Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Leyla kardeşim..

Allah cc nasip ettiği sürece...Aynı Osman Hocamızın devam ettirdiği gibi...Sadece hediyelerle ( İbrahim Hocamıza , Ondan hatıra kalan Osman Soylu Hocamıza,Hafız gurubu kardeşlerimize ,Melek Hafızımız Enes'e ve İbrahim hocamızın Vekili ; İslam Hocamıza.. ) bu konu devam edecektir...
Rab'ten gelen Rabbe döndü... İçimiz kabul edemese de..kalpler kabul etti..

Konuyu dağıtmadan....Hediyelerle devam edelim inşaallah...Belki Hocamızın Gurubu olan kardeşlerimiz gün olur girer...

Esselamu aleyküm

Ve Aleyküm Selam kardeşim haklısınız kardeşin Enes ve Furkan kardeşimiz şu anda hacdalar Allah kısmet ederse bayramdan sonra gelecekler inşallah şu anda çok değerli kardeşlerimiz İbrahim hocamızdan sonra beklenmedik şekilde Osman Soylu kardeşimizin acısını yaşıyorlardır bizler ne desek boş böyle durumlarda söylenecek bir söz yok taktir ilahi Rabbim'in dediği olur Allah ne kısmet etmişse o olur evet hepimiz değerli hocamızın ve değerli kardeşimizin ani vefatı bizleri o kadar çok üzdü ve derinden yaraladı ki anlatamam Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Aynı şekilde hatim grubundaki kardeşlerimiz aynı şekilde konumuza devam edip hediyelere devam edeceklerdir değerli hocamızın ve değerli kardeşimizin yadigarı.
Öyle canım Allah'ın çok sevdiği kuldu Rabbim yanına aldı Allah Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak hep beraber cennette buluşmak nasip etsin Rabbim. Kardeşlerimizin hakları hiç bir zaman ödenmez Allah hepsinden razı olsun emeklerine gönüllerine sağlık Allah mükafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hafız grubundaki kardeşlerimize saygılar selamlar çok değerli hocamın da ellerinden hürmetle öperim başları sağ olsun Allah sabır dayanma gücü nasip etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........628.000

Allah kabul etsin..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız Bu gün gurubumuzca indirilen 5 hatimin üç tanesinin ecrinden hasıl olan sevabını biraz evvel acı haberini aldığımız ve içimizi sızlatan Nuray hanımefendinin Rabbimizin davetine icabet eden ve nurlara gark olan Melek kızı cahidemizin ruhuna iletimesi ve tertemiz cahidemize yüce mevlamızın cennetinde saraylarda ağırlaması için kabrini nurlarla doldurması ve rahmetine merhametine gark eylemesi için duası yapılmış ve Rabbimize arz edilmiştir.Yüce mevlamızdan kederli annesine ve babasına eyüp peygamber sabrı vermesini niyaz ederiz.

Esselamun Aleykum.

berat05

Yönetici
vealeykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

Allah celle celaluhu razı olsun değerli hocamız..
Bu acı günümüzde yanımızdasınız..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM sizden sonsuz kere razı olsun değerli hocam yüreğinize sağlık..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam verahmetüllahi berakatuhu

allah kabul ve haberdar etsin inşaallah.ailesine eyup peygamber sabrı verir inşaallah duanız kabul olur...
osman hocamız çok dua etmişti cahide için belki de hayırlı olan bu...acı haberi görmedi kendisi...
inşaallah cenneti ala da karşılamışlardır meleğimizi....

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Allah celle celaluhu razı olsun değerli hocamız..
Bu acı günümüzde yanımızdasınız..

Esselamun Aleykum

Kıymetli gönül dostu kardeşimiz bizi haberdar ettiğiniz için size teşekkür ederiz.Bu gün iki hatim daha Cahide yavrumuza hediye edilecektir şu anda hafızlarımızca okunmaktadır.ve bayram sabahına kadar her gün okunanan 5 hatim 6 ya çıkarılmıştır bir hatim sadece Cahide yavrumuzun ruhuna hediye edilecektir.Lütfen anneciğine ulaşabilirseniz baş sağlığı dileklerimizi kendisine iletiniz.Başka yapabileceğimiz ne varsa lütfen bize bildiriniz.

Selamlarımızla.

berat05

Yönetici
vealeykümselam

Değerli Hocam...

Size ne yazsam...kalbimden geçirdiklerimi anlatamam...Sağolun..

Tüm hatim gurubu kardeşlerimizden Rabbim razı olsun..İslam Hocamız başta olmak üzere hepsine sonsuz saygı ve selamlarımızı gönderiyoruz..

İnşaallah kardeşimize sizin hatimleriniz,selamlarınız iletilecektir.

Rabbime emanet olunuz...

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız,bu gün ikindi namazından sonra okunan 2 hatimle beraber 5 hatim bitirilmiş ve melek cahidemizin ruhuna iletilmesi için duası yapılmıştır.Ayrıca kederli annesi ve babası içinde Sabır duası yapılmıştır Rabbimiz kabul buyursun.

Geceniz hayırlarla dolsun.....Saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ve Aleyküm Selam
Çok değerli hocam Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Her zaman bizleri hediyelerinizle her yönden yalnız bırakmıyorsunuz Allah'ım da sizleri darda sıkıntıda bırakamasın bütün güzellikler sizinle olsun. Allah'ım kardeşimizin ve eşinin yar ve yardımcısı olsun sabır dayanma gücü yüreklerine inşirah nasip etsin Rabbim.
Allah sizin gibi değerli hocalarımızı kardeşlerimizi karşımıza çıkarmayı nasip ettiği için Allah'ıma binlerce şükür olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun değerli İbrahim hocamla değerli Osman kardeşimizi rahmetle bir kere daha anıyorum kabirleri nurla dolsun inşallah.
Selam ve dua ile Rabbim'e emanet olunuz selamlar saygılar İslam hocamında ellerinden hürmetle öperim..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız bu gün gurubumuzca indirilen hatimlerden bir tanesi melek cahidenin tertemiz ruhuna hafız abileri tarafından okunmuş duası yapılmış ve Rabbimize (suphanehu) arz olunmuştur.

Yine gurubumuzca indirilen hatimlerden bir tanesi hafız kardeşleriniz tarafından sayın berat05 kardeşimizin sağlık ve selameti ve ailesinden ahirete göçenlerin ruhlarına iletilmesi için duası yapılıp Yüce Rabbimize (suphanehu) kabulu için arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum....Saygılarrımızla.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
ve Aleykum Selam kıymetli hocam Rabbim sizlerden razı olsun okuduğunuz hatimleri Rabbim kabul eylesin inşallah iki cihandada yüce Mevlam yüzünüzü güldürsün Rabbime emanet olun
selametle..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........627.000

Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........626.000

Allah kabul etsin..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız hafız kardeşlerinizin tamamladığı hatimlerden bir tanesi Melek Cahidenin tertemiz ruhuna iletilmek üzere Allah azze ve celle hazretlerinin yüce zatına kabulu için arz olunmuştur.

Diğer tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabı Sayın Yusuf beyefendinin ailesinden Rahmeti Rahamana kavuşan sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,Yusuf beyefendinin sağlık ve selameti ve Rızayı İlâhiye uygun hayırlı bir ömür sürmesi için dua edilmiş Kabulü için Rabbimize cc. Arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum........Saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız hafız kardeşlerinizin tamamladığı hatimlerden bir tanesi Melek Cahidenin tertemiz ruhuna iletilmek üzere Allah azze ve celle hazretlerinin yüce zatına kabulu için arz olunmuştur.

Diğer tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabı Sayın Yusuf beyefendinin ailesinden Rahmeti Rahamana kavuşan sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,Yusuf beyefendinin sağlık ve selameti ve Rızayı İlâhiye uygun hayırlı bir ömür sürmesi için dua edilmiş Kabulü için Rabbimize cc. Arz edilmiştir.

Ve Aleyküm Selam
Değerli hocam Allah'ım sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Değerli hocam sizler için söylenecek bir kelime bulamıyorum zaten.
Tsunami(Gülay) kardeşimin sizlere bütün sitedeki kardeşlerime ve özelikle İslam hocamıza selamı var ayrıca İslam hocamdan bizzat ricası var mesajı kardeşimizin acımla ettiğim feryatlarımın affı ve sabrımın artması için dualarını bekliyor bütün kardeşlerim için değerli hocalarımdan Allah razı olsun dedi.
Allah yar ve yardımcımız olsun Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın inşallah. Allah sizlere Gülay kardeşimize sabırlar nasip etsin yüreklerinize inşirah nasip etsin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Allah her zaman iyilikler güzellikler nasip etsin birlik beraberlik nasip etsin Rabbim. Selam ve dua ile selametle kalınız her şey gönlünüzce olsun selamlar saygılar çok değerli hocamın da ellerinden hürmetle öperim.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........625.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam ve rahmetullah,
kıymetli hocam ve grubu,
Rabbim okunan hatimleri kabul eylesin..
Öyle büyük bir mutluluk ki bu bizler için..
Hepinizden ayrı ayrı razı olsun Rabbim..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Tamamlanan iki hatimden bir tanesi Melek Cahidemizin tertemiz ruhuna iletilmesi,diğeri kardelele kardeşimizin sağlık ve afiyeti Allahu teala'nın hoşnut olacağı uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi ve ailesinden rahmeti Rahmana kavuşan büyüklerinin ruhlarına iletilmesi için duası yapılmış Yüceler Yücesi Allah'a (azze ve celle) kabulu için arz olunmuştur.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt