Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın tsunami kardeşimiz Yarın sabah merhume Nezihe hanımefendinin Elif hanımefendinin Ve Merhum hasan dedenin ruhlarına hediye edilmek üzere bir hatim indirilecektir.

Ayrıca özel olarak bu garip hafız kardeşlerinden Merhum İbrahim (hocamızın adaşı) beyefendinin ruhlarına hediye edilmek üzere bir hatim indirilecek ve size buradan bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.
Esselamun aleykum Allah razi olsun rabbim kat kat sevabini yazsin sefatci eylesin peygamberimiz sav komsu eylesin .....selaetle dua ile.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........640.000

Allah kabul etsin..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın tsunami Kardeşimiz Merhume Nezihe hanımefendinin Merhume Elif hanımefendinin ve Merhum Hasan dedenin Ruhlarına hediye edilmek üzere bir hatim tamamlanmış toplu duası yapılmış ve yüce Rabbimize arz edilmiştir.

Ayrıca Amcanız Garip İbrahim beyefendi için bir hatim indirlmiş olup ecrinden hasıl olan sevabından nasiptar olması için Bu dünyada garip denilen bu büyüğümüzü Rabbimizin cc. Rahmeti ve merhameti ile kuşatması Firdevs cennetlerinde ağırlaması için toplu duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

berat05

Yönetici
Değerli kardeşlerimiz...

Hatim okumak için Hafız kardeşlerimiz ve Osman Hocamız çağrı yapmaktadır

Hatim okutmak isteyen kardeşlerimiz buraya yazabilirler.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın tsunami Kardeşimiz Merhume Nezihe hanımefendinin Merhume Elif hanımefendinin ve Merhum Hasan dedenin Ruhlarına hediye edilmek üzere bir hatim tamamlanmış toplu duası yapılmış ve yüce Rabbimize arz edilmiştir.

Ayrıca Amcanız Garip İbrahim beyefendi için bir hatim indirlmiş olup ecrinden hasıl olan sevabından nasiptar olması için Bu dünyada garip denilen bu büyüğümüzü Rabbimizin cc. Rahmeti ve merhameti ile kuşatması Firdevs cennetlerinde ağırlaması için toplu duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

İstanbulda mezarina gitmeyi arzuladigim iki ibrahim var merhum hocam ve amcam rabbim nasip etmezse bu dunyada ahirette gorusuruz kevser basinda insaAllah...

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Önceki sene vefat eden dedem için okumasını isterim osman hocamdan ve değerli kardeşlerimden
Allah razı olsun :)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Osman hocam,

Bu güzel çağrınızı görünce çekinerek de olsa ben de ricada bulunmak istedim. Eğer mümkün olursa, canım babam Macit'in ruhu içinde Kuran-ı Kerim okuyup hediyenizi gönderirseniz beni çok mutlu edersiniz. İnanıyorum ki babamı da çok sevindirirsiniz. Rabbim mekanını cennet eylesin inşaALLAH.

Allah binlerce kez razı olsun siz ve grubunuzdan.

Hayırlı, sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler dilerim.

Selamun Aleykum

Sayın kardeşimiz yine bu gün tamamlanan hatimin ecrinde hasıl olan sevabını Merhum babacığınız Macit beyefendinin ruhuna iletilmesi hata ve kusurlarının Af olunarak rızayı ilahiye ermiş neşe içersinde haşir olup bütün sevdikleri ile birlikte cennete kabulu için toplu duası yapılmış ve Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.

Selam ve saygılarımızla.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz isteğiniz başımız üstüne yarın hatim indirilecek ve size buradan bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm selam Osman ağabey ,
Allah razı olsun sizlerden, hem bu dünya da hem ahirette iyilikler güzellikler nasip eylesin rabbim sizlere ...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
İstanbulda mezarina gitmeyi arzuladigim iki ibrahim var merhum hocam ve amcam rabbim nasip etmezse bu dunyada ahirette gorusuruz kevser basinda insaAllah...

Selamun aleykum

Kıymetli kardeşimiz inşaAllah isteğinizi Rabbim cc. kabul eder eğer Amcanız beyefendinin kabrini bize bildirirseniz ziyaret etmeyi ve kabrini bir gülüstan gibi bakmayı onu asla garip bırakmamayı size söz veriyoruz mesajınızda amacanız için garip denmesi bizi çok duygulandırdı.

Selam ve saygılarımızla.

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm ...

Saygıdeğer Osman hocamız.
Duydum ki ,sizler hergün okuduğunuz hatimlerinizle biz kardeşlerinize de dualarınızda yer veriyormuşsunuz.
İzninizle ben de sizlerin duasında yer almayı gönülden isterim.

Rabbim okunan Kur'anlar vesilesiyle Dünyamızı ve ahiretimizi aydınlatsın , razı olduğu bir ömür yaşatsın.

Allah Celle Celalüh razı olsun.
Hayırlı geceler olsun inşaAllah.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm ...

Duydum ki ,sizler hergün okuduğunuz hatimlerinizle biz kardeşlerinize de dualarınızda yer veriyormuşsunuz.

Rabbim okunan Kur'anlar vesilesiyle Dünyamızı ve ahiretimizi aydınlatsın , razı olduğu bir ömür yaşatsın.

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz isteğiniz bizleri çok mutlu etmiştir yarın sizin içinde hatim indirilecek ve size yine buradan bildirilecektir.

Allah cc Sizdende razı olsun..........Selam ve saygılarımızla.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın kardelele kardeşimiz gurbumuzca bu gün indirilen hatim'in ecrinden hasıl oaln sevabı Merhume Anneniz Hamiye Kasap hanımefendinin Ruhuna iletimesi Kabrinin nurlarla dolması makamının cennet olması için toplu duası yapılmış Yüce Rabbimeze arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

Hayırlı cumalar diliyorum .Kıymetli Hocam ve grubu,
Emeğinize ve yüreğinize sağlık.
selametle kalın inşallah.
Annem yaşıyor.
sadece yürüyemiyor.
75 yaşında .
Rabbime emanet olun.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın kardeşimiz yine bu gün tamamlanan hatimin ecrinde hasıl olan sevabını Merhum babacığınız Macit beyefendinin ruhuna iletilmesi hata ve kusurlarının Af olunarak rızayı ilahiye ermiş neşe içersinde haşir olup bütün sevdikleri ile birlikte cennete kabulu için toplu duası yapılmış ve Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.

Selam ve saygılarımızla.

Sayın Osman hocam,

Allah razı olsun. Allah kabul etsin. Çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Rabbim size ve sevdiklerinize sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin inşaALLAH. Sizin ve kardeşlerimizin ağızlarına ve yüreklerine sağlık. Rabbim size tüm güzellikleri nasip etsin inşaALLAH.

Size ve hafız kardeşlerime selam ve saygılar..

Allah her daim yar ve yardımcınız olsun.

Hayırlı Cumalar...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar diliyorum .Kıymetli Hocam ve grubu,
Emeğinize ve yüreğinize sağlık.
selametle kalın inşallah.
Annem yaşıyor.
sadece yürüyemiyor.
75 yaşında .
Rabbime emanet olun.

Selamun Aleykum

Sayın Kardeşimiz yaptığımız hatadan dolayı çok mahçubuz bizi affediniz sabah mesajınızı gördük ve bu gün tamamlanan hatimlerden bir tanesini anneniz hanımefendinin sağlık afiyeti için ayaklarındaki hastalığının şifa bulması yine sağlıkla yürüyebilmesi Yüce Rabbimizin c.c anneciğinize uzun ve sağlıklı ömürler vermesi için indirdiğimiz hatimin hürmetine Rabbimize cc. yalvarılmış ve arz edilmiştir.

Sizinde Cumanız mübarek olsun.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm ...

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bu gün sizin için tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını ailenizden ahirete göçmüş sevdiklerinizin ruhlarına iletilmesi.Sevdiklerinizle birlikte uzun sağlıklı hayırlı ve Rızayı ilahiye uygun bir ömür geçirmeniz için toplu duada bulunulmuş ve Yüce Rabbimize cc. arz edilmiştir.Cumanız mübarek olsun.

Selam ve saygılarımızla.......

GEVHER

Yönetici
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bu gün sizin için tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını ailenizden ahirete göçmüş sevdiklerinizin ruhlarına iletilmesi.Sevdiklerinizle birlikte uzun sağlıklı hayırlı ve Rızayı ilahiye uygun bir ömür geçirmeniz için toplu duada bulunulmuş ve Yüce Rabbimize cc. arz edilmiştir.Cumanız mübarek olsun.

Selam ve saygılarımızla.......

Ve aleykümselam. ..

Sizden ve dua eden tüm kardeşlerimizden Allah Celle Celalüh razı olsun.
Bizim için ettiğiniz duaların kat kat fazlasını Rabbim sizlere bahşetsin.

Cumanız mübarek olsun.
Hayırlı günler dilerim değerli Osman hocamız.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

sayın kardeşimiz yaptığımız hatadan dolayı çok mahçubuz bizi affediniz sabah mesajınızı gördük ve bu gün tamamlanan hatimlerden bir tanesini anneniz hanımefendinin sağlık afiyeti için ayaklarındaki hastalığının şifa bulması yine sağlıkla yürüyebilmesi yüce rabbimizin c.c anneciğinize uzun ve sağlıklı ömürler vermesi için indirdiğimiz hatimin hürmetine rabbimize cc. Yalvarılmış ve arz edilmiştir.

Sizinde cumanız mübarek olsun.

Selam ve saygılarımızla.

kıymetli osman hocam,ve ibrahim hocamızın değerli öğrencileri,
emeğinize yüreğinize sağlık.
Benim ve annem için yaptığınız dualar bizim için çok önemli ve değerli,
anneme söyledim.
Nasıl sizelere dua ediyor.
Nasıl mutlu oldu bilemezsiniz.
Bizim için emek verdiniz.
O yüceler yücesi kuranı kerim'i okudunuz.
Ve hatim gönderdiniz.
Binlerce kez rabbim razı olsun sizlerden.
Iyiki varsınız.
Rabbim böylesi güzel insanları başımızdan eksik etmesin.
Amin amin amin...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
kıymetli osman hocam,ve ibrahim hocamızın değerli öğrencileri,
emeğinize yüreğinize sağlık.
Benim ve annem için yaptığınız dualar bizim için çok önemli ve değerli,
anneme söyledim.
Nasıl sizelere dua ediyor.
Nasıl mutlu oldu bilemezsiniz.
Bizim için emek verdiniz.
O yüceler yücesi kuranı kerim'i okudunuz.
Ve hatim gönderdiniz.
Binlerce kez rabbim razı olsun sizlerden.
Iyiki varsınız.
Rabbim böylesi güzel insanları başımızdan eksik etmesin.
Amin amin amin...

Selamun Aleykum

Sayın kardeşimiz bizlerde anneniz ve sizler gibi müminlerin dualarına muhtacız.Muhterem anneniz hanımefendinin ellerinden öperiz bizler hakkımızı helal ettik sizlerde lütfen helal ediniz.Rabbimiz cc. asıl sizin gibi iyi kalpli kardeşlerimizi eksik etmesin.

Selam ve saygılarımızla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt