Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........596.000

Allah kabul etsin..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Leyla-1 kardeşimiz 21 yasin okunmuştur .Merhum İbrahim hocamızı ve Merhum Osman hocamızı ziyarete gidiceğiz ve sizin selamlarınızı ileteceğiz.Bazı sıkıntılarınız olduğunu yazınızdan anladık müsterih olun kim kime ne yapıyorsa her şeyi kayıt eden melekler var her hareket ve her söylenen kelime anında kayıt altına alınmakta bununda üstünde her şeyi hakkıyla bilen Yüce Rabbimizin (azze ve celle) var olması sizce yetmezmi vakit ve saat geldiği zaman sizi üzenlere gerkli cevap ve hak ettikleri ceza mutlaka verilir bunda hiç bir şüphe yok.Sakın kimseye beddua etmeyin siz her şeyi hakkıyla bilen Rabbimizi (azze ve celle) vekil edin ve sabırla işin sonunu bekleyin . Kıymetli kardeşimiz yazınızda bir takım linkler belirtmişsiniz biz sizler kadar bilgissayar kullanmakta mahir olmadığımız için ne demek istediğinizi anlayamadık.

Esselamun Aleykum........Saygılarımızla.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız.13.10.2013 tarihinde indirilen iki hatimden bir tanesi melek cahidenin tertemiz ruhlarına iletilmesi,diğer hatim ise Repsol kardeşimizin sağlık ve selameti,rızayı ilahiye uygun bir ömür geçirmesi ve ailesinden ahırete göçenlerin ruhlarına iletilmesi için duaları yapılmış kabulu için Yüceler Yücesi Rabbimize (azze ve Celle) arz edilmiştir.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
bilgilendirme

bilgilendirme

Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız.İşlerimizin yoğunluğu sebebi ile hatimler dışında diğer konularla pek ilgilenememekteyiz.Zaman zaman diğer konuları azda olsa takip etmeye çalışıyoruz.Dün gece incelediğimiz bir konuda çok yalnış bir ifadeye rastladık ayrıca bu sayın beyefendiye Merhum Osman hocamızda aynı konuda çok latif bir ifadeyle söylediğinin yalnış olduğunu kendisine anlatmıştı şimdi aynı şey yine tekrarlandı.Efendim Yüce Rabbimiz (azze ve Celle) yaratılmışların en güzeli olan Yüce peygamberimize (Aleyhi vesellem) sen olmasaydın alemleri yaratmazdım demiş haşa Kuranda böyle bir ayet asla yoktur Ayrıca Allahu zül celâl alemleri belli bir maksatla irade buyurmuş ve yaratmıştır bu maksatın neler olduğunu hepimiz Kurandan öğrenmiş olduğumuz üzere bilmekteyiz.Elbetteki Yüce peygamberimiz (aleyhi vesellem) başımızın tacıdır ve elbetteki Kuranda bir çok ayetde şanı yüce mükemmel bir peygamber olduğu ve ona en çok benzeyeneniz Allah'a cc. rızasına en yakın olandır,Alemlere rahmetdir,ömrü boyunca asla ağzından yalan bir kelime çıkmamıştır,çok merhametlidir,ve buna benzer metihler dolu bir çok ayet vardır.Ancak sen olmasaydın ben alemleri yaratmazdım diye bir ayet yoktur.Burada sayın beyefendinin kötü bir niyeti asla yoktur ancak büyük bir sevgi ve muhabbet sonucu olarak böyle yazmıştır fakat diğer tarafdanda Allahın söylemediği bir sözü Allaha isnat edenden daha zalim kim olabilir diyede ayet vardır.aman ne olur dikkat edelim Ayetlerde olmayan şeyleri söylemeyelim Alemlerin sahibi böyle bir şey söylememişken biz nasıl olurda O'nun adına böyle şeyler söyleriz.Kaş yapalım derken göz çıkartmıyalım.Sayın beyefendinin bize kırılmayacağını umut ediyoruz ne demişler dost acı söyler çünkü dost hakikati söyler.

Esselamun Aleykum.........Saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Sayın Leyla-1 kardeşimiz 21 yasin okunmuştur .Merhum İbrahim hocamızı ve Merhum Osman hocamızı ziyarete gidiceğiz ve sizin selamlarınızı ileteceğiz.Bazı sıkıntılarınız olduğunu yazınızdan anladık müsterih olun kim kime ne yapıyorsa her şeyi kayıt eden melekler var her hareket ve her söylenen kelime anında kayıt altına alınmakta bununda üstünde her şeyi hakkıyla bilen Yüce Rabbimizin (azze ve celle) var olması sizce yetmezmi vakit ve saat geldiği zaman sizi üzenlere gerkli cevap ve hak ettikleri ceza mutlaka verilir bunda hiç bir şüphe yok.Sakın kimseye beddua etmeyin siz her şeyi hakkıyla bilen Rabbimizi (azze ve celle) vekil edin ve sabırla işin sonunu bekleyin . Kıymetli kardeşimiz yazınızda bir takım linkler belirtmişsiniz biz sizler kadar bilgissayar kullanmakta mahir olmadığımız için ne demek istediğinizi anlayamadık.

Ve Aleyküm Selam
Çok Değerli hocam Allah'ım sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah'ım ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Ben sizlere gıptayla bakıyorum Allah'ım kem gözlerden nazarlarsan bütün kötülüklerden gelmeden esirgeyip korusun Rabbim.
Değerli hocam ben kimseye ne beddua ediyorum ne de ah ediyorum ben iyilikten güzellikten yana olduğum için 19 aydır tek başıma nelerle mücadele diyorum Allah biliyor görüyor ama insanlar bilmiyor anlamıyor yada anlamak istemiyorlar özellikle yapıyorlar nelere sebep olduklarını hocam ben fazla kendi sıkıntılarımla sizleri rahatsız etmek istemiyorum acınızın yoğunluğunuzun arasında sizlere ulaşamadım bir kaç sorum vardı inşallah kısmet olur görüşürüz ben artık ağlamıyorum kendimi yıpratmıyorum geçende söylemiştim burada mı hatırlamıyorum çok değerli Osman kardeşimizi aninden kaybettiğimizi öğrendiğim için dünya ile ilgili hiç bir şeye üzülmeyeceğim ben insanların yaptıklarına çok üzülüyorum:( evet acı çekeceğim sıkıntı çekeceğim öncelikle Allah'ın izniyle sonra siz değerli hocalarımın ve değerli kardeşlerimin duaları sayesinde bu günlerde gelip geçecek inşallah. Şunuda öğrendim insanlar menfaati bitene kadar dostmuş sebep oldukları yetmezmiş gibi bana sen bizi mahkemeye versen ne kanıtlayacaksınız diye bir kere daha canımı yaktılar benim kanıta ispata ihtiyacım yok ki ben zaten o maddiyatı çoktan gözden çıkardım maddiyat para pul kime mutluluk getirdi ki kim ne götürdü bir kefen bile elimize geçerse birde yapılan iyilikler sevaplar yada kötülükler günahlar Allah bizleri sıratı müstakimden ayırmasın şeytana nefisine uydurmasın doğru yoldan ayırmasın onlarıda Allah hidayete erdirsin doğru yolu buldursun gafletten uyandırsın inşallah. Bunlarda bana herkese ders olsun unutamayacağım acı bir ders tecrübe olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah'ım sizleride başımızdan ayırmasın inşallah iyi ki varsınız.
Selam ve dua ile selametle kalınız saygılar selamlar hocamında ellerinden her zaman ki gibi hürmetle öperim.(Değerli İbrahim hocama ve değerli Osman kardeşimizede selamlar)

Duaya ihtiyacı olan bütün kardeşlerimiz için İhlas hatminin duası yapabilirimisiniz bugün birde aşağıda yine
Allah rızası için Hidayete Ermek İçin(Bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak,Ülkemize dirlik düzen geçim terör belasından tez zamanda kurtulmak ülkemizi bölmek parçalamak isteyenlere fırsat vermesin Rabbim inşallah. Bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması Tüm hastalarımıza hayırlı şifalar,borçulara eda, evsizlere ev.işsizlere iş, eşsizlere eş,çocuksuzlara hayırlı çocuk,bütün çocukların hidayete ermeleri zihin açıklığı başarılı olmaları, tüm bekar kardeşlerimizin gönlüne göre ve seven kardeşlerimizin hayırlısıyla kavuşup evlenmeleri hayırlı yuva hayırlı çocuklarının olması, ayrıca hayırlı rızk iş kapıları maddi sıkıntıda olan işe girmek isteyen borç içinde bulunan maddi imkansızlıklar işsizlik yüzünde evlenemeyen için ülkemize bolluk bereket hidayet Herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları,ülkemizin terör belasından tez zamanda kurtulmak.depremdeki bütün kardeşlerimizin selameti, şu anda haksız yere hapiste olan zulüm altında olan bütün kardeşlerimizin tez zamanda kurtulması,bütün ölmüşlerimiz askerlerimiz şehitlerimiz ve iki cihan saadetine nail olmak İçin)
hayır kapılarının açılması konusunun da duasını yaparmısınız size zahmet müsait olursanız değerli hocam
ALLAH rızası için Hidayete Ermek İçin (Herkesin HAYIR KAPILARININ AÇILMASI HAYIRLI RIZK KISMET KAPILARI HAYIRLI İŞ KAPILARI dualarının gönül muradlarının kabulu içinde bulundukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları,zülüm altında olan haksızlığa uğrayan kardeşlerimizin selamete ermeleri, ülkemizin terör belasından tez zamanda kurtulması,depremdeki kardeşlerimizin selameti,bütün ölmüşlerimiz,iki cihan saadetine nail olmak için)

Esselamun Aleykum saygılar selamlar..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun iki cihandada sıkıntı yüzü göstermesin çok sık giremiyorum ama H.İbrahim hocamızın ve OSman hocamızın ruhlarına elimden geldiğince okumaya devam ediyorum Rabbim onlardan razı olsun sizler gibi büyüklerimize tanışmamıza vesile oldular Rabbim kabirlerini nurla doldursun mekanlarını cennet eylesin cahidemiz biliyorum ki Nuray kardeşimin dediği gibi yalnız değil dayısı ve dedesiyle birlikte Rabb'ime emanet olun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ve Aleyküm Selam Allah razı olsun hepinizden emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli leyla-1 kardeşimiz siz bizi yanlış anladınız biz size beddua ediyorsunuz demedik ancak anlayabildiğimiz kadarı ile birileri sizin canınızı yakmış ve bazı üzüntülerinize sebep olmuş insan çok bunalınca bazen nefsine uyar ve beddua eder biz sizin yüreğinizin çok yanık olduğunu anladık ve bunun için aman ağzınızdan beddua kaçırmayın dedik.Yarın İbrahim hocamıza ve Osman hocamıza ziyarete gurubumuzun tamamı toplu halde gidecek ve sizinde selamınızı ileteceğiz.Sayın gönül dostumuz istediğiniz dualar gurubumuzca yapılmıştır Allah (Azze ve Celle) okuduklarınızı kabul buyursun.Bayramınızı gurubumuz adına kutluyoruz.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli leyla-1 kardeşimiz siz bizi yanlış anladınız biz size beddua ediyorsunuz demedik ancak anlayabildiğimiz kadarı ile birileri sizin canınızı yakmış ve bazı üzüntülerinize sebep olmuş insan çok bunalınca bazen nefsine uyar ve beddua eder biz sizin yüreğinizin çok yanık olduğunu anladık ve bunun için aman ağzınızdan beddua kaçırmayın dedik.Yarı İbrahim hocamıza ve Osman hocamıza ziyarete gurubumuzun tamamı toplu halde gidecek ve sizinde selamınızı ileteceğiz.Sayın gönül dostumuz istediğiniz dualar gurubumuzca yapılmıştır Allah (Azze ve Celle) okuduklarınızı kabul buyursun.Bayramınızı gurubumuz adına kutluyoruz.

Ve Aleyküm Selam
Çok değerli hocam yok ben sizi anladım hocam yanlış anlaşılma yok ben genel anlamda söyledim evet ben sabırla bekliyorum benim sahibim Şahidim Vekilim Allah gerisi boş zaten ben bütün işlerimi her şeyimi Allah'a bıraktım.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah beterin beterinden korusun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Allah büyük gün doğmadan neler doğar Rabbim nelere Kadir'dir bu günlerce geçecek Allah'ım imtihanlarımızı her iki dünyada başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.
Allah sizlerden binlerce kez razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selamlar saygılar hocamın da ellerinden hürmetle öperim.(Yarın gittiğinizde duygularıma tercüme olursanız emekleri çok geçti haklarını helal etmek içinde)hayırlı bayramlar
.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah beni Yanlış anlamadınız hocam lütfen eğer sormamda bir yanlış anlaşılma olduysa hakkınızı helal edin hocam ben başka anlamda sormuştum...:(

Müsterih olunuz kıymetli kardeşimiz hiçbir yalnış anlama yoktur.Hakkımız her zaman helal olsun.

Esselamun Aleykum .....Saygılarımızla.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız bu gün indirilen hatimlerimizden bir tanesi her gün olduğu gibi Melek Cahidenin tertemiz ruhlarına iletilmesi,diğeri ise sayın gevher kardeşimizin sağlık ve selameti ile rızayı ilahiye uygun hayırlı ve sağlıklı bir ömür geçirmesi ,ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için toplu duaları yapılmış olup kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize (Azze ve Celle) arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum......Saygılarımızla.

GEVHER

Yönetici
Ve aleykümselam ...

Mustafa hocamız...
Rabbim sizden ve bu hatimleri bizlere hediye etme büyüklüğünü gösteren tüm kardeşlerimizden razı olsun.
Bizler için ettiğiniz her duanın kat kat fazlasını Rabbim sizlere nasip etsin.
Okudugunuz Kur'an iki dünyada da dostunuz olsun , yolunuzu aydınlatsın inşaAllah.

Sizin ve kardeşlerimizin mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum. Rabbim hayırlara vesile kılsın.

es Selamünaleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Müsterih olunuz kıymetli kardeşimiz hiçbir yalnış anlama yoktur.Hakkımız her zaman helal olsun.

Esselamun Aleykum .....Saygılarımızla.

Ve aleykümselam

Çok Değerli hocam Allah'ım sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah'ım her harf adedince mükafatınızı vermek nasip etsin Rabbim.
Okudugunuz Kur'an iki dünyada da dostunuz olsun , yolunuzu aydınlatsın inşaAllah.

Değerli hocam sizin çok değerli İslam hocamın ve kardeşlerimizin mübarek kurban bayramını en içten dilekerimle kutlar sağlıklı huzurlu nice bayramlara inşallah.. Rabbim hayırlara vesile kılsın.
Rabbim'e emanet olun selamlar saygılar...

es Selamünaleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........594.000

Allah kabul etsin..

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli Mustafa Hocam

Gördüm ki....bilgilendirme yapmışsınız.

GENEL konular bölümünde bu mesajınızı konu olarak açtım...Siz okuduktan sonra kendi mesajımı sileceğim..

Hafız grubunun hocalarımızın ve sizin mübarek kurban bayramınızı tebrik eder, hayırlı güzel imanla dolu daha nice bayramlar Rabbimizden niyaz ederim...

Esselamu aleyküm...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
21 YASİN OKUNACAK KARDEŞLERİMİZİN YENİ LİSTESİ

Allah rızası için Hidayete Ermek İçin(Bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak, Bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması Tüm hastalarımıza hayırlı şifalar,bütün çocukların hidayete ermeleri zihin açıklığı başarılı olmaları, tüm bekar kardeşlerimizin gönlüne göre takva sahibi hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı çocuklarının olması, ayrıca hayırlı rızk iş kapıları maddi sıkıntıda olan işe girmek isteyen borç içinde bulunan kardeşlerimize hayırlı rızk iş kısmet kapılarının açılması,ülkemize bolluk bereket hidayet,ülkemizin terörden tez zamanda kurtulması, Herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayır olması ülkemizin terör belasından tez zamanda kurtulması..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu aleyhi vesellemin şefaatine nail olanlardan olmamızı bütün ölmüşlerimiz ve iki cihan saadetine nail olmak İçin)
MANEVİ DEĞERLERİN YÜKSELMESİ HAYIR KAPILARININ AÇILMASI, MURADLARIN KABULü İÇİN

Yeni Yasin Listemiz hayırlara vesile olur inşallah:

1-İbrahim hocamız
2-Osman soylu
3-İslâm Çalapkulu (hepimizin büyüğü 58 yaşında hocamızın vekili)
4-Enes Birtek (Melek hafız 17 yaşında)
5-Mustafa Sert
6-Muhammed Eren
7-Recep Güre
8-İhsan Arslan
9-Fehmi Tufanç
10-Abdullah Merâl
11-Kadir Sevindik
12-Ramazan Gönül
13-Fehmi Atık
14-Suat Kendir
15-Salih Özkuzu
16-Salih Sırdaş
17-Zafer Tüfekçi
18-Süleyman Gök
19-İsa Hepiş
20-Metin Kızılkaya
21-Ramazan Temizel
22-Kâni Yurtsever
23-Furkan Altuniş
24-Hasan Baltacı
25-Özer Özkuzu
26-Muhlis Konuk
27-Vedat kıraç
28-Mustafa
29-Münip
30-Halis
31-Serhat
32-Halis
33-Nadir
34-Süleyman
35-Önder
36-Şükrü
37-Murat
38-Necip
39-Recep
40-Cemâl
41-Aydın
42-Muzaffer
43-Ragıp
44-Tsunami

Allah kabul etsin.

nazlim

Kayıtlı Kullanıcı
canım bende yasini almak isterim.....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-b...ardeslerim-hep-beraber-okuyalim-insallah.html
Selam Aleyküm kardeşlerim Yeni Yasin listesinde bu sefer öncelikle Çok değerli İbrahim hocam ve grubunda bulunan değerli hocamız ve değerli kardeşlerimin niyetine göre başlanmıştır Allah kabul etsin. Okumak isteyen kardeşlerimiz varsa iştiraklerinizi bekliyoruz Allah hepinizden razı olsun inşallah.Selam ve dua ile selametle kalınız.
Okunan Kişi (Merhum İbrahim hocamız)

NİYETİ:
(Ahirete göç eden İbrahim hocamızın eşi oğlu ve grubunda Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve hocamızın kardeşlerimizin mekanlarının cennet olması kabirlerinin nur dile dolması ve Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt