Selamun Aleykum
bu sabah tamamlanmış olan hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın Hüzünlü kardeşimizin ailesinden ahırete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi kardeşimizin sağlıklı hayırlı uzun bir ömür yaşıyabilmesi hata ve kusurlarının affı için toplu dua yapılmış ve Yüceler yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.
Selam ve saygılarımızla.
Ve Aleykum Selam ve Rahmetullah değerli kardeşim.
Söyleyecek kelimeler bulmakta zorlanıyorum. Aslında iş yoğunluğundan dolayı sitenin sadece dua ve kuran kısımlarına girip çıkıyorum. Diğer kısımlara pek girmiyorum. Ama bugün öğleden sonra bu sayfanın bulunduğu bölüme de öylesine girdim. Ne kadar anlamlı, ne kadar güzel hediyeler verilmiş, bana da verilir mi acaba diye içimden geçiriyordum ki... Adımın geçtiğini gördüm. Öyle heyacanlandım ki, benim için, benim adıma hatmi şerifin okunduğunu görünce. ... Beni ne kadar mutlu ettiniz bir bilseniz. İnanılmaz sevindim, duygulandım. Bana dünyaları verseniz bu kadar sevinmezdim. Bu duyguyu tarif etmek imkansız. Çok çok çok teşekkür ederim. Allah kabul etsin. Allah binlerce kez razı olsun. Ağzınıza, yüreğinize sağlık. İnşaALLAH benim gibi babam da çok mutlu olmuştur.. Allahım sizlerin de gönlünüzden geçen hayırlı tüm isteklerinizi gerçekleştirsin, mutluluğunuz, sevinciniz, kurana olan hizmetiniz daim olsun, hiç bir zaman sizi ve sevdiklerinizi sıkıntıda bırakmasın inşaALLAH.
Çok değerli büyüğümüz İbrahim hocamız da babam için yasini şerif okumuştu. Onu o zaman tanımıştım. Nurlar içinde yatsın. Mekanı cennet, kabri cennet bahçesi olsun inşaALLAH.
Rabbim İbrahim hocamız, siz ve değerli hafız kardeşlerimden binlerce kez razı olsun, sevabını kat kat versin inşALLAH.
Konuyu geç gördüğüm ve cevabını geç verdiğim için özür dilerim.
Hayırlı, sağlıklı, bol bereketli ve güzelliklerle dolu günler dilerim. Hayırlı Cumalar…