlığına şifa ,
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulü
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarının nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............

ALLAH KABUL ETSIN.......
.

not....bize katilmak isteyen kardeslerimiz isim yazdirabilirler.....

Tsunami............. Amme - fetih Sureleri + 1000 Ya Şafi
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz Ya şafi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz Ya Şafi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 Ya Şafi ve Amme
6-berat05............sayisiz Ya Şafi
7-ecmankel........5000 Ya Şafi ve Amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 Ya Şafi
10-repsol..............100 Ya Şafi
11-nazli ceylan ........5000 Ya şafi
12-ayse rana............fetih ve amme

Selamun Aleykum

Muhterem büyüklerim sizlerin duaları ile İnşaAllah bir gün buradan ben sizlere kendi ellerim ile yazacağım.Hafız Enes hepinize minnet ve şükranlarını arz eder ve ellerinizden öperim.

Sonsuz selam ve saygılarımla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun aleykum

Merhaba Pırlanta kalpli kardeşimiz Allah cc. sizdende ebeden razı olsun.Hafız kardeşlerinizde sizleri tanımaktan son derece mutlu oldular.
Mesajınızı Enes kardeşimize okudum okadar yumuşak kalpli bir çocuk ki hemen dünyaya kapalı olan gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı
Enes bize Rabbimizin bir hediyesidir,sekiz yaşından itibaren namaz kılan bir vakit dahi namazını kazaya bırakmayan herkesden önce sabah namazına kallkıp hazırlanan bu küçük yaşına rağmen bu güne kadar asla uykuda üzerine güneş doğmamış olan mükemmel bir hafız dır.İnşaAllah sizlerin duaları ve Yüce Rabbimizin cc. lutfü ile birazda olsa görecek,hafız kardeşlerimiz her gün onun şifa bulması için dua ediyor ve devamlı yalvarma halindeler.Kıymetli büyüğümüz İslam hocamız Rabbimin kıymetlisi diye hitap ettiği enes kardeşimiz şifaya kavuşursa birazda olsa görebilirse Ramazan ile başlayan farz orucun arkasından 6 ay şükür orucu bin kerre şükür secdesi ve bir koç kurban etmek üzere Adak ta bulundu eğer kendisine emri hak vaki olursa bu sözü benim yerine getirmem içinde benden söz aldı . Bu nur yüzlü kardeşimiz şifaya kavuşsunda bu garip osman her yıl 6 ay oruç tutmaya razıdır.

Selam ve Saygılarımızla.

Selamun Aleykum

Aleykum selam

Yüce gönüllü kardeşimiz bizler için ettiğiniz dualara minettarız ne mutlu bize ki sizin gibi gönül dostlarımız var.Evet muhterem kardeşimiz Enes 17 yaşında ve hiç dünyayı görmemiş ve de halinden asla hiç şikayet etmemiş hem öksüz hemde yetim bir çocuktur.Rahmetlik Halil İbrahim hocamızın terbiyesinde ve onun evinde büyümüş gözleri görmediği halde hocamız onu mukabele yoluyla mükemmel bir hafız olarak yetiştirmiş allah cc. vergisi sesiyle tam bir Kur'an bülbülüdür.Onu ameliyata razı etmemiz bir hayli zor oldu ancak bu sene onu hacca götürmeye söz vererek razı edebildik,bu kadar tam manası ile teslimiyyet gösteren bir çocukki hayatında kendi nefsi ile ilgili hiç bir talebi olmamıştır,ve hiçbir şeydende şikayetçi olmamıştır.Şu anda sabah ezanı okunuyor bizim enes her sabah olduğu gibi yine odama gelerek osman abi ezan başlıyor kalk gayri uyku haramdır diye beni uyandırdı bu güne kadar asla bir sabah aksamamıştır.Allah cc. yardımcısı olsun artık çilesi bitsin çok sevdiği Rabbinin yarattığı güzellikleri oda görsün.Hayatta en çok üzüldüğü iki şey var birincisi baştan sona ezbere bildiği Kur'an'ı hiç görememiş olması ikinciside çok sevdiği hocasını hiç göremeden kaybetmesi.

Selam ve saygılarımızla.

Selamun Aleykum

Selam ve saygılarımızla.

Selamun Aleykum

Muhterem büyüklerim sizlerin duaları ile İnşaAllah bir gün buradan ben sizlere kendi ellerim ile yazacağım.Hafız Enes hepinize minnet ve şükranlarını arz eder ve ellerinizden öperim.

Sonsuz selam ve saygılarımla.

Selam Aleyküm kardeşim mesajlarınızı okurken inanın ki ne kadar çok duygulanıyorm gözlerim yaşarıyor zaten hala İbrahim hocamızın yokluğuna bir türlü alışamadım geç bulduk erken kaybettik. Siz değerli kardeşlerim ve burada toplanmamıza sebep olan hayırlara vesile olan burda olan olmayan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah'ım enes kardeşimize de tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin ameliyatının başarı ile geçip karanlık olan dünyası aydınlık olur inşallah dualarımız kardeşimizle birlikte.
Müsaade ederseniz kendimizle ilgili bir olayı paylaşmak istiyorum ben 3 yaşındayken ablam 6 erkek kardeşimde 3 aylıkken annemde o zaman 26 yaşındaydı annemle babam tüp patlaması sonucunda yandılar babamın fazla bir şey yokmuş ama annem alevlerin içinde saatlerce yanmış annem dışarı çıkmaya çaışıyormuş alevler alıp geri içeri çekiyormuş ne kadar yandığını bilmiyor ama nasıl olmuşsa dışarı sürüne sürüne çıkmış tanınmayacak haldeymiş teyzem bile tanımamış annemi daha teyzem erkek kardeşimi almasaymış annem erkek kardeşimi alıp onuda içeri götürecekmiş zaten ne olup bittiğini ben bilmiyorum annemi hastameye götürmüşler en kötü derecede yanıklamış annemin çoğu yeri yanmış özellikle bacakları ayakları kemikler görünüyormuş her gün etlerini keserlerimiş yanık olan sonra geri olur geri keserlermiş zaten annemin hep öleceğini düşünmüşler annem tam 100 kere ameliyat olmuş o etleri kesilirken bir gün sesi bile çıkmazmış Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez Allah annemi bize bağışladı Allah'ım başımızdan ayırmasın inşallah. annem 1 yıl hastanede kalmış artık hastane ortamından bıkmış acı ızdırap dolu yıllar gelip geçmiş bir yılda evde kalmadan yatmış ben bilmiyorum şu anda zaten ne diyeceğimi bilmiyorum artık kafamı toplayamıyorum:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah. yeter ki insanın canı sağ olsun insanın canı sağ olduktan sonra acılar sıkıntılar gelir geçer yeter ki can sağ olsun. Allah herkese sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Burda koskocaman bir aile olmamıza vesile olan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun inşallah.Selam ve dua Allah'a emanet olu çok değerli kardeşlerim selametle kalınız selamlar..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sayın Leyla-1 kardeşim hatıralarınız bizi çok etkiledi...Size ve ailenize şu duayı daima okumanızı tavsiye edeceğim...Hakkınızı helal edin ...Selamlar...

''Allahumme Rabbena atina fid dünya haseneten ve fil ahireti haseneten ve kına azabennar...''
Rabbimiz bana dünyada iyilik ve güzellik ver Ahirettede iyilik ve güzellik ver ve Cehennem ateşinden beni koru...

Bu dua imtihanların su içmek gibi kolay olmasına sebep olacaktır ...İnşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt