Selamun Aleykum
Gurubumuzca bu sabah okunan Hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Sayın Yusuf Beyefendinin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere, Kıymetli kardeşimizin sağlıklı hayırlı ve uzun bir dünya hayatı geçirebilmesi,hata ve kusurlarının affı için toplu duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimze cc.arz olunmuştur.
Not; Yarınki Hatmi Şerifimiz Sayın Receb-I Kamer kardeşimiz içi okunacaktır.
Selamun Aleyküm Osman abimiz;
Sözlerime nerden ve nasıl başlayayım bilemiyorum..Receb ayında Receb kardeşinizi sevindirdiniz Rabbim de sizleri sevindirsin inşallah..şu an o kadar mesut ve bahtiyarım ki anlatamam sizlere..şu buhranlı günlerimde,şiddetle duaya ihtiyaç hissettiğim bugünlerde verilebilecek en güzel hediyeyi verdiniz bana..Rabbimiz sizlerin de her ne muradınız var ise hayırlısı ile versin inşallah..yazdıklarım hislerime tercüman olamıycak bunu da biliyorum..Rabbim sizlerden ebeden razı olsun inşallah..sizler gibi değerli Kur'an sevdalılarını yetiştiren,emeği geçen rahmetli Nemire Hocamızdan Rabbim razı olsun,mekanı cennet olsun inşallah..kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin inşallah..AMİN
Selamun Aleykum
Bu sabah okunan Hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın Receb-I Kamer Kardeşimizin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,Sayın kardeşimizin hayırlı mutlu sağlıklı ve uzun bir ömür geçirmesi,hata ve kusurlarının affı için toplu duası yapılmış ve Yüceler Yücesi Rabbimize cc. Arz olunmuştur.
Not; Yarınki hatim Sayın Nazlı Ceylan kardeşimiz için okunacaktır.
Gurubumuz adına Selam ve Saygılarımızı arz ederiz.
Ve aleykümselam abimiz;
Rabbim sizlerden razı olsun,hüsn-ü niyetinize mukabil misliyle ecrini versin inşallah..Menfaat üzerine dönen şu yalan dünyada tek gerçek Hak kelamını hıfzeden, yalnız ve yalnızca Allah rızası için ömr-ü hayatında hiç görmediği,din kardeşi bellediği insanlara ve ahirete göç etmiş akrabalarının ruhlarına güzeller güzeli Kur'an-ı Kerimi hatmedip hediye etmek büyük erdem,büyük saadet..ihlas bu olsa gerek..
NE MUTLU SİZLERE..NE MUTLU NEMİRE HOCAMIZA..VE NE MUTLU BİZLERE..
zerre kadar menfaat gözetmeden Allah rızası için böyle güzelliklere vesile olmak ne güzel bir haslet..Maşallah,Barekallah..Rabbimiz sizleri bir ömür muhafaza etsin..Her iki dünyada hakiki saadete eriştirsin inşallah..duygularım,hislerim,diyeceklerim çok fakat sözler tercüman olamıycak..Rabbimiz sizlerden,grubunuzdan ve Nemire Hocamızdan razı olsun inşallah..Rabbime emanetsiniz abim,teşekkür ediyorum,hakkınızı helal ediniz..