Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli osman abim'iz kardesiniz
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarinin nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagim............

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN .................. ICIN OKUYACAGIM ............

SELAMETLE DUA ILE.........
not....bana katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kiymetli osman abim

sizden bir ricam var hatim gurubunuzda bulunan degerli kardeslerim ve merhum h. ibrahim hocamizin talebelerinin isimlerini bana yazarmisiniz hemen isteme sebebimi aciklayayim sizlerin benim ve kizim icin yaptiginiz dualar ve okudugunuz hatimlere karsilik nacizene bende hergun birine bir yasin okumak istiyorum tabi bana katilmak isteyen kardeslerimizde katilabilirler.bana bu guzelligi lutfedin sizler icin biseyler yapmak istiyorum ......selametle dua ile.....

osman abimiz tsunami kardeşim gibi ben de isimleri istiyorum mümkünse eğer ,
ben de elimden geldiğince dualarla yasinlerle anmak istiyorum bu güzel insanları ,

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm

Esselamu aleyküm

Değerli kardeşim Tsunami

Başlattığınız bu hayra beni de ortak ederseniz ziyadesiyle bende sevinirim...

Bu kadar hayra vesile olan , forumda dualarla birlikteliği sağlayan , değerli hocamız ve hafız gurubuna bir YASİN-İ ŞERİF te bizden olsun inşaallah...Hatim indiren kardeşlerimize OKYANUS karşısında bir DAMLA lütfediyoruz...

Rabbim yolumuzu sırat-i mustakimden ayırmasın inşaallah.

Değerli gurubunun zamanının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz....Ama teheccüd vaktini bizlerle paylaştığını ve sorulara mutlaka cevap verdiğini görmek bizleri memnun ediyor...

Tsunami kardeşim.. listeye size zahmet adımı ekleyiniz ve okunacak zamanı bildiriniz...Selam ve dualarımla Rabbime emanet olunuz değerli kardeşim.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim Tsunami

Başlattığınız bu hayra beni de ortak ederseniz ziyadesiyle bende sevinirim...

Bu kadar hayra vesile olan , forumda dualarla birlikteliği sağlayan , değerli hocamız ve hafız gurubuna bir YASİN-İ ŞERİF te bizden olsun inşaallah...Hatim indiren kardeşlerimize OKYANUS karşısında bir DAMLA lütfediyoruz...

Rabbim yolumuzu sırat-i mustakimden ayırmasın inşaallah.

Değerli gurubunun zamanının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz....Ama teheccüd vaktini bizlerle paylaştığını ve sorulara mutlaka cevap verdiğini görmek bizleri memnun ediyor...

Tsunami kardeşim.. listeye size zahmet adımı ekleyiniz ve okunacak zamanı bildiriniz...Selam ve dualarımla Rabbime emanet olunuz değerli kardeşim.

selamun aleykum ablam
bizlerinki denizde bir su damlasi olacak rabbim bizlerede nasip etsin birilari icin hergun hatim indirmeyi , bilmeyenlere ogrenmeyi nasip etsin evet ablacim hergun bir hafiz kardesimiz icin okuyacagiz dun kiymetli islam hocamiz icin okuduk bugun osman abim icin yarin abim isimlerini verirse isme gore yada sayisini verirse o sayiya gore okuyacagiz insaALLAH. rabbim kabul etsin ALLAH razi olsun beni yanliz birakmadiginiz bu guzel sofraya beraber oturmak ne guzel ...selametle dua ile..........

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin....

kiymetli osman abim'iz için,
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine 1 adet yasin tarafımca okunmuştur.
ALLAH c.c kabul etsin....
selamlar saygılar
B)B)B)

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm nuray kardeşim bende hafız abilerimiz için yasin i şerif okumak isterim listeye benide yazarmısın?koca kazanda bir kepçe bile değil belki onların yaptıklarının yanında...
hediyelerimize aracılık ettiğin için allah razı olsun kardeşim....

berat05

Yönetici
selamun aleykum ablam
bizlerinki denizde bir su damlasi olacak rabbim bizlerede nasip etsin birilari icin hergun hatim indirmeyi , bilmeyenlere ogrenmeyi nasip etsin evet ablacim hergun bir hafiz kardesimiz icin okuyacagiz dun kiymetli islam hocamiz icin okuduk bugun osman abim icin yarin abim isimlerini verirse isme gore yada sayisini verirse o sayiya gore okuyacagiz insaALLAH. rabbim kabul etsin ALLAH razi olsun beni yanliz birakmadiginiz bu guzel sofraya beraber oturmak ne guzel ...selametle dua ile..........

VE ALEYKÜM SELAM değerli kardeşim

Sizin vesileniz sayesinde bizlerde birşeyler yapıyorsak ne mutlu bize.
Aldığım Yasin-i Şerif okunmuştur.Rabbim kabul eylesin inşaallah

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gökteki yıldızlar gibi pırıl pırıl parlayan vefalı Muhterem kardeşlerimiz; Garip ve gurabalardan müteşekkil olan hafızlar gurubumuza gösterdiğiniz sevgiye şükranlarımızı arz ediyoruz.Rabbimiz cc. sizlerden razı ve hoşnut olsun ve hepinizi hoşnut eylesin

Muhterem kardeşlerimiz göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgiye güvenerek sizden bir ricada bulunucak,bir ricada bulunup dertleşeceğiz.Muhterem kardeşlerimiz hafız gurubumuzun yaşça en küçüğü 17 yaşında ancak iman yönünden asırlık bir çınar olan Hafız enes kardeşimiz aramızdaki adı ise Rahmetli hocamız tarafından konmuş olan melek hafız adıyla çağrılan kardeşimiz iki gözünü bebek yaşta kaybetmiş yaşlı bir anacığı ile bir göz odada bütün ihtiyaçları hocamız tarafından karşılanırken annesini de kaybedip 12 yaşında kimsesiz kalıp hocamızın evinde büyüyen ve hocamızın engin sabrı ile adeta bir nakış gibi işlenen ve ayet ayet Kur'an öğrettiği karşılıklı mukabele yöntemi ile mükkemel bir hafız olan ve muhteşem bir sese sahip olan Melek hafız Hocamızın muhterem oğullarının maddi ve manevi gayretleri ile çok ünlü bir göz profösörü tarafından 1 haziran günü ameliyat edilecek ve yüzde otuz görebileceği garantisi verilmektedir ancak melek hafız bu dünyada hocamı göremeyen gözü ben ne yapayım diye direnmekte fakat İslam hocamızın ısrarlarından ve sözünden hepimiz gibi oda çıkamaz.Çok muhterem kardeşlerimiz sizlerden ricamız Melek hafız için dua edermizsiniz dünyayı hiç görmemiş bu iman abidesi yaşı küçük ancak kendisi bu yaşta muhteşem bir imana sahip olan bu ama kardeşiniz için dua edermisiniz.Sizler gibi tertemiz kalbe sahip olan kullarının Dualarını Rabbimiz cc. elbette kabul eder.

Hafız kardeşleriniz hepinize ayrı ayrı selam eder ve saygılarını arz ederler.Yüceler yücesi Allah'a cc. emanet olunuz.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ah abimiz etmezmiyiz ne yapalım nasıl okuyalım siz isteyin yada büyüklerimiz karar versin yapalım..
bizim dualarımız kabul olurmu bilinmez ama ederiz tabiki.. inşallah kardeşimiz şifa bulacaktır yapılaan dualar ve sizler gibi kardeşlerimizin yüzü suyu hürmetine
...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gökteki yıldızlar gibi pırıl pırıl parlayan vefalı Muhterem kardeşlerimiz; Garip ve gurabalardan müteşekkil olan hafızlar gurubumuza gösterdiğiniz sevgiye şükranlarımızı arz ediyoruz.Rabbimiz cc. sizlerden razı ve hoşnut olsun ve hepinizi hoşnut eylesin

Muhterem kardeşlerimiz göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgiye güvenerek sizden bir ricada bulunucak,bir ricada bulunup dertleşeceğiz.Muhterem kardeşlerimiz hafız gurubumuzun yaşça en küçüğü 17 yaşında ancak iman yönünden asırlık bir çınar olan Hafız enes kardeşimiz aramızdaki adı ise Rahmetli hocamız tarafından konmuş olan melek hafız adıyla çağrılan kardeşimiz iki gözünü bebek yaşta kaybetmiş yaşlı bir anacığı ile bir göz odada bütün ihtiyaçları hocamız tarafından karşılanırken annesini de kaybedip 12 yaşında kimsesiz kalıp hocamızın evinde büyüyen ve hocamızın engin sabrı ile adeta bir nakış gibi işlenen ve ayet ayet Kur'an öğrettiği karşılıklı mukabele yöntemi ile mükkemel bir hafız olan ve muhteşem bir sese sahip olan Melek hafız Hocamızın muhterem oğullarının maddi ve manevi gayretleri ile çok ünlü bir göz profösörü tarafından 1 haziran günü ameliyat edilecek ve yüzde otuz görebileceği garantisi verilmektedir ancak melek hafız bu dünyada hocamı göremeyen gözü ben ne yapayım diye direnmekte fakat İslam hocamızın ısrarlarından ve sözünden hepimiz gibi oda çıkamaz.Çok muhterem kardeşlerimiz sizlerden ricamız Melek hafız için dua edermizsiniz dünyayı hiç görmemiş bu iman abidesi yaşı küçük ancak kendisi bu yaşta muhteşem bir imana sahip olan bu ama kardeşiniz için dua edermisiniz.Sizler gibi tertemiz kalbe sahip olan kullarının Dualarını Rabbimiz cc. elbette kabul eder.

Hafız kardeşleriniz hepinize ayrı ayrı selam eder ve saygılarını arz ederler.Yüceler yücesi Allah'a cc. emanet olunuz.
ve aleykum selam kiymetli abim

bundan boyle sizin derdiniz benim derdimdir rabbim enes melek hafiz hocamiza en kisa zamanda safi sifatiyla sifa eylesin gormeyen gozlerine nur versin bu dunyadaki guzellikleri gorup ahiretteki guzellikleride gormeyi nasip etsin kendisi icin sifa niyetine bir yasin bir fetih ve bir amme okuyacagim 1000 tanede ya safi cekecegim sifa ayetlerini okuyacagim insaALLAH .....selametle dua ile.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bende bir yasin bir amme ...
5000 de YA ŞAFİ okurum
eşimde bir yasin bir amme okur.. inşALLAH
RABBİM şifasını versin kardeşimizin

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum osman abim hatim gurubundaki hafiz ve talebelerin isim listesini yazabilirmisin acaba hergun isimleriyle ekleyelim yasin listesine .........selametle dua ile....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günleriniz olsun.
Bende okurum.
çok mutlu olurum.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Selametle kalın.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kiymetli abim

bundan boyle sizin derdiniz benim derdimdir rabbim enes melek hafiz hocamiza en kisa zamanda safi sifatiyla sifa eylesin gormeyen gozlerine nur versin bu dunyadaki guzellikleri gorup ahiretteki guzellikleride gormeyi nasip etsin kendisi icin sifa niyetine bir yasin bir fetih ve bir amme okuyacagim 1000 tanede ya safi cekecegim sifa ayetlerini okuyacagim insaALLAH .....selametle dua ile.....

Selamun Aleykum

Hayırlarda öncü olan vefalı kardeşimiz Rabbimiz cc. cenette girecek olan hanımefendilere de sizi öncü eylesin Allah cc. razı olsun.İstemiş olduğunuz kardeşlerimizin listesini bildiriyorum.

1-İslâm Çalapkulu (hepimizin büyüğü 58 yaşında hocamızın vekili)
2-Enes Birtek (Melek hafız 17 yaşında)
3-Osman soylu
4-Muhammed Eren
5-Recep Güre
6-İhsan Arslan
7-Fehmi Tufanç

8-Abdullah Merâl
9-Kadir Sevindik
10-Ramazan Gönül
11-Fehmi Atık
12-Suat Kendir
13-Salih Özkuzu
14-Salih Sırdaş
15-Zafer Tüfekçi
16-Süleyman Gök
17-İsa Hepiş
18-Metin Kızılkaya
19-Ramazan Temizel
20-Kâni Yurtsever
21-Furkan Altuniş
22-Hasan Baltacı
23-Özer Özkuzu
24-Muhlis Konuk
25-Vedat kıraç

Selam ve saygılarımızla.

Not; yukardaki liste hafız kardeşlerimizdir,bundan başka 27 kişilik öğrenci listemiz vardır bilahare onlarıda veririm ancak sizlere çok zahmet olucak tek tek değilde bir kere okuyup hepsini ansanız o daha kolay olur diye düşünüyoruz.Lütfen bizler için zahmete girmeyiniz.

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

MELEK HAFIZ' ımız için bende nasipse YA ŞAFİ okuyacağım...Bittiğinde bende bildiririm..

Gönülleri gören Rabbim.... Bu gencecik kardeşimize hayırlı ömürler nasip eylesin önce....Çok zor koşullardaki hayatını ne de güzel bir ilme bahşetmiş... Rabbim bizlere bu örnekleri özellikle mi gösteriyor diye düşünmeden edemiyorum...

Herkesin anne-babası- kendine ait bir yuvası sağlıklı bir vucudu var iken....KUR'AN'a bu kadar sarılmış bir kardeşimizle kendimizi karşılaştırmadan edemiyorum...

Gönülden dualarımız kardeşimizin gönlüne ulaşsın....ferahlık versin Rabbim...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli osman abim'iz kardesiniz
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagim............

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN ENES BIRTEK ICIN OKUYACAGIM ............

SELAMETLE DUA ILE.........
not....bana katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
bende melek hafız için ya şafi okumak istiyorum...alah c.c razı olsun hepinizden.
şükürler olsunki rabbime sizler ve buradaki arkadaşlarımızla karşılaştırdı bizleri...
ya şafi.....:5000 , 1 yasin ,ve 1 amme okuyacağım inşaallahh...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
bende melek hafız kardeşimiz için ya şafi okuyacağım inşaallah.sınavlarım dolayısıyla pek katkıda bulunamıyorum(son haftam) hakkınızı helal edin.ama hergün 1 yasin ile aranızdayım allahın izniyle.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Ve Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah Melek Hafız kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin bende kardeşimiz için elimden geldiğince dua etmeye çalışacağım Ya Şafi ve Yasin okuyacağım inşallah Rabbim dergahında kabul etsin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selamlar..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt