Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (2 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abimiz... benimde ricalarım olacak sizlerden...
22 yaşında vefat eden halam HÜLYA ... büyük babam EMİN ,dedem NURİ, eşimin anneannesi ZÜHRE ve MUHAMMED dedelerinin ruhlarına ulaşması için sizlerden hatim rica edeceğim...
birde benden size isteğini ulaştırmamı isteyen BEHİYE kardeşim var.. sitenin eski üyelerinden oda sıkıntılarının geçmesi için sizden bir hatim rica etti...
biliyorum dualarınız yerinde kabul inşallah.. bizleride ekleyin dualarınıza..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
22 yaşında vefat eden halam HÜLYA ... büyük babam EMİN ,dedem NURİ, eşimin anneannesi ZÜHRE ve MUHAMMED dedelerinin ruhlarına ulaşması için sizlerden hatim rica edeceğim...
birde benden size isteğini ulaştırmamı isteyen BEHİYE kardeşim var.. sitenin eski üyelerinden oda sıkıntılarının geçmesi için sizden bir hatim rica etti...

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz istediğiniz hatimler yarın tamamlanıcak duaları yapılacak ve size bildirilecektir.Merak etmeyiniz sizlerde dualarımızdasınız

Selam ve saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm
Değerli kardeşim sizden yine 27 yaşında vefat eden kız kardeşimin asistanı hemde öğrencisi olan Kerim kardeşim için hediye istiyorum en geçen sene 16 mayısta kız kardeşim Adana'ya gelirken Kerim kardeşim hocam ben hiç iyi değilim diye konuşmaları olmuş sohbet etmişler o günde kız kardeşim Pozantı Gülek boğazında arabasıyla kaza yaptı yaşaması şu anda mucize Allah'ım bize bağışladı Allah başka kaza bela vermesin inşallah. Kerim kardeşimde şu anda hatırlamıyorum ama kalp krizimi geçirdi bilmiyorum bir kaç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti ben tanımıyorum görmedim ama kardeşimizin vefatı kardeşimle son sözleri beni gerçekten çok etkiledi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Şu üç günlük dünyada ne götüreceğiz sanki yapılan iyilikle güzellikler sevaplar yada kötülükler günahlar iyilik dururken kötülüğe ne gerek var sanki kalp kırmaya birbirine kötülük yapmaya Allah yar ve yardımcımız olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak Allah'a karşı Allah aşkıyla ibadetlerimizi yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah'ım sizlerden razı olsun kardeşim her zaman diyoruz ama hakkınız ödenmez kardeşim sizleri Rabbim'e emanet ediyorum saygılar selamlar selametle kalınız.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl
olan sevabını 22 yaşında ahirete göçen halanız Hülya hanımefendinin büyük babanız Emin beyefendinin dedeniz Nuri beyefendinin Zühre hanımefendinin ve Muhammed dedelerin ruhlarına iletilmesi kabirlerinin nurlarla dolması mekanlarının cennet olması,Sitemizin eski üyelerinden olan Behiye hanımefendinin tüm sıkıntılarının giderilerek huzurlu bir ömür geçirebilmesi için toplu dua edilmiş ve Yüceler yücesi Rabbimize (süphanehu) arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm
Değerli kardeşim sizden yine 27 yaşında vefat eden kız kardeşimin asistanı hemde öğrencisi olan Kerim kardeşim için hediye istiyorum en geçen sene 16 mayısta kız kardeşim Adana'ya gelirken Kerim kardeşim hocam ben hiç iyi değilim diye konuşmaları olmuş sohbet etmişler o günde kız kardeşim Pozantı Gülek boğazında arabasıyla kaza yaptı yaşaması şu anda mucize Allah'ım bize bağışladı Allah başka kaza bela vermesin inşallah. Kerim kardeşimde şu anda hatırlamıyorum ama kalp krizimi geçirdi bilmiyorum bir kaç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti ben tanımıyorum görmedim ama kardeşimizin vefatı kardeşimle son sözleri beni gerçekten çok etkiledi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Şu üç günlük dünyada ne götüreceğiz sanki yapılan iyilikle güzellikler sevaplar yada kötülükler günahlar iyilik dururken kötülüğe ne gerek var sanki kalp kırmaya birbirine kötülük yapmaya Allah yar ve yardımcımız olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak Allah'a karşı Allah aşkıyla ibadetlerimizi yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah'ım sizlerden razı olsun kardeşim her zaman diyoruz ama hakkınız ödenmez kardeşim sizleri Rabbim'e emanet ediyorum saygılar selamlar selametle kalınız.

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını 27 yaşında dünyaya veda eden ve hakkkın rahmetine kavuşan Kerim kardeşimizin ruhuna iletilmesi kabrinin nurlarla dolması ahirette mekanının cennet olması için toplu duası yapılmış Ve Yüceler Yücesi Allah'a (süphanehü) arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını 27 yaşında dünyaya veda eden ve hakkkın rahmetine kavuşan Kerim kardeşimizin ruhuna iletilmesi kabrinin nurlarla dolması ahirette mekanının cennet olması için toplu duası yapılmış Ve Yüceler Yücesi Allah'a (süphanehü) arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

Amin Aleyküm Selam
Çok Değerli kardeşim Allah binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Allah kabul etsin. Allah rahmet eylesin kardeşimizin mekanı cennet olsun inşallah.
Allah kolaylıklar nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selamlar saygılar sunarım..

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm Osman ağabey,
Dedem için okuyacağınız hatimi soracaktım,bildireceğim demiştiniz de onun için sorayım dedim :)
Allah razı olsun :)
Hayırlı geceler :)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm Osman ağabey,
Dedem için okuyacağınız hatimi soracaktım,bildireceğim demiştiniz de onun için sorayım dedim :)
Allah razı olsun :)
Hayırlı geceler :)

Selamun Aleykum

kıymetli kardeşimiz indirdiğimiz hatim listesinden kontrol ettik merhum dedeniz için hatim indirilmiş ve ruhuna iletilmesi için duası yapılmıştır.listemizde herhalde bildirildi diye yalnış işaretlemişiz,bizi bağışlayınız.

Selam ve saygılarımızla.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

kıymetli kardeşimiz indirdiğimiz hatim listesinden kontrol ettik merhum dedeniz için hatim indirilmiş ve ruhuna iletilmesi için duası yapılmıştır.listemizde herhalde bildirildi diye yalnış işaretlemişiz,bizi bağışlayınız.

Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm selam Osman ağabey ve kardeşlerim :)
Çok giremediğim için foruma bir yere yazdınız da görmedim mi diye hatırlatmak istemiştim Osman ağabey :)
Allah razı olsun sizlerden bizleri çok sevindiriyorsunuz :)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

sayın kardeşimiz bizlerde anneniz ve sizler gibi müminlerin dualarına muhtacız.muhterem anneniz hanımefendinin ellerinden öperiz bizler hakkımızı helal ettik sizlerde lütfen helal ediniz.rabbimiz cc. Asıl sizin gibi iyi kalpli kardeşlerimizi eksik etmesin.

Selam ve saygılarımızla.

helal olsun kıymetli kardeşim.
Rabbim yolunuzu açık ve bereketli etsin.
Selametle kalın.
Emeğinize yüreğinize sağlık.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm
Değerli kardeşim kimseye haksızlık olmuyordur inşallah sizden yine hediye isteyecektim öncelikle iftiraya uğrayıp 1 yıl boşu boşuna hapis yatıp tekrar aynı şekilde haksızlığa uğrayıp mahkemesi olan şu anda çok zor durumda olan Mehmer kardeşimiz için ayrıca yeni vefat eden gencecik Köksal ve Cumhur kardeşlerimiz içinde Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun çok sevdiğim değer verdiğim ablamızın akrabaları haberleri bile yok hayırlara vesile oluruz inşallah.
Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Emekleriniz çok büyük değerli kardeşlerim her yönden hak ödenmez ama hakkınızı helal edin lütfen.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun iyilikler güzellikler nasip etsin Rabbim.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan çıkmazlardanAllah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inşallah kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Allah'ım ülkemize de dirlik düzen versin birlik beraberlik kardeşlik bağlarını güçlendirmek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun değerli kardeşim selamlar saygılar selametle kalınız hayırlı geceler..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Osman kardeşim nasılsınız? arkadaşlarımızda ahret kardeşlerimizde iyidir inşallah? Allah razı olsun sayenizde hatimlerimizde ilerlemeler oluyor yoksa çok zordu bizim için Rabbimin nimeti oldunuz bizim için hamdü senalar olsun binlerce kere yine sizden hatimlerimizin kalan cüzlerini rica edecektim. müsait olunca inşallah okursunuz. bir de rutin okuduğunuz hatimler zaten Allah celle celalühü rızası için o hatimlerden de sitemize kayıt edelim istiyorum siz günlük iki tane okuruz demiştiniz bana o zaman değerlendiremedik. şimdi beş tane ekleyelim istiyorum nasılsa siz okuyorsunuz. sitemiz için çok iyi olacak hatimlerimizin çoğalması. Allah razı olsun hepinizden de Allahım yüzünüzü güldürsün selametle kalın.

http://forum.islamiyet.gen.tr/kuran-i-kerim/115809-zilkade-ayi-hatimlerimiz-295-296-297-a.html

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
istemek zordur.
insan tanıdığından bile bir Yasin istemeye utanır çekinirken hiç tanımadığım, görmediğim abilerimden hatim isteyeceğim.

istenmesnden memnuniyet duyduğunuzu yazmışsınız.
inşaAllah öyledir. yoksa inanın size zorluk vermek istemeyiz.
ve böyle birşey istemek de hiç kolay değil.
çünkü karşılığında birşeyler vermek istiyor insan, senden karşılık beklemeden yapıyor birde karşıdaki.
o zaman onu ödeyememek insanı iki büklüm yapıyor.
bizde sizi için elimizde geldiğince, dilimizin döndüğünce dua ediyoruz.
sizin yaptıklarınızın karşılığını vermeye bizim gücümüz yetmez.

sizin bu hizmetinizin karşılığını ALLAH versin. Ancak O'nun gücü buna yeter..

sizden annemin hastalığının şifa bulması, tekrarlamaması ve babama hidayet kapılarının açılıp işlerimizin bereketlenmesi için dua istiyorum
şimdiden Allah razı olsun abilerim

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm.....

Osman Hocamız inşaallah müsait olduğunda girecektir.Yoğun olduğu zamanlarda girmiyordu.

Değerli Hocamız kendi istekleri ile Hatim yapıyorlar...Dolayısla bizlere de onlardan rica etmek kalıyor :)

Veren el alan elden üstündür deyip, Rabbimizden celle celaluhu Onlara hayırlı bir ömür vermesini diliyorum...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bu konumuz öksüz kaldı:( Değerli kardeşim...:A

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

“İnnâ Lillâhi ve İnnâ İleyhi Râciûn.”

Biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde elbette O’na döneceğiz.

berat05

Yönetici
Bu konumuz öksüz kaldı:( Değerli kardeşim...:A

Leyla kardeşim..

Allah cc nasip ettiği sürece...Aynı Osman Hocamızın devam ettirdiği gibi...Sadece hediyelerle ( İbrahim Hocamıza , Ondan hatıra kalan Osman Soylu Hocamıza,Hafız gurubu kardeşlerimize ,Melek Hafızımız Enes'e ve İbrahim hocamızın Vekili ; İslam Hocamıza.. ) bu konu devam edecektir...
Rab'ten gelen Rabbe döndü... İçimiz kabul edemese de..kalpler kabul etti..

Konuyu dağıtmadan....Hediyelerle devam edelim inşaallah...Belki Hocamızın Gurubu olan kardeşlerimiz gün olur girer...

Esselamu aleyküm

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........630.000

Allah kabul etsin..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl
olan sevabını 22 yaşında ahirete göçen halanız Hülya hanımefendinin büyük babanız Emin beyefendinin dedeniz Nuri beyefendinin Zühre hanımefendinin ve Muhammed dedelerin ruhlarına iletilmesi kabirlerinin nurlarla dolması mekanlarının cennet olması,Sitemizin eski üyelerinden olan Behiye hanımefendinin tüm sıkıntılarının giderilerek huzurlu bir ömür geçirebilmesi için toplu dua edilmiş ve Yüceler yücesi Rabbimize (süphanehu) arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

size sonsuz teşekkürüm bu güne mi nasipmiş hocam hakkınızı helal etmişsinizdir inşallah.. mekanınız cennet olsun kabriniz nur dolsun inşalalh.. dualarımız hep sizinle olacak inşallah...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
bu sayfaya girmek içimi sızlatıyor.:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt