ayşe-rana
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Sayın Receb-I Kamer kardeşimiz ,son derece nazik ve naif mesajınız bizleri çok hoşnut etti.Bizlerde sizin gibi ihlas sahibi kardeşlerimiz olduğu için Rabbimize cc. hamd ediyoruz .mesajınızı Hafız kardeşlerimize bizzat ben okudum sıkıntılarınız olduğunu bildirmişsiniz bu durum gurubumuzu çok üzdü ve 25 tane hafız kardeşimiz mademki mümin kardeşimizin üzüntüleri var o zaman sıkıntı ve üzüntülerinin giderilmesi ve Rabbimizin kardeşimize merhameti ve şefkâti ile muamele buyurması ve her türlü müşkülünü halletmesi için bir hatim daha indirmek ve Rabbimize cc. yalvarmak farz olmuştur kararı alınmış ve derhal cüzler dağatılmış Hatim tamamlanmış ve toplu duası yapılmış Rabbimizin cc. 99 esması ve her esması ile 99 Tekbir getirilerek Rabbimize arz edilmiştir.Gurubumuzdaki bütün hafız kardeşleriniz hakkımızı canı gönülden sizlere helal ediyoruz.
Gurubumuzun selam ve saygılarını arz ederiz.
aleyküm selam,
sizlerin bu ulvi hizmetlerinizi ve düşüncelerinize şahit oldukça Rahmetli Hocamızın ne kadar kıymettar ve nadide bir insan olduğunu anlıyorum.sizler gibi daha fazla kendisinden nasiplenebilseydik.
mirası olan sizlerin halisane ve fedakarane gayretlerinize şahit olmak bile bizler için çok değerli.