Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız bu gün gurubumuzca indirilen hatimlerden bir tanesi melek cahidenin tertemiz ruhuna hafız abileri tarafından okunmuş duası yapılmış ve Rabbimize (suphanehu) arz olunmuştur.

Yine gurubumuzca indirilen hatimlerden bir tanesi hafız kardeşleriniz tarafından sayın berat05 kardeşimizin sağlık ve selameti ve ailesinden ahirete göçenlerin ruhlarına iletilmesi için duası yapılıp Yüce Rabbimize (suphanehu) kabulu için arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum....Saygılarrımızla.

Esselamu aleyküm

Değerli Hocamızdan Rabbim razı olsun..

Gönül bahçelerimizdeki solan çiçekleri açtırdı....Bilinmeyen birçok şeye vesile oldular inşaallah...

Rahman celle celaluhu her daim razı olsun....

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız bu gün tamamlanan hatimlerden bir tanesi melek cahidemizin ruhlarına iletilmek üzere diğer bir taneside Sayın Zümra kardeşimizin sağlık ve selameti Hayırlı uzun bir ömür geçirmesi ve sonundada Rızayı İlahiye erişebilmesi, ailesinden ahirete göçenlerinin ruhlarına iletilmesi için duası yapılmış kabulü için Yüceler Yücesi Rabbül Alemine Arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum... Saygılarımızla.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Tamamlanan iki hatimden bir tanesi Melek Cahidemizin tertemiz ruhuna iletilmesi,diğeri kardelele kardeşimizin sağlık ve afiyeti Allahu teala'nın hoşnut olacağı uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi ve ailesinden rahmeti Rahmana kavuşan büyüklerinin ruhlarına iletilmesi için duası yapılmış Yüceler Yücesi Allah'a (azze ve celle) kabulu için arz olunmuştur.

Esselamun Aleykum........Saygılarımızla.

Allah razı olsun .Kıymetli Hocam,
Emeğinize yüreğinize sağlık.
Beni ve annemi çok mutlu ettiniz.
Rabbimde sizleri mutlu etsin.
Yüreğimizin ışığı oldunuz,
kalbimizin heyecanı.
Rabbim ölene kadar bu yoldan ayırmasın.
selametle kalın.
Annem ve ben sizlere duacıyız.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Tamamlanan iki hatimden bir tanesi Melek Cahidemizin tertemiz ruhuna iletilmesi,diğeri kardelele kardeşimizin sağlık ve afiyeti Allahu teala'nın hoşnut olacağı uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi ve ailesinden rahmeti Rahmana kavuşan büyüklerinin ruhlarına iletilmesi için duası yapılmış Yüceler Yücesi Allah'a (azze ve celle) kabulu için arz olunmuştur.

Esselamun Aleykum........Saygılarımızla.
Allah razı olsun.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
cahidem ibrahim dedesiyle osman dayısının yanına gitti.......

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........625.000

Allah kabul etsin..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız her gün olduğu gibi bügünde hatimlerimizden bir tanesi melek Cahidemizin tertemiz ruhuna iletilmesi için diğer hatimimizde sayın Mavci kardeşimizin sağlık ve selameti ile Rahmete kavuşmuş aile büyüklerinin ruhlarına iletilmesi için tamamlanmış ve duaları yapılarak kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize (azze ve celle) arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum.........Saygılarımızla.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum,

Gönül dostlarım...

Hafızlarımıza selam olsun...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........620.000

Allah kabul etsin..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız. Bu gün tamamlanmış olan hatimlerden bir tanesi melek Cahidemizin tertemiz Ruhuna iletilmesi için diğeride Leyla-1 kardeşimizin sağlık ve selameti,rızayı ilahiye ygun hayırlı bir ömür geçirmesi ve ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için duaları yapılmış,Kabulü için Rabbi Tealaya arz edilmiştir.

Ayrıca büyük üzüntüsünün içinde bile bizleri unutmayan tsunami kardeşimize candan teşekkür ederiz.

Esselamun Aleyküm...........Saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız. Bu gün tamamlanmış olan hatimlerden bir tanesi melek Cahidemizin tertemiz Ruhuna iletilmesi için diğeride Leyla-1 kardeşimizin sağlık ve selameti,rızayı ilahiye ygun hayırlı bir ömür geçirmesi ve ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için duaları yapılmış,Kabulü için Rabbi Tealaya arz edilmiştir.

Ayrıca büyük üzüntüsünün içinde bile bizleri unutmayan tsunami kardeşimize candan teşekkür ederiz.

Esselamun Aleyküm...........Saygılarımızla.

Amin
Ve Aleyküm Selam
Çok Değerli hocam emeklerinize gönlünüze sağlık emeklerinize gönlünüze sağlık Allah'ım mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Çok değerli hocam her zaman söylüyorum ama bazı şeyleri anlatmaya kelimeler yetmiyor ya öyle işte Allah'ım sizleride hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın Rabbim o kalbinizin gönlünüzün güzelliklerini iyilikseverliklerinizin mükafatını yaptıklarınız hayırlarınızdan dolayı her harf adedince Rabbim kat kat ecrini vermek nasip etsin inşallah. Allah'ım her zaman siz değerli hocalarımız değerli kardeşlerim gibi kardeşlerle karşılaşmak nasip etsin Rabbim. Sizlerin hiç bir zaman hakkını ödeyemeyiz İyi ki varsınız Allah'ım sizin gibi değerli hocalarımızı kardeşlerimizi karşımıza çıkarttığı için Rabbim'e sonsuz şükürler olsun.Dün size diğer konuda mesaj yazdım ama bilgisayarda geri silindi maalesef.
Son zamanlarda düştüğüm duruma vesile olan insanları düşününce birde Allah rızası için iyi günde kötü günde birbirine destek olan sitedeki bütün değerli hocalarımızı ve çok değerli kardeşlerimi görünce gözyaşlarımı tutamıyorum hele son zamanlarda aniden aramızdan ayrılan değerli hocamızı değerli Osman kardeşimizi diğer değerli kardeşlerimizi minik Cahidemizi sürekli düşününce acıları bitmiyor işte gerçek kardeşlik bu ne desek bilmiyorum Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun. duygularımı tam anlatamadım kelimeler boğazıma düğümledi içimdeki düşünceleri toparlayamadım:(
Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin iyilikler güzellikler nasip etsin Rabbim.
Allah sabır dayanma gücü nasip etsin Rabbim. Allah'ım yüreklerinize inşirah nasip etsin etsin.
Selam ve dua ile Rabbim'e emanet olun selamlar saygılar çok değerli hocamızın da ellerinden hürmetle öperim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........618.000

Allah kabul etsin..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ahde vefa bu olsa gerek..MaşaAllah...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........600.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........598.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalarınız olsun gönül dostlarım.
Selametle kalın.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız Bu gün tamamlanan hatimlerimizden bir tanesi Melek cahidemizin tertemiz ruhuna iletilmesi,diğeri ise sayın mir Erhan kardeşimizin sağlık ve selameti rızayı ilahiye uygun hayırlı bir dünya hayatı geçirmesi ve ailesinden rahmeti Rahmana kavuşan sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için duaları yapılmış ve kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize (Azze ve Celle) arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum...........Saygılarımızla.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın gönül dostlarımız.Bu gün tamamlanan hatimlerden bir tanesi her zaman olduğu gibi melek Cahidemizin ruhuna iletilmesi,diğer hatim ise Sayın Muhtazaf beyefendinin Rızayı ilahiye uygun hayırlı ve uzun bir hayat sürdürmesi ve ailesinden ahır dünyaya göçenlerin ruhlarına iletilmesi için duaları yapılmış ve kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.

esselamun aleykum...........saygılarımızla

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostlarımız Bu gün tamamlanan hatimlerimizden bir tanesi Melek cahidemizin tertemiz ruhuna iletilmesi,diğeri ise sayın mir Erhan kardeşimizin sağlık ve selameti rızayı ilahiye uygun hayırlı bir dünya hayatı geçirmesi ve ailesinden rahmeti Rahmana kavuşan sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için duaları yapılmış ve kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize (Azze ve Celle) arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum...........Saygılarımızla.

Selamun Aleykum

Sayın gönül dostlarımız.Bu gün tamamlanan hatimlerden bir tanesi her zaman olduğu gibi melek Cahidemizin ruhuna iletilmesi,diğer hatim ise Sayın Muhtazaf beyefendinin Rızayı ilahiye uygun hayırlı ve uzun bir hayat sürdürmesi ve ailesinden ahır dünyaya göçenlerin ruhlarına iletilmesi için duaları yapılmış ve kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.

esselamun aleykum...........saygılarımızla

Amin
Ve Aleyküm Selam
Çok değerli hocam emeklerinize gönlünüze sağlık Allah'ım mükafatınızı her harf adedince her iki dünyada kat kat mükafatınızı vermek nasip etsin Rabbim.
Çok değerli hocam sizlerden ricam vardı öncelikle arefe günü http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-b...lan-butun-kardeslerimiz-icin-ihlas-hatmi.html ve http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-b...ilarimizin-acilmasi-icin-dua-edermisiniz.html duasını yapabilirmisiniz birde ayrıca Yasin Süresi kardeşliğinde 1 tane kardeşimiz kaldı yenisine başlayacağım eğer mümkünse Ayşenur Amine Su kardeşimizin niyetine içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmak için 21 tane Yasin süresi okuyabilir mi değerli kardeşlerimiz değerli hocam hakkınızı helal edin lütfen yine çok değerli İslam hocamdan dua isteyecektim ailem ve kendim içinde yaşadığım acının sıkıntının yanında daha yaşadığım açılalar yetmezmiş gibi vicdanı merhameti Allah korkusu olmayan kişilerden olumsuz acı veren başka sıkıntılara maruz kaldım sizleri tekrardan kendi sorunlarımla rahatsız etmek istemiyorum o kadar acınızın sıkıntınızın yoğunluğunuz arasında bu benim imtihanım devam edecek kendimi üzmeye yıpratmaya değmez Allah'ın izniyle bu günler gelip geçecek Allah'ım imtihanlarımızı her iki dünyada başarı ile geçmek nasip etmek nasip etmek nasip etsin Rabbim.
Sadece şunu belirtmek istiyorum yapılanları ispat etmeye yada şahide gerek var mı değerli hocam bizler neyin ne olduğunu bilmiyoruz görmüyoruz ama her şeyi bilen gören şahidimiz Sahibimiz Allah bende bütün işlerimizi Rabbim'e bıraktım bu da benim için acı bir ders acı bir tecrübe olsun Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah beterin beterinden korusun bundan geriye bırakmasın Rabbim. Ben çok değerli Osman kardeşimi kaybettiğimizi öğrendiğim gece hayatın gerçeklerini bir kere daha öğrendim gördüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kabri nur ile dolsun kardeşimizin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsi Rabbim hakkınız gerçekten hiç ödenmez kardeşim hep aynı şeyleri söylüyorum ama hakkınızı helal edin lütfen. Çok değerli İbrahim hocamı ve değerli Osman kardeşimizi ziyarete gittiğinizde selamımı iletebilir misiniz duygularıma tercüman olup bir kere daha haklarını helal etmeleri için çok hakları emekleri geçti Allah rahmet eylesin hayatım boyunca her zaman kalbimizde gönlümüzde dualarımızda olacak bu zamanda dünyaya zor gelir çok değerli hocalarımız değerli kardeşlerimiz Allah'ım sizleri de hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın her iki dünyada aziz eylesin Rabbim.
Selam ve dua ile selamlar saygılar çok değerli İslam hocamın da ellerinden hürmetle öperim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt